Glorii arădene

Ionuț Popa – decisiv prin…ieșirea sa de pe teren în meciul „veteranilor”, UTA – Vagonul + foto





Ziua de sâmbătă a fost încheiată pe „Motorul˝ de o partidă de suflet între fostele glorii ale UTA-ei și Vagonului. Fiind prezent la Arad, fostul internațional Miodrag Belodedici a fost rapid îmbrăcat în tricoul „vagonarilor”, care și-au asigurat – astfel – linia de fund. În startul meciului, Ionuț Popa a ținut să le traseze jucătorilor celor două formații modul în care se vor desfășura ostilitățile: „Deci, scor egal și eu dau un gol, clar?”. Scenariul nu a fost respectat întocmai, ci a ieșit chiar mai bine pentru echipa actualului antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”

S-au jucat două reprize intense de 20 de minute. Fiecare a dat totul pe teren, s-au bătut ca în vremurile bune pentru fiecare minge, au sprintat și au șutat, dar părea că scorul va rămâne 0-0. Iată cum a văzut Sandu Țamboi deznodământul partidei: „Nu înțeleg cum cei de la UTA au pus doi oameni la marcaj pe cel mai slab de pe teren, Ionuț Popa. Mai mult decât atât, cei doi l-au marcat atât de strâns încât în momentul când Popică a mers pe bancă și în locul lui a intrat Stanciu, cei doi au rămas dezorientați la marginea terenului și nu mai știau cum să-l marcheze pe Popică. Omul trimis de Mister în teren și-a făcut treaba și a dat primul gol. UTA nu a mai avut putere să revină și au mai încasat un gol și de la Anghel. Asta a fost tot. I-am ciuruit!˝

Repriza a treia, mai lungă – bineînțeles – decât meciul în sine, s-a desfășurat la restaurantul Gio …

Vagonul: Dușan – Gornic, Belodedici, Nadiu, Borlea – Anghel, Ionuț Popa, Bogoșel, Fericean, Tămaș, Hamza. Rezerve: Stanciu, Țamboi, Manager: Ovidiu Păcurar.

UTA: Roșca – Donca, Botiș, Bâlcea, Stupar – Oprescu, Burtea, Mateiaș, Nagy – Grădinariu, Cadar.

Galerie foto 

2 comentarii

  1. Frumos!Felicitari pentru eveniment!La cat mai multe de acest gen!Ionut Popa nu se dezminte,dar nici nea Tamboi nu se lasa mai prejos…alt cunoscut mistocar…Excelent!Distractia este primordiala!
    Mare concurenta la mucaliti!Sa va dea Dumnezeu sanatate in slujba UTA-ei si nu numai!
    Va rog sa va ganditi si la iarna la turnee de sala,de old-boys,reprezentativi ai Aradului!

    0
    0
    1. Nimic despre locatia aleasa pentru repriza a III-a! Fara scenarii, fara bomba, fara fabulatii? Fara pizza cu mustar? Pai???

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button