UTA Arad

Livetext, ora 11.00: Dacia Unirea Brăila – UTA, 0-0 final





Începând cu ora 11.00 vă vom relata cele mai importante aspecte de la partida Dacia Unirea Brăila – UTA, contând în etapa a treia a campionatului Ligii a doua. Partida nu este televizată.

 

Formații oficiale:

Brăila: 23 R. Avram – 3 Niță, 4 Hamza, 24 Merville, 22 Coteț – 16 Lu, 10 L. Gheorghe – 7 Ciucureanu, 21 Maxim, 20 Hâmpea – 8 Vitan. Rezerve: 12 Chirilă – 14 Pleșa, 17 Calu, 5 Coti, 9 Crăciun, 11 Stănescu. Antrenor: Gheorghe Barbu.

UTA: 22 Bodea – 98 Costin, 5 Manea, 2 Benga, 8 Copaci – 20 Coulibaly, 17 Enescu – 7 Stahl (căpitan), 18 Petra, 13 Vădrariu – 19 Rus. Rezerve: 93 Orlic – 27 R. Iuga, 3 D. Dan, 77 Janos, 24 Pop, 9 D. Popa, 10 Matei. Antrenor: Ionuț Popa.

Arbitri: Claudiu Marcu (Constanța) – Cristian Voicu (Focșani), Alexandra Petrea (Bacău). Rezervă: Florin Dan (Chirnogi – Călărași)

Observatori FRF: Bogdan Zanfirescu (Botoșani) și Adrian Petre (Buzău).

 

Min.1 A început partida. Gazdele au avut lovitura de începere. Brăila în alb complet, UTA în roșu complet. Circa 100 de spectatori au luat loc în tribune. Vreme bună, soare, terenul este foarte tare, iarba este uscată, este denivelat,  sunt zone cu iarbă lipsă. În tribune sunt două perechi de suporteri arădeni care au afișat un steag cu UTA și doi suporteri veniți de la Câmpina.

Min.4 Fază periculoasă în careul utist, Hîmpea a centrat dar Vitan a căzut când a făcut preluarea.

Min.8 Niță face o cursă pe dreapta, îi driblează pe Enescu și pe Copaci și a fost faultat de Coulibaly la 20 de metri. Lovitura liberă a fost respinsă inițial dar Maxim a recuperat, a intrat în  careu și a centrat spre poartă unde Vitan a ratat întâlnirea cu balonul.

Min.10 Stahl a intrat în careu pe dreapta, a centrat dar a reținut portarul Avram.

Min.11 Corner pentru UTA, Vădrariu a centrat, Copaci a reluat cu capul dar Avram a reținut balonul cu siguranță.

Min.12 Stahl a fost faultat la jumătatea terenului. UTA a încercat o acțiune pe partea dreapta, spre Stahl, dar mingea a ieșit în aut și s-a stins.

Min.14 O pasă lungă spre Stahl, acesta s-a descurcat și a driblat un fundaș, a centrat perfect în șase metri dar Cipri Rus a șters doar balonul. Prima mare ratare a UTA-ei.

Min.16 Petra a primit o minge perfectă de la Stahl dar a tras slab din șase metri și portarul Avram a respins. A doua mare ratare utistă.

Min.18 Petra a recuperat o minge, Enescu a centrat, Stahl a prelungit la Cipri Rus care a fost blocat în momentul șutului de la marginea careului mare. Stahl a întors excelent balonul.

Min.18 Ciucureanu a primit cartonaș galben pentru faultul asupra lui Enescu. Jucătorii profită de întrerupere și iau o scurtă pauză de hidratare.

Min.20 Rus a fost sancționat cu offside la o minge lungă.

Min.21 Ciucureanu a trimis înalt în careu dintr-o lovitură liberă dar Stahl a respins.

Min.24 Coulibaly a șutat de la marginea careului mare dar a fost contrat. Stahl a lucrat frumos această fază care a dus la o pasă bună a lui Vădrariu spre Coulibaly.

Min.26 O pasă lungă spre Rus este interceptată de portarul Avram.

Min.27 Foarte activ pe dreapta, Stahl și-a depășit din nou fundașul direct Coteț cu un lob peste, dar a ieșit cu mingea în aut de poartă.

Min.28 Centralul acordă pauză de hidratare.

Min.31 Copaci a încercat o pasă lungă spre Rus dar s-a interpus un fundaș.

Min.31 Benga a greșit o minge și din preluare a scăpat mingea în corner. Bodea a boxat mingea trimisă înalt în careu și faza s-a stins.

Min.32 Stahl este tatonat de doi fundași, a trimis la Costin care retrimite spre Petra, acesta a verticalizat spre Coulibaly dar mingea a ieșit în aut de poartă.

Min.35 Rus a preluat o minge în careu, a făcut o cursă spre linia de corner și a pasat spre Petra în șase metri dar s-au interpus doi fundași și mingea a ieșit în corner, fără alte urmări. O nouă mare ocazie a UTA-ei.

Min.36 Ciucureanu a executat un corner dar Bodea a reținut balonul.

Min.37 Vădrariu a executat un corner de pe dreapta, dar portarul Avram a cules balonul deasupra capetelor tuturor.

Min.39 Rus a driblat portarul, a căzut la contactul cu Avram dar arbitrul îi dă galben pentru simulare în loc de penalty clar. A fost contact, portarul nici nu a atins mingea, trebuia penalty. UTA a fost dezavantajată pe față la această fază.

Min.41 Vădrariu nu a profitat de un luft al fundașului Niță și a trimis telefonat din careu, direct în brațele lui Avram. Altă mare ratare în contul UTA-ei.

Min.42 Rus a încercat o acțiune la margiena careului mare dar mingea s-a dus în aut de poartă.

Min.43 Vădrariu a primit o minge recuperată de Copaci dar a obținut doar un aut.

Min.44 Hâmpea a intrat în careu pe lângă Costin dar Benga a interceptat mingea trimisă spre centrul careului unde era bine plasat Gheorghe.

Min.45 Hamza a încercat un șut de la dinstanță dar total imprecis.

Min.45 Centralul arată un minut de prelungire.

Min.45+1 Enescu l-a deschis pe Rus care a centrat spre Petra, aflat în offside.

Min.45+2 Fluier de final de repriză. Scor alb dar UTA a fost mai bună, a avut mai multe ocazii clare și un penalty refuzat.

Min.46 A început repriza a doua. Două schimbări la gazde, Ciucureanu cu a fost înlocuit cu Calu iar Vitan cu Crăciun. la pauză Ionuț Popa și Manea au cerut explicații arbitrului pentru penaltyul neacordat la Rus.

Min.47 Maxim a primit cartonaș galben pentru fault.

Min.50 Maxim a centrat în careu, Hâmpea a retrimis la Crăciun, care a trimis cu capul peste poartă.

Min.51 Maxim a tras din zece metri lateral dreapta dar Bodea a reținut la rădăcina barei.

Min.52 Vădrariu a scăpat singur cu portarul după o verticalizare a lui Enescu, dar Avram l-a blocat. O nouă mare ratare în contul UTA-ei.

Min.53 Lovitură liberă de la 20 de metri pentru UTA. Vădrariu a șutat cu stângul peste poartă.

Min.57 Prima schimbare la UTA, Petra a fost înlocuit de Matei.

Min.60 Acțiune prelungită de atac a UTA-ei, mingea trece de pe o parte pe alta dar Vădrariu a pierdut balonul și gazdele au pornit pe contraatac dar Coulibaly a recuperat din fața a patru adversari. Enescu a primti o minge la 14 metri și a șutat cu stângul dar Avram a respins cu piciorul.

Min.61 Vădrariu a centrat din careu dar mingea s-a scurt prin fața porții, Coulibaluy nu a reușit să lovească mingea de lângă bară. Ocazie imensă irosită de UTA.

Min.65 Copaci a reluat cu stângul din voleu după o centrare a lui Costin dar mingea este deviată în corner. După corner, Enescu a șutat din 20 de metri dar Avram a scos de sub transversală. Cornerul rămâne fără rezultat.

Min.66 Copaci și Lu au primit cartonașe galbene în urma unei îmbrânceli.

Min.67 Stahl este înlocuit de Janos. Baderola de căpitan este cedată lui Costin.

Min.68 La gazde, ultima schimbare, Gheorghe a fost înlocuit de Pleșa.

Min.69 Manea a primit cartonaș galben pentru fault.

Min.70 Pauză de hidratare.

Min.75 Coulibaly a pătruns în careu și a șutat dar Avram are un nou reflex salvator.

Min.76 Pop îl înlocuiește pe Cipri Rus.

Min.77 Vădrariu a executat un corner de pe dreapta. Brăila este cu toată echipa în careu. Mingea este degajată de gazde și faza se stinge.

Min.79 Manea intervine prin alunecare și salvează o fază periculoasă de contraatac a gazdelor.

Min.83 Hâmpea era cât pe ce să-și dea autogol la o centrare a lui Vădrariu. Corner executat de Vădrariu, Pop a recentrat iar Copaci a reluat cu capul din opt metri în brațele lui Avram.

Min.85 Copaci a fost depășit și o centrare în careu a fost reluată din foarfecă de către Calu, mingea trecând pe lângă poartă.

Min.87 Gazdele trag de timp. Se pare că le convine egalul.

Min.90 Arbitrul acordă 5 minute de prelungire.

Min.91 Enescu a șutat din lovitură liberă de la 20 de metri, un fundaș a deviat periculos spre propria poartă și acordă corner. Fără urmări însă.

Min.93 Gazdele reușesc un contraatac, Calu a lovit cu capul din careu dar Bodea a reținut balonul.

Min.94 Corner pentru gazde, Calu a trimis înalt în careu, Costin a respins, faza se stinge cu un offiside mare.

Min.95 Arbitrul fluieră finalul partidei. Scor alb, din păcate, după aspectul jocului, UTA a pierdut două puncte.

40 comentarii

      1. jurgen klopp este al 20 lea antrenor al lui fc Liverpool in perioada 1892-2018
        steven gerrard a fost capitanul echipei fc ;Liverpool intre anii 2003-2015.-10 sezoane
        dle Popa, ce rol are capitanul de echipa in echipa pe care o pastoresti Il schimbi etapa de etapa,mai are vreun rol

        0
        0
  1. De cate ori trebuie sa fie faultati jucatorii nostri in careul advers sa primim si noi un kkt de penalty????

    0
    0
  2. Interesant că singurul meci din cele 3 in derulare la ora asta e meciul utei pe care nu se Poate paria live la mozzart…asta spune multe

    0
    0
  3. Avea dreptate Popa despre arbitrii….foarte prost pregatiti arbitrii nu cred ca e rea intentie ,asta le este valoarea ! Sper ca totusi sa o recompenseze pe Uta !

    0
    0
    1. Mentalitate tipic mioritică. Să ne recompenseze arbitrii? nu mai bine jucătorii să se recompenseze singuri, să exerseze loviturile libere la antrenamente, că și acum și cu daco getica am trimis în plopi! Vadrariule , Enescule, lăsați pe alții că voi aveți glezna țeapănă, arată-le popa cum băteai tu la Ineu loviturile libere, din 10 marca-i minim 7! Serios popa Ionuț când juca la Ineu lovitura liberă era că penalty, rar când nu marca!

      0
      0
      1. Vali , nu ma refeream sa ne dea un 11 m gratis ,ci la urmatorul contact in careu sa dicteze corect fault.

        0
        0
  4. Are ochi de antrenor Popa l-a dat afara pe Hlistei care da gol in fiecare etapa și l-a adus pe Enescu cu salar dublu și nu ajunge la poarta. Dar de când e la echipa sponsorul a devenit primăria și da prime la fiecare meci pentru obiectivul de MENȚINERE IN LIGA 2. De unde Ghiță?

    0
    0
    1. Hlistei cand o sa termine cu fotbalu o sa aibe 50 de echipe in carnet.asta spune multe despre el.pacat…ca talent are

      0
      0
      1. S-a dus la mai bine, și din punct de vedere material, câștigă mai bine, și sportiv, Snagov trage la promovare, au declarat asta înainte de începerea campionatului! Viața de fotbalist e scurta, iar cu dragostea față de UTA nu poți plăti la casă la supermarket!!

        0
        0
  5. Formula cu un atacant nu da rezultate. Prea multa reținere cu linia de atac ,asta în compania echipelor ușurele.!I. Intervine și sindromul buni la antrenamente ,ineficace la joc . Trebuie integrați la atac Pop și D. Popa cu Rus în locul lui Vadrariu. Fara atacanți e treabă de supraviețuire,adică în loc de 5-0 apare 0-0 . Cu arbitrii asta e școală din care a ieșit și Hațegan !!Doua,trei ,,X” de astea și ne anulam singuri. Că la tenis ,greșeli nefortate !!

    0
    0
  6. Joacă numai penibili aduși de marele antrenor vai de noi numai la pariuri o sa se joace și anu asta din pacate

    0
    0
  7. Felicitari pt rezultat, e bine ca nu pierdem chiar daca jucam si impotriva ,,greșelilor,, arbitrilor !

    0
    0
  8. Azi in forma mare Stahl sper sa o tina tot asa
    Meritam victoriaa pacat
    Cacati de albitrii meci de meci ne fura dper sa faca ceva Popica in privinta asta !!!

    0
    0
  9. Scorul e mai putin important, sa ne bucuram ca UTA a inceput sa joace bine, avand o echipa care promite mult, cu bani putini! Bine Popica! Haide UTA!!!

    0
    0
  10. O avut cine sa bata loviturile libere dar din pacate joaca la alta echipa multumitii conduceri ca nu a mai avut loc la echipa asta pentru ca nu mai este junior si joaca alti pe partea lui care se cred fotbalisti.

    0
    0
  11. Mister i-a dat afara pe toți și pe Curtuius de fapt le-a făcut niște oferte de nerefuzat crezându-se The Godfather…

    0
    0
    1. Robi esti eronat total cat timp clubul nu a platit jucatori sase luni de zile si nici acum nu sunt platiti dintre cei plecati nici in ziua de azi si banuiesc ca multi dintre ei si-au depus memori!!!!!
      De aceea merge fotbalul romanesc numai cu pile si relati.
      Iar multi suporteri care comenteaza si care au comentat pana acum nu sunt informati cum ar trebui sa fie.
      Giro cum as putea sa iau legatura cu tine multumesc.

      0
      0
      1. @Top…..si ce ai dori sa-ti raspund?Sunt la fiecare meci de acasa prezent,cand nu sunt cumva plecat dar si la unele deplasari.
        Daca nu este ceva secret,ca sa-mi spui,scrie pe aici…Eu nu am secrete si retineri fata de echipa mea de suflet,UTA,
        Stima.

        0
        0
  12. Pai și dacă nu sunt bani cum de acum sunt contracte mai mari decât in retur anul trecut? Cum de se fac deplasări de 3 zile care implica cheltuieli foarte mari sau cu avionul ca in prima etapa? In doua deplasări UTA nu a înscris niciun gol și de vina este omogenitatea sau arbitrii in timp ce Popa merge cu interlopii sa amenințe suporterii ca sa nu-l mai înjure. Asta e genul de antrenor pe care îl merita și îl vrea Gopo!! La mai mare!!!

    0
    0
    1. Nu cred că celor din galerie le este frica de interlopi, dacă e adevărat deși nu cred, își taie singur craca de sub picioare

      0
      0
  13. Daca nu o bagi in ate, atunci cand trebuie, asa se intampla , o poti lua chiar pe coaja , asa ca aveti grija baieti, nu va mai jucati cu focul ca, nu este bine, exersati mai mult la antrenamente faza de finalizare pana va iese !!!

    0
    0
  14. Se pare ca, mentalitatea romaneasca ne mananca de vii. Fotbalul se joaca pe goluri si golurile le marcheaza JUCATORII nu arbitrul. Foarte suspect un aspect, ca in meciul precedent marchezi 4 goluri cu o echipa mai buna si astazi, nu esti in stare, un gol sa marchezi, dar….nu e stres…cum v-a asterneti, asa dormiti.

    0
    0
    1. @Mihai Bogdan,comparatiile tale,nu si-ar avea rostul!
      Ceea ce spui tu ca fotbalul se joaca pe goluri,este total adevarat,doar sa ajungi la ocazii sa dai goluri,dar cand ai atatea ocazii,inseamna ca echipa joaca ceva(cu totul altceva fata de sezonul trecut,orb sa fi fost si observai din avion) si faptul ca a dat 4 cu Farul,nu stiu daca ai vazut meciul,au fost putine goluri date!Cu BlatogetiCA COlentina,daca era dupa ratari si acelasi arbitraj GiCA COntra,le dadeam si acolo minim 4,plus cel valabil,anulat!
      Referirile tale nu tin!Mai incearca!

      0
      0
      1. Imi pare rau sa te contrazic, dar, chiar daca exista factori, gen arbitrii sau galeria oaspete, tu, ca fotbalist, nu poti sa fii intimidat. Esti fotbalist, stii ce ai de facut, echipa la fel, reprezinta un tot unitar, care au ca scop victoria. Sa iti ofer un exemplu: la fel ca un roman in Germania (per ex), esti intr-un mediu ostil: mentalitate, oameni, limba, rautatea germana….ce faci? Nu incerci sa iti croiesti drum in viata, sa iti creezi un viitor? Ba da. Pt ca scopul care te-a adus acolo, a fost ideea de viata mai buna (adica victoria la fotbal). Asadar, motivele, nu stau in picioare. Deci, daca esti un luptator, indiferent de mediul in care evoluezi, reusesti sa fi un invingator. Asta tine de mentalitate!

        0
        0
  15. Eu unul sint multumit si cu 0-0, desi din comentariul la Radio Total (am ascultat , aici unde ma aflu, acest post) se spunea ca UTA trebuia sa castige. Nu s-a spus despre vreun penalty nedat, ci deapre multe ocazii irosite. E bine ca nu am luat gol, e rau ca gasim greu golul. Echipa pare bine pregatita fizic ( brailenii , fizic, in partea a doua , au cam cedat). Sa nu il suparam pe Dumnezeu… oricice punct , de afara,…trebuie salutat. Problema ar fi sa nu facem cadouri, la Arad.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button