UTA AradzTOP ARTICOLE

Utistul Miculescu, convocat de Laurențiu Roșu la naționala Under 18 a României





În această săptămână, Federația Română de Fotbal va oficializa numirea lui Laurențiu Roșu pe banca naționalei Under 18 a României. „Ne bucurăm și e un motiv de mândri și pentru clubul UTA că în decurs de un an de zile trei dintre foștii noștri antrenori au ajuns în stafful echipelor naționale. Vorbim despre Adrian Mihalcea, care e secund la prima reprezentativă, de Dan Oprescu, selecționer la Under 19 și acum și Laurențiu Roșu, numit de câteva zile antrenor al naționalei Under 18”, a menționat Codru Grădinariu în deschiderea conferinței de presă ce precede meciul cu Ripensia.

Și tot directorul general al „Bătrânei Doamne” a dat vestea convocării lui David Miculescu la naționala Under 18, chiar de fostul „principal” al „roș-albilor” în sezonul 2016-2017. Elevul lui Sandu Gaica și Adi Ungur este în revenire de formă după un început de an cu ceva probleme medicale și a pus serios umărul la medalia de bronz națională în ediția precedentă a Ligii Elitelor, dar și la cea de argint în Cupa României. În cele trei etape de Liga 4-a scurse până acum, Miculescu a înscris de fiecare dată, UTA II fiind pe podium.

Talentatul utist trebuie să se prezinte pe 2 septembrie la București, după care va zbura în Suedia pentru „Turneul celor patru națiuni”. România Under 18 va juca în ordine meciuri amicale cu: Austria (6 septembrie), Suedia (8 septembrie) și Norvegia (10 septembrie).

Un comentariu

  1. Filosofie ești de pe alta planetă …..pe mihalcea și roșu i -ai dat afara…doar Oprescu a plecat el de bunăvoie cand a văzut debandada de la uta( pardon atletici)….mai trebuie sa spui că i – ai făcut antrenori….incredibil ce papagal…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button