Gloria LT Cermei

Tănase și Gal întăresc Cermeiul! Anca: „Jucători sub vârstă care ne vor ajuta!”





Pe ultima sută de metri, Lunca Teuz Cermei s-a înțeles cu UTA, respectiv Atletico, pentru împrumutul a doi fotbaliști importanți la nivel de Liga 3-a. Este vorba despre fundașul Andrei Gal (18 ani) și mijlocașul Ionuț Tănase (20 de ani), care întăresc formația din Țara Sămădăilor în special pe faza defensivă. „Cei doi vin să acopere exact posturile unde eram puțin descoperiți. Am încredere în ambii, pe Gal acum îl descoper și primul impact a fost bun, în timp ce pe Tănase îl știm toți foarte bine. Sunt jucători sub vârstă care ne vor ajuta și se vor ajuta pe ei prin prestațiile lor”, a menționat Radu Anca, antrenorul cermeianilor.

Tănase sosește de la Atletico sub formă de împrumut doar până în iarnă, când ar dori să revină cel puțin la o formație de Liga 2-a, sau poate chiar să aibă parte de o aventură în străinătate. „În aceste 4 luni îmi doresc să joc cât mai mult și cât mai bine, să-mi aduc contribuția la parcursul bun al Cermeiului, dar mai ales să demonstrez că locul este mai sus”, ne-a declarat tânărul „închizător”, care a îmbrăcat tricoul UTA-ei în ultimele trei sezoane, în Liga 2-a.

Cermeiul debutează sâmbătă în noul campionat de Liga 3-a contra celor de la Școlar Reșița, poate principala candidată la promovare din seria a IV-a.









4 comentarii

  1. Garantat!Nu stiu ce doreste Cemei,dar nici in visele frumoase nu ar fi avut asemenea lot performant….Ce linii are…..teoretic….Bafta si mult succes!

    0
    0
  2. Da, buna mutare la Cermei.Si Tanase, dar si Gal. De asta vom mai vorbi, la varsta asta fundas central cu talie, l-am vazut la deschidere pe Motorul! Linistit, capul sus si cu mingea jos la picior. Si la UTA sa-l vedem si pe Oprea! Are UTA generatia de maine ,numai sa aibe grije de ei. Hai UTA!

    0
    0
    1. UTA are mai mereu „generatia de maine”, nu are in schimb…niciodata….”generatia de azi”. Alffel spus avem…promisiuni…neconfirmate, fie din cauza vanzarilor rapide, fie din cauza lipsei progresului jucatorilor ( la Tanase , de ex.), fie din cauza (in)stabilitatii de la club, mai toti …astia care promit sint…fifty-fifty.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button