UTA Arad

Lupuț, acid la adresa arbitrajului: „A influențat rezultatul, decizii nepermise pentru un divizionar A”





Dacă UTA a bifat două succese externe, Luceafărul Oradea a legat tot atâtea insuccese în campionatul ligii secunde. Chiar dacă nu a jucat rău, în special în prima parte și a avut și ceva ocazii, formația „roș-albastră” s-a stins treptat și a încasat golul ce o lasă la „cota” 5 puncte din 18 posibile.

La final, antrenorul Cristian Lupuț a lansat acuze la adresa arbitrilor, cu țintă clară spre „centralul” sătmărean, Florin Mazilu. „Nu sunt prea multe de spus după un eșec pe teren propriu. Trebuie analizată foarte bine situația. Am început jocul foarte bine, am și avut două situații mari de a înscrie, consider și că am avut două penalty-uri neacordate și, deci, consider că arbitrul a influențat rezultatul. Nu spun că victoria UTA-ei e nemeritată și-i felicit pe această cale pe arădeni, dar trebuie să trag un semnal de alarmă. Niciodată nu am criticat arbitrajul, niciodată nu am vorbit despre arbitri, doar că trebuie să remarc că un asemenea arbitraj e strigător la cer. Foarte bine, UTA ne-a bătut cu 1-0, dacă a făcut-o pe merit ridic mâna și recunosc. Dar, încă odată, trag un semnal de alarmă cu privire la asemenea arbitraje. Nu-mi explic și cele 9 cartonașe galbene acordate, cu eliminare foarte ușoară pentru Tînc. Și trebuie ținut cont că vorbim despre un arbitru divizionar A, care, din punctul nostru de vedere, a avut o manieră de arbitraj tendențioasă. Nu vreau să caut scuze, dar și eu și stafful meu am jucat fortbal la un anumit nivel, dar nu am mai văzut asemenea decizii mai ales la un arbitru divizionar A”, a fost comentariu acid al „principalului” celor de la Luceafărul.

Totuși, fostul fundaș a vorbit și despre neajunsurile din jocul echipei sale. „Într-adevăr, și jocul nostru a suferit, în special pe faza defensivă. Cel puțin la faza golului, nu aveam voie să fim depășiți atât de ușor, dar asta face parte din joc. Pe faza de atac, ne-a lipist doar golul, pe care-l puteam găsi la cele două ocazii ale lui Vasile Pop, dar și după aceea. Dacă am fi marcat, rezultatul era altul. Într-adevăr, ieșirea de pe teren a lui Vasile (n.a. Pop) ne-a încurcat puțin planurile, căci el aduce un plus de valoare și experiență tot timpul. În rest, ne axăm mult pe jucători tineri, chiar și azi am avut cinci jucători sub vârstă. Iar eu știu ce înseamnă acest lucru, în special lipsă de constanță în evoluții, dar dacă aceasta este politica clubului o respectăm.Mergem înainte, încercăm să câștigpm meciul de Cupă (n.a. mați, la Cermei) și apoi să avem un moral ceva mai bun pentru deplasarea de la Bacău. Să vedem ce putem regla în această săptămână, cum legăm o echipă la care vin și pleacă mereu jucători. Alta era situația dacă am fi avut un cantonament cu un lot format încă de acum câteva săptămâni. Aștept mai mult și de la atacanții noștri, Lăsconi, Ludușan, Paracshiv și acum și Țîra, e clar că tuturor le lipsește golul”, a adăugat Lupuț.

Luceafărul e pe locul 15 în Liga 2-a și ar putea cădea în zona retrogradabilă la finalul rundei cu numărul 6.









3 comentarii

  1. Domnule Luput, ai pierdut ,si acuma o dai pe arbitraj , ti-am spus de la inceput ca, o sa pierzi in fata UTA.-ei, restul este bla, bla, bla.

    0
    0
  2. Am considerat disputa cu Luceafarul,poate ca prima dintre cele unde vom avea o nuca tare de spart!La Blato-getica am pierdut puncte si la Braila idem!
    La Sanmartin nici tocmai usor nu a fost,dar toata lumea este fericita atunci cand se termina cu bine…
    Baietii au adus 3 puncte la Arad!Bravo!Felicitari maxime!Da moral,incredere de sine si dorinta de continuitate,poate ca suporterii de carton se vor mai inmulti si ei….
    Ma ingrijoreaza in schimb padurea de cartonase primite,pe atunci cand vom ajunge la cumulate si inevitabilele suspendari….astazi nu mai putin de 7,dar la fel si la Luceafarul cu unul rosu in plus….Dar sa privim optimisti acum, ca vedem alt film,dintr-o alta epopee parca!
    Alta mancare de peste,alta dorinta,alta abnegatie si mai ales faptul ca nu se mai merge la ciupeala ci chiar daca nu direct declarat..se doreste victorie!
    Gemenele lui Sarcina,au sfeclit-o ambele astazi…nu ma intereseaza…calculele de acasa nu se potrivesc cu cele din targ…
    Ei vorbesc de arbitraje?Pai sa rasfoiasca putin in urma,daca doresc, despre cele servite catre UTA….
    GATA cu optimismul debordant!Trebuie uitat tot!Urmeaza miercuri pe Motorul, Recas,miza este doar suma de 3000 sau 5000 Euro!Sa fie impartiti baietilor si staffului automat cand se primesc!
    Apoi sa le mai dam si Clinceniului cu plasticul lui Falca in cap!
    Doar atat!

    0
    0
  3. Trebuie neaparat castigat cu Clinceniul, o echipa cu multi tineri, pustani, care alearga nebuneste pt. victorie , deci UTA. trebuie sa fie foarte atenta cu aceasta echipa tanara ,sponsorizata de Jiji Behehecali si stand foarte bine financiar !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button