Arhivă articole

Galopul de sănătate, favorizat de juniorul dintre buturile nou-promovatei: Speranța Turnu – Unirea Sântana 0-9


După înfrângerea cu 2-11 de la Șimand, Speranța Turnu a fost învinsă din nou la nouă goluri diferență. Unirea Sântana s-a impus cu 9-0 pe „ICRTI” și a urcat pe locul 2 în clasament, la un punct în spatele liderului Victoria Zăbrani, echipă cu parcurs perfect până acum.

Primii doi portari ai celor de la Turnu au fost indisponibili astăzi, așadar titular între buturi a fost Andrei Posa, un jucător de doar 16 ani. Jucătorii Sântanei au profitat în repetate rânduri de lipsa de experiență și înălțimea tânărului goalkeeper, care a ieșit hazardat la mai multe mingi. Așadar, scorul pauzei a fost 4-0 după golurile înscrise de Martin, Prică (2) și Stanciu.

În repriza secundă Stanciu și-a completat hattrick-ul cu încă două goluri, Parlapan a reușit o dublă și italianul De Palma și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Dar poate momentul meciului a fost penalty-ul apărat de Posa în fața lui Peia, tânărul portar stârnind entuziasmul celor aflați în tribună și pe băncile tehnice.

Pentru Sântana urmează o partidă pe teren propriu cu Victoria Nădlac, în timp ce Speranța Turnu are un nou meci de risc maxim, chiar derby-ul fratricid cu Progresul Pecica.

„Un meci care de la început până la sfârșit a fost la discreția noastră. Mă bucur că am trecut de o săptămână grea, cu partida aceasta și cea din Cupă de la Aluniș, un meci destul de dificil. Ne vedem de drumul nostru în continuare, luăm jocurile pas cu pas, tratăm cu respect orice adversar, asta vreau să le insuflu și jucătorilor mei. Îmi doresc de la ei să fie umili la fiecare meci, pentru că toți adversarii noștri își joacă șansa și trebuie să avem atitudine și organizare bună în continuare, să jucăm fiecare partidă cu responsabilitate maximă pentru a ne apropia victoria.” au fost cuvintele lui Dan Cuedan, antrenorul „roș-negrilor”, după victoria clară a echipei sale.

Formații:

Turnu: Posa – Rusz (71 Mihalache), Moldovan, Grigoriță, Badea – Sziladi (78 Rusu), Roza (85 Verche), Dobra, Don – Herlo, Gabor.

Sântana: Csurka – Toader, Paven, Peia, Istin (75 Politic) – De Palma – Parlapan, Martin (76 Andriese), Coppola (66 Bud), Prică – Stanciu.

Arbitri: Dorinel Herțeg – Zoltan Nagy, Flavius Dreghici

Observatori: Traian Enoiu, Iosif Lovas

2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.