UTA Arad

Janos: „Am intrat bine în joc, mi-am făcut datoria, din păcate nu am reușit să înscriu”





Norbert Janos a fost una dintre surprizele plăcute ale UTA-ei în meciul contra celor de la Ripensia.

Mijlocașul de bandă a intrat la pauză în locul lui Vădrariu și a fost printre cei mai activi jucători din teren, având inclusiv ocazii de a înscrie. „Ne bucurăm enorm de mult că am câștigat acasă, se pare că suntem foarte puternici pe teren propriu și sper să continuăm această serie bună în fața propriilor suporteri. Eu sunt de părere că am intrat bine în joc, din păcate nu am reușit să marchez, pentru că am avut câteva ocazii. Dar per total cred că mi-am făcut datoria și cel mai important aspect este rezultatul final. Sperăm să obținem la Timișoara prima victorie în deplasare, e un meci important contra unei rivale, chiar dacă nu cea susținută de suporteri. Cum s-a văzut și astăzi, orice meci între Arad și Timișoara e tensionat, dar mergem după cele trei puncte pentru a ne face suporterii fericiți și pentru a mai urca în clasament.” au fost cuvintele lui Janos după partidă.

Janos a fost crescut de U Cluj și a ajuns la UTA în această vară de la clubul maghiar Ferencvaros, fiind împrumutat în sezonul trecut la Soroksar, echipă din liga a doua a Ungariei.

FOTO: UTA Media Design

4 comentarii

  1. Au trecut patru etape pana acum si pot spune ca, pretendentele echipe care se si vedeau promovate inainte de a incepe campionatul,Petrolul, U, Cluj, Snagovul , ACS. Timis. si Chindia, niciuna nu a rupt gura targului in materie de fotbal , toate slabute, deci, nu ca tin eu cu UTA., dar la cum joaca aceste echipe la promovare, UTA., are sanse reale pt. primele locuri la promovare, o sa vedeti ca, POPICA, va face treaba buna si cu ajutorul a 1-2 plombe la echipa, UTA. le va lua fata acestor echipe mult cotate la promovare !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Fiti uniti baietii si ve-ti reusi, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Ar fi ceva sa promovezi avand in vedere ca toata lumea judeca conducerea pentru ca a renuntat la anumiti jucatori!!

    0
    0
    1. asta e si ideea , nimeni nu are asteptari , iar la final vom fi acol sus ! Stie Popica de ce a ramas , doar nu e prost…

      0
      0
  3. Bine Jancsika!Perfect te misti!Da tu acele 2-3 kg jos(cel putin pretinse,daca atat iti cere Mister),ca nu este mare lucru,apoi fa ce ai de facut!Bravo copile!Imi placi deosebit de mult si vad ca nu numai mie,am spus-o si din pregatiri,dupa ce am vazut la tine,macar ca eram foarte reticent in privinta ta initial,recunosc.
    Si daca nu poti sau nu doresti,tot vad ca duci in spate!
    Am auzit ca nu ai vicii deosebite,doar ceva Nutella si Napolitane Milka..pai atunci?Vrei sau nu?
    Hai baiete!Daca Mister Popica nu ar fi avut mare incredere in tine..erai zburat!Asa ca nu ne dezamagi!Si ai sa vezi cum te vor iubi suporterii!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button