UTA AradzTOP ARTICOLE

Speranța lui „Mister” pentru deplasarea de la Sânmartin: „Sper că jucătorii se vor adapta ținând cont de adversarul mai bun decât cei de până acum”





Sorții au vrut ca UTA să aibă parte de două deplasări consecutive, însă nu foarte departe de casă. După demonstrația de forță de la Timișoara, contra ACS-ului, „roș-albii” călătoresc 120 de kilometri spre nord, până la Oradea. Alți 7 kilometri, până la stadionul din comuna Sânmartin, ce găzduiește partidele de acasă ale Luceafărului, vor fi parcurși mâine dimineață, până la ora 11, când e programat startul întâlnirii din cadrul rundei cu numărul 6.

Formația lui Cristi Lupuț a strâns jumătate din punctele „Bătrânei Doamne”, vine după o înfrângere cu 2-0 la Cluj, cu Universitatea și pune toate tunurile pe arădeni. „Vrem să luăm cele trei puncte. Ne aşteaptă un duel echilibrat, UTA este o echipă bună, dar nu e de speriat. Suntem încrezători că putem obţine victoria. Avem un grup frumos, cu mulţi tineri dornici de afirmare. Nu avem presiune, obiectivul e să creştem de la meci la meci şi să jucăm un fotbal cât mai plăcut”, a declarat mijlocaşul Claudiu Codoban pentru bihon.ro. Fundașul dreapta Toriște e singura absență certă a celor de la Luceafărul, care contează și pe foștii utiști, Tînc, Kim și Opriș, cu menținea că acesta din urmă nu a apucat să debuteze în vreun meci oficial la Arad.

„Bătrâna Doamnă” are de apărat locul pe podium pe un teren destul de ostil. Cu excepția succesului de acum două sezoane (0-1, Petre), „roș-albii” au avut mereu viață grea. Nu mai departe de campionatul trecut, UTA a pierdut tur-retur întâlnirile cu Luceafărul la același scor: 3-2. Mai mult, Ionuț Popa atrage atenția: „Există o stare de motivare din partea lor, din mai multe motive: pentru că întâlnesc o echipă ce vine după o victorie în deplasare și datorită banilor, pentru că ei joacă pe prime frumoase. Am văzut meciul lor cu U Cluj, au avut momente de dominare, au ajuns ușor la poartă și au luat două goluri pe greșeli elementare. Dar, cel mai important e ca noi să ne facem jocul, căci încă avem probleme de omogenizare. Sper că jucătorii se vor adapta ținând cont că întâlnesc un adversar mai bun decât cei de până acum”. Confruntat cu probleme musculare, Coulibaly pare recuperat și va face deplasarea la Oradea. Ca și tunsianul Oualid El Hasni, de altfel, care e bun de joc pentru noua sa echipă. Astfel, din lotul de 18 a ieșit Rafael Iuga, care – probabil – va evolua pentru UTA II, alături de Suslak, A. Iuga sau Janos, ceilalți utiști rămași acasă. Daniel Dan e accidentat.

Formații probabile:

Luceafărul: Moga – Gunie, Tînc, Oroş, Ban – D. Lukacs, Prejmerean – Vas. Pop, Codoban, Al. Dulca – Luduşan

UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga, Copaci – Coulibaly, Enescu – Cubleșan, Matei, Vădrariu – Pop.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Florin Cozma, Andrei Roman (ambii Neamț) – Cristian Codrea (Maramureș)

Observatori: Zoltan Szekely (Maramureș), Daniel Sabău (Sălaj)

Meciul dintre orădeni și arădeni nu va fi transmis pe micile ecrane, dar sportarad.ro vă va ține la curent în format live-text cu desfășurarea evenimentelor de la Sânmartin.









3 comentarii

  1. Daca acest arogant de antrenor al Luceafarului, spune ca, echipa UTA. nu este de speriat, atunci , nici echipa ta , Luput , nu este de speriat . Sper la sfarsitul meciului, sa pleci dezamagit pt. ca echipa ta luceferii au pierdut !!! FORTA UTA. si dati-le pana behae sa le iasa fumurile din cap !!!

    0
    0
    1. Un jucator a declarat,nu antrenorul si pana la urma asta-i adevarul:care echipa din liga asta e de speriat?

      0
      0
  2. Mai vorbim….Nu este pentru cine se pregateste…ci pentru cine mai putin vorbeste…caz cu precedent la UTA in perioada „elefantilor” de promovare la 10 puncte avans fata de locul 2,nu-i asa?
    Eu cred ca nu vor conta Cluj,Petrolul,F.C.Arges…Atentie la altele,care tac si fac!
    Nu subestimati Snagov si Mioveni..Mioveni care se poate transforma instantaneu in FC.Arges,ca doar Burleanu a dat liber din nou la cumparari/vanzari,fuzionari si schimburi de locuri…Atentie mare in acest caz,la combinata Luceafarul&Sirineasa si cum din start se castiga 6 puncte…
    In aceste conditii,ma declar multumit cu un egal la Sanmartin…picatura cu picatura….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button