UTA Academie

Ratările au amânat deznodământul: FC Hunedoara – UTA Under 17 0-2





Dacă colegii lor mai mari au remizat „sub furnale”, juniorii U17 au câștigat cu 2-0 (0-0) deplasarea de la CS Hunedoara. Băieții lui Aslău au început tare prima repriză, în minutul 10 luând la țintă bara. Au urmat alte ocazii rarisime în care s-a evidențiat portarul hunedorean. Singurul lucru ce a lipsit a fost golul.

După 68 de minute și un joc ce mergea într-o singură direcție a venit și deschiderea de scor. O pasă în adâncime îl găsește pe Jula, care înțeapă mingea în poartă, la colțul lung. După doar două minute, Maier își ia revanșa după penalty-ul ratat la 0-0, mai precis în minutul 65. În urma unui corner mingea ajunge în careu, iar jucătorul arădean pune latul pentru 2-0.

UTA: Iucie – Turc, Maier, Rîpaș, Găină, Vulturar, Merca, Aslău, Jula, Nicoară, C. Moldovan. Au mai jucat: Gădărici, Moldovan T., Palea, Cleuță, Căciulă

„A fost un meci fără istoric. Am avut parte de multe situații rarisime de a marca. Adversarii au avut o singură lovitură indirectă. Mergem la Timișoara să batem”, a spus la finalul partidei Mircea Aslău.

Sâmbătă, 1 septembrie, la Timișoara, UTA întâlnește pe ASU Poli, într-un meci ce pare decisiv pentru accederea în noua ediție a Ligii Elitelor. În tur scorul a fost 1-1. Meciul va avea loc de la ora 18, la Baza Sportiva Nr. 2 Politehnica, de lângă stadionul „Dan Păltinișanu“.

uta-arad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button