UTA Academie

Antrenament cu public și la Under 17: UTA – Dacia Orăștie 10-0





Ca și colegii lor mai mari, puștii lui Mircea Aslău au trecut la scor de Dacia Orăștie, în preliminariile Ligii Elitelor. Utiști au deschis scorul în minutul 4, dintr-un penalty transformat de Maier. Și-au mai înscris pe rând numele pe lista marcatorilor Moldovan (8 și 10), Jula (9 și 14) și Nicoară (25), scorul pauzei fiind deja 6-0.

La revenirea de la vestiare, arădenii au apăsat din nou accelerația, iar Jula (41 și 70), Aslău (43) și Maier, tot din penalty (65), au fixat tabela la un zdrobitor 10-0. „Mă bucur pentru realizările băieților. La câte goluri au marcat cred că s-au răzbunat și pe ocaziile avute în partida cu cei de la Poli. Sperăm să intrăm pe un făgaș normal și să avem la fiecare meci cât mai multe realizări. Urmează deplasarea la Simeria, urmată de meci acasă cu LPS Sebeș, iar eu sper să câștigăm ambele meciuri”, a spus Mircea Aslău, după primul succes al echipei sale în seria a 16-a preliminariilor Ligii Elitelor.

Manea – Găină, Maier, Irimia, Turc – T. Moldovan, Vulturar – Aslău, C. Moldovan (Suciu), Nicoară – Jula a fost echipa aliniată de UTA Under 17 contra celor de la Orăștie.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button