UTA AradzTOP ARTICOLE

Ionuț Popa ține „ștacheta” jos: „Nu vrem să aburim suporterii cu obiectivul, la noi e abureală doar în ziua de salar” 





UTA a urcat pe podium după victoria de la Timișoara și a și rămas acolo și după remiza dintre FC Argeș și Energeticianul. Cu toate acestea, Ionuț Popa refuză să vorbească despre promovare ca obiectiv stagional, ba, mai mul,t ține „ștacheta” destul de jos. Chiar antrenorul UTA-ei susține că ținta prezentei ediții de campionat, stipulată în contractul său împreună cu conducerea clubului, este ocuparea unuia dintre locurile 10-15.

Așa stând lucrurile, Popa susține că nu s-a gândit niciodată să „aburească” suporterii pentru a ieși într-o lumină pozitivă în cazul unui rezultat mai bun la finalul sezonului. „Nu vreau să se creeze iluzii, noi suntem o echipă nou-formată cu un obiectiv clar, pe care îl am și în contract. Iar acesta este o clasare pe locurile 10-15, lucru stabilit între mine și conducere la începutul sezonului, ținându-se cont de situația financiară și schimbările masive de lot. Orice echipă care face performanță în campionat are salariile la zi, lucru care reprezintă o motivație în plus. Și la noi ar fi altă situație dacă s-ar întâmpla acest lucru, dar banii de la Primărie nu pot fi folosiți pentru salarii și atunci suntem cam în aer din acest punct de vedere.  Așadar, nu vrem să aburim suporterii cu obiectivul, la noi e abureală doar în ziua de salar, când nu mai știm cum să scoatem cămașa”, spune antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Chiar dacă nu a recunoscut cu subiect și predicat că una dintre ofertele venite recent pe adresa sa a fost de la Petrolul Ploiești, „Mister” nu a ascuns faptul că astăzi putea fi antrenorul unei echipe cu un buget infinit mai mare și și obiectiv declarat promovarea. „Ne-am înhămat în vară la acest proiect și încercăm să scoatem rezultate cât se poate de bune, indiferent de finanțe și de valoarea jucătorilor. Mă bucur dacă se gândesc alte echipe la mine, dar interesul din partea mea nu există” a mai menționat Popa.

Experimentatul tehnician arădean mai susține că a încasat un singur salar de la clubul UTA în returul stagiunii precedente și că a ramas având speranța că grupul de investitori belgieni propuși la Arad de Marius Stan și Marian Costea va asigura un buget necesar promovării. După ce totul s-a dovedit un simplu balon de săpun, Ionuț Popa a rămas – totuși – pe loc, fără – însă – a-și putea asuma o clasare pe unul dintre primele trei locuri în clasament la finalul stagiunii.









13 comentarii

  1. Domnul Popa e realist. Nu cred ca e musai ca UTA sa promoveze anul acesta atata timp cat nu se poate. Aradenii sa faca bine sa nu mai fie suporteri de rezultat si sa sustina echipa si daca ar ajunge in liga a 3-a, ceea ce nu cred ca este cazul la cum se prezinta lucrurile. Pentru ca UTA este o binecuvantare pentru orasul nostru, indiferent de liga in care joaca. Nu sunt multe orase care beneficiaza de un club cu atata istorie si treaditie.

    0
    0
    1. „UTA este o binecuvantare pentru orasul nostru, indiferent de liga in care joaca”…nu impartasesc ideea . UTA nu exista pentru a roda jucatorii unora sau pentru a lasa salarii neplatite cu lunile. UTA s-a nascut in prima liga, si daca nu se poate intr-un termen real si previzibil sa isi apere onoarea,…pentru mine mai bine o pun in vitrina., decit sa o vad jucand prin cpclauri sau umilita de echipe care nu au nume.

      0
      0
      1. E normal sa-ti doresti performanta. Cred ca orice suporter isi doreste sa-si vada echipa castigand Champions League. Dar sa stii, ca dincolo de performanta sunt trairile si sentimentele de pe stadion, care sunt autentice. Sau povestile tatalui meu care a prin epoca de aur a clubului. E ceva cu totul deosebit.
        Eu de exemplu nu mai locuiesc in Arad, si la locul meu de munca sunt multi microbisti din tot felul de orase mari/mijlocii din Romania care nu au avut parte de un club ca si UTA, ei nu stiu cum e sa cresti in spiritul unei echipe de traditie. Ei stiu doar de Steaua, Dinamo si atat. Experientele lor ca si suporter sunt doar cele de la televizor. O nimica toata fata de ce simtim noi sau cum am fost noi educati. Cand le povestesc de UTA si de emulatia din oras la anumite meciuri din trecut sau din trecutul apropriat chiar ma invideaza. Chiar imi spun ca e foarte tare ca avem echipa asta, ca tinem la ea si ca si ei si-ar fi dorit sa aiba macar la fel.
        Si inca o chestie, de exemplu daca BVB va retrograda in a doua liga, stadionul ala tot va fi plin pana la refuz pentru ca ce iti da fotbalul fie el si asa naspa cum e la noi nu iti da nimic. Sentimentul ca echipa ta castiga si galeria canta la finalul meciului e un sentiment aproape unic, pentru mine cel putin e greu de explicat.
        Educati-va copii sa mearga la stadion sa tina cu echipa asta. Sunt convins daca fanii vor fi alaturi de club vor veni si banii si succesele. Hai UTA!!!

        0
        0
  2. Asta e realitatea, fara bani…nimic nu e. Si cand te gandesti ca domnul Sanyi e in continuare cu demisia pe masa!

    0
    0
    1. Ce banc bun,! Dl Soani M nu pleaca usor de la „macelarie”. UTA da cota unora, din… proprietatea dansului, care altfel ar disparea, pe mai nimic. Cu actuala forma de organizare si cu dfansul sef NIMENI nu va baga bani seriosi !. Doar amicul…Ghita.

      0
      0
      1. Bineinteles ca nu pleaca, dar asa a spus ca asteapta cu demisia in alb. O semnatura si…gata. Praf in ochi!

        0
        0
    2. @Pelin,talamb ca si de obicei,bate apa in piua…Tu de fapt ce doresti mister Bolovane?Scuze pentru epitet…
      Pe cine vezi continuator?Vai,vai cate gheare ascutite le-ai mai pili…
      Mai stimate Pelin….daca Meszar isi retrage pepiniera si imprumutatii spre terti,UTA dispare!A fost distrusa de catre Giovanni,care seara de seara,tine sedinte de fotbal la terasa,acolitilor sai,pentru o portie de paste…
      Ca nu pricepi,este alta problema,strict a ta,personala!
      Frustrarea ta,devine impotenta!Te intelegem,la o adica….Te impiedica probabil alergia la ambrozie….

      0
      0
      1. Jignesti gratuit, Maria Ta. Dar daca atata poti, de unde nu este nici Dumnezeu nu cere. Mi-e mila de cei din familia ta, chinuiti pot fi cu un asemenea exemplar.

        0
        0
  3. Fapte nu vorbe, dragii mosului! De modelul Barcelona, a auzit cineva? Haide sa v-a spun cum sta treaba. Clubul Barcelona, este sprijinit prin actiunile care sunt vandute suporterilor. Per ex, la noi, daca 12.000 de suporteri, care este si capacitatea noului stadion, ar contribui (daca tot ne batem cu pumnul in piept, ca suntem suporteri infocati UTA) cu 20 de euro, o luna pe an, s-ar naste suma de 240.000 euro. Intrebararile care se pun, sunt 2: 1. Vi se pare mult 20 euro, o luna pe an, pentru echipa de suflet? 2. De cat ar fi nevoie, pentru o promovare in prima liga? Raspuns: 480.000, echivalent a doua luni. In cazul in care s-ar intampla asta: echipa ar putea fii condusa de suporteri, fara contributii ale, asa zisilor investitori. PS: As dori sa luati aminte ce v-a spun si sa incercam, noi suporterii, sa luam atitudine, nu sa pierdem timpul, cu palavrageala asta de 2 lei pe net.

    0
    0
  4. Bogdane v-o venit mintea la cap!
    Da’ ce te faci ca la noi, fiecare suporter are antrenorul lui! Binenteles altul decat al celuilalt. Unde mai pui supararile! Ca Popica nu-i de caracter si merita m..e, ca cu Mesz….nu lucram, ca-i asa si pe dincolo, ca nici alalalt nu-i bun, ca presedintele ales tradeaza, ca securitatea si-o bagat coada, ca …..trebuia sa joace cu alt fundas….si castigam cu 6-0 la Cimisoara! O gasga de investitori becalieni care vor sa participe fiecare, inclusiv la stabilirea temperarurii apei de la dus!? Is in stare, dupa prima infrangere, sa ceara cei 20 euro inapoi! Si cu dobanda! Da, vezi Doamne, pentru ei, numa’ UTA conteaza!
    Trecand in registru serios, o forma privata de investitie este cea mai buna solutie! Ca asa poti sa urmaresti profitul (inclusiv sportiv), adica banii care te ridica, dar vede-ti bine, lipsa lor te si coboara! Exemplu RIPENSIEI! Au ajuns in Liga a II-a! Ca sa promoveze, le lipseste, ca si noua, UN INVESTITOR serios, dar ei au mai multe sanse sa gaseasca unul, decat noi!

    0
    0
  5. Eu, nu inteleg, de ce se vaita nea Popica , ca, nu sunt bani la club indeajuns pt. salarii si ca e vai de capul lor !? Pai atuncea , de ce sa mai inhamat la treaba cu UTA., ceva este cusut cu ata alba , daca stiai situatia clubului de la inceput, nu preluai UTA. !? Eu zic ca, este o strategie a lui si a conducerii !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button