Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 5-a: UTA – tot pe podium și după vizita Energeticianului în Trivale





Sâmbătă, 1 septembrie, ora 11.00 

Aerostar Bacău – ASU Politehnica Timişoara   1-2

Vraciu 64/B. Bozian 45 și 53

CS Mioveni – Metaloglobus Bucureşti   5-0

C. Năstăsie 12, Coșereanu 30, V. Balint 34, Celea 49, Balint 60

Daco-Getica Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu    2-2

R. Stănescu 12, Voicu 58 / D. Pîrvulescu 27, Tudoran 65

Dacia Unirea Brăila – Sportul Snagov   0-3

Elek 31, Costache 79, Bărbulescu 90+2

Sâmbătă, 1 septembrie, ora 13,30

ACS Poli Timişoara – UTA Arad 0-3

Cubleșan 36, Costin 75, Rus 86

Duminică, 2 Septembrie, ora 11.00

SSC Farul Constanţa – CS Baloteşti  2-0

Jallow 36, Licu 57

Ripensia Timişoara – Academica Clinceni 0-3

/ Olariu 3, R. Ion 48, Horșia 52

Luni, 3 Septembrie, ora 18.00

Universitatea Cluj – Luceafărul Oradea 2-0

Hordouan 8, Gavra 42/

Marţi, 4 Septembrie, ora 19,30

FC Argeş – Energeticianul  0-0

Miercuri, 12 Septembrie, ora 19,30

Petrolul Ploieşti – Chindia Târgovişte 

Clasament provizoriu
Etapa următoare (8 septembrie): Luceafărul – UTA, Clinceni – ACS Poli, Snagov – Ripensia, Balotești – Brăila, Pandurii – farul, Metaloglobus – Daco-Getica, Târgoviște – Mioveni, Energeticianul – petrolul, ASU Politehnica – FC Argeș, U Cluj – Bacău.

6 comentarii

  1. Să ne bucurăm cu modestia cuprinsa într-un pahar de bere. Cu puncte la Luceafărul se recuperează Brăila Am fost putini care am văzut noua fața a echipei și odată cu pacea admisa. de SCU de intra in normal și cu multi admiratori recâștigați. Greul abia acum incepe .Pentru cei care se gândesc cine e actuala UTA.Se spune că trenul trece o singura data .După atâta vreme vedem că trenul încă mai trece ,dar cu alți pasageri. Hai UTA !!

    0
    0
  2. Ma uit pe clasament!! Daca Snagovul isi va pastra locul sau va fi pe loc baraj si va promova ,ma gandesc ,ca va ceda locul Rapidului in liga1..parca au acelasi finantator!!!!! Nu stiu daca se mai accepta astfel de manevre dar ne putem astepta la orice>

    0
    0
  3. Dacă vor bate și pe Luceafărul , mulți care nu mai vin de la barajul cu recasul vor reveni la stadion, pt că utistii in majoritate a lor sunt suporteri de rezultat, până la urmă așa sunt toți suporterii echipelor românești!

    0
    0
    1. Nu prea cunosc „utisti masochisti”, care sa accepte sa vina mereu,la UTA la meci, si sa plece apoi nervosi si cu dureri de cap. UTA a fost creata, de Baron, pentru a fi in liga I, nu pentru a se lupta la retrogradare in B. Doar suporterii din galerie sint dispusi sa mearga ” cu UTA pina la moarte”,( iar, UTA… a si murit , pina acum de vreo citeva ori…) dar ei nu au prins UTA,….cind era UTA, (ei nu au prins perioada cind drumul Timisoara -Arad era aglomerat, cind era meci cu UTA la Arad, sau cind trenurile plecau, dumineca seara, in judet pline de suporterii veniti la Arad, la UTA). Desigur, azi nu poti astepta mari realizari, caci lotul este subtire, salariile mici, finantarea redusa. dar asta nu va merge la infinit. De la UTA de azi asteptam o comportare meritorie, asteptam sa poata juca contra oricui, fara a lua un sac de goluri acasa. Pina acum, cu Ionut Popa , parerea mea este ca…. UTA este…peste asteptari. Nu am mai fost la meci la UTA de la barajurile cu Poli,m-am uitat la TV, dar ce am vazut ..mi-a placut. Vad ca vine inca un stoper, sper ca , usor, usor echipa sa creasca, rezultatele bune readuc suporterii, mai ales pe cei mai vechi. Dar repet, eu unul nu voi accepta niciodata o UTA in B, doar ca sa se spuna ca…inca exista.O UTA folosita sa ruleze jucatorii altora. UTA trebuie sa revina in prima liga, cred ca asta se va intampla, dupa ce pleaca Falca si dupa revenirea in Calea Aurel Vlaicu. Sper sa ajunga ales si unul cu placere de sport, caruia sa ii placa , sportul, UTA, unul care sa construiasca,…nu sa demoleze.

      0
      0
  4. Echipele grele sunt snagov arges chindia mioveni…si academica….nu pot sa scriu prea bine ca sunt pe drum spre aeroportul Hamburg.echipa mea in afara da uta este werder Bremen. Am castigat ieri la Frankfurt
    .HAIDE UTA. Ma bucur vu voi…

    0
    0
  5. Este prea devreme sa ne dam cu parerea ,cine va promova sigur, in orice caz, va fi mare batalie la promovare printre care si UTA. noastra !!! Cu Luciferii, vom avea de furca pt. ca, astia vor face tot posibilul sa incurce UTA. pt. fratele lor mai mare, Energeticianul, dar cred ca, UTA. stie acest lucru si se va mobiliza toti baietii ,cum a facut-ocu ACS. Timis. si le va da peste nas !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button