UTA Arad

Costin: „Dacă ai determinare, poți să bați pe oricine”





Cristian Costin a reușit ieri primul său gol pentru UTA în acest sezon. În repriza secundă a meciului de pe Bega, după un contraatac, jucătorul de 20 de ani a preluat bine o minge întoarsă de Cubleșan în careu și a înscris al doilea gol al formației sale.

„În primul rând mă bucur că am câștigat, iar faptul că am marcat este un bonus pentru mine. Nu e prea important cine marchează, dar e bine că am câștigat cu 3-0 și am luat cele trei puncte. A fost o căldură foarte mare și e greu să joci la o asemenea temperatură. Sincer, dacă noi ne facem treaba, nu mă aștept la niciun adversar să fie greu sau ușor. Contează ca noi să jucăm și să o facem cât mai bine. Dacă ai determinare, poți să bați pe oricine” au fost cuvintele lui Costin la finalul partidei cu ACS Poli.

uta-arad.ro

FOTO: UTA Media Design









3 comentarii

  1. Excelent jucător!!! El e cel mai mare câștig, și va fi următorul care va aduce bani pt club! Dacă și Toma revine de la Reșița atât de mult schimbat în bine, merită carasenii mulțumiri!

    0
    0
  2. Costin este, pentru mine o foarte frumoasa surpriza. Tehnic, cu rezistenta la efort, face ambele faze, Imi pare un reusit inplant, gasit de Popa, iar daca mai punem la socoteala, ca pe stanga Copaci l-a facut uitat pe Burla ( ba,.. a mai dat si goluri), si ca in centru Manea si Benga incep sa „sudeze” o relatie buna, avem explicatioa debutului bun : o aparare neasteptat de solida. Revenind la subiect, ii urez lui Costin sa progreseze, sa fie serios in pregatire, caci imi pare capabil de si mai mult progres si succes. Bravo..baiete ! Nu imi place sa laud usor, dar Costin….m-a obligat !

    0
    0
  3. BRAVO COSTINE , pt. prestatiile tale de pana acum si sa o tii tot asa, FELICITARI si SANATATE !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button