UTA Arad

Suporterii utiști – ironici la adresa lui Robu pe un „Dan Păltinișanu” aproape pustiu





Meciul dintre ACS Poli și UTA a adus doar aproximativ 200 de persoane pe „Dan Păltinișanu”, dintre care aproape jumătate erau veniți de la Arad. Suporterii utiști au întreținut atmosfera pe parcursul partidei, afișând și un banner ironic la adresa primarului Timișoarei, Nicolae Robu și grupului de suporteri timișoreni care juca mereu cărţi în prima ligă. ”Clona unui primar golgheter cu apucături de trubadur, cu ce joc de cărţi vă asteptăm în retur”. Una dintre variante, poate cel mai popular joc de cărți în România, este…Crucea.

Jucătorii UTA-ei s-au simțit ca acasă pe stadionul din Timișoara, după cum declara și marcatorul golului trei, Ciprian Rus: „Sincer, m-am simțit ca și cum aș fi jucat acasă. Ai noștri au venit în număr mare, i-am simțit foarte aproape de teren. Îi așteptăm în număr și mai mare alături de noi, iar noi să facem tot ce putem să îi bucurăm”

Pentru echipa arădeană urmează o nouă deplasare, la Sânmartin pentru duelul cu Luceafărul Oradea, iar următorul meci acasă va fi împotriva celor de la Academica Clinceni, echipă care și ea a învins cu 3-0 pe „Dan Păltinișanu” în acest weekend, contra Ripensiei.

FOTO: pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button