UTA Arad

Matei: „La pauză ne-am spus și ni s-a spus că putem mai mult! Mă bucur de gol, mă pun și în continuare în slujba echipei”





Cristinel Matei este cel de-al cincilea fotbalist cu profil ofensiv care a înscris în contul UTA-ei în acest sezon. După Rus, Petra, Pop și Cubleșan s-a deblocat și „decarul” Bătrânei Doamne, care a fost la locul potrivit la centrarea lui Costin pentru trei puncte imense pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.

Ionuț Popa a observat creșterea de formă a mijlocașului său încă din timpul săptămânii, așa că l-a titularizat pentru a doua oară în acest campionat și a avut ochi buni. „După o perioadă puțin mai grea pentru mine, în care am avut de depășit și o accidentare, am intrat bine în joc. Am muncit foarte mult pentru această prestație, mai ales că am în față un adversar dificil. S-a alergat bine de ambele părți pe un teren foarte bun, se putea întâmpla orice. Gazdele au început mai bine meciul, noi ne-am trezit spre finalul primei reprize și am continuat să jucăm bine și după pauză. Am avut niște faze bune, mă bucur că am reușit să valorificăm una dintre ele”, spune fotbalistul sosit în această vară de la Astra II.

Fotbalstul de 22 de ani a dat dovadă de fler, atacând cei câțiva centimetri liberi între fundașii și portarul Luceafărului. „Am văzut acel spațiu liber, speram ca mingea să ajungă la mine și așa a și fost. Am fost omul potrivit la locul potrivit la pasa lui Cipri, mă bucur de acest gol și mă pun și în continuare în slujba echipei. Sper ca Mister să-mi dea mai multe minute de acum înainte, deși contează mai puțin cine joacă și cine dă gol sau goluri, atâta timp cât câștigăm”, a adăugat Matei.

După un prim mitan destul de șters, utiștii au schimbat foaia la reluare, iar marcatorul golului utist spune și ce s-a vorbit în vestiar. „La pauză ne-am spus și ni s-a spus de către Mister că putem mai mult. Chiar dacă suntem și realiști și vedem și noi că sunt foarte echipe bune în campionat, trebuie să muncim în continuare, să dăm totul pe teren și să legăm rezultatele pozitive. Semnalele sunt bune, moralul e ridicat, iar acum urmează două partide acasă pe care vrem neapărat să le câștigăm. Prima e cea de Cupă, iar cea de-a doua chiar cu echipa de pe primul loc. Cu ajutorul suporterilor noștri sunt convins că vom facem meciuri bune, iar la finalul săptămânii viitoare să fim și mai fericiți”, a adăugat tânărul fotbalist, felicitat minute bune de ivorianul Coulibaly pentru prima sa reușită oficială în „alb-roșu”.









5 comentarii

  1. Recunosc că nu mă pricep la a pronosticuri, dar nici lucrurile nu au curs normal, altfel cum se explică faptul că anul trecut cu jucători cu nume și cu multe prezențe în prima ligă sau chiar în cupele europene, și plătiți la zi, am avut acea prestație jalnică, iar acum cu anonimi, și cu salarii restante, să fim in plutonul fruntaș? Atât de mult sa conteze antrenorul? Oare ce rezultate scotea Popa Ionut cu lotul de anul trecut? Aceste rezultate bune vor readuce lumea la stadion, dacă vom învinge liderul etapa viitoare, vom fi sigur cel puțin pe locul 2 direct promovabil! Felicitări și suporterilor care nu au ,,donat”, și au fost la meci, rolul unei galerii nu e sa facă acte de caritate, sau sa o facă fără a-și crea alibi din asta, rolul galeriei e încurajarea echipei!

    0
    0
    1. – in primul rand Popa nu ducea jucatorii de anu trecut , crede ma.
      – in al doilea rand cei de anu trecut au venit pentru bani aici , nu pentru performanta.
      – in al 3 rand , da conteaza foarte mult antrenoru, cum tine vestiaru , si ca se impune…nu are curaj nimeni sa ii comenteze ceva , el e SEFUL
      – si nu in ultimul rand…anu asta nu e presiune , nu e obiectiv fruntas .. „asa zice Popa” ( ca sa nu fie presiune din partea publicului asupra echipei ) …insa crede ma , obiectivul e fixat…si e unul maret , il stiti si voi…insa mai bine ca nu se zice…ca sa nu fim bagati in seama….doar nu ramanea Popa sa se bata pentru locurile 10-15…sa fim seriosi !!!

      0
      0
      1. si inca ceva :
        E prima data cand Uta joaca in piept cu primaria arad….! Inseamna ca Falca s a cam saturat de liga 2 …zic eu…hai in LIGA 1 odata !

        0
        0
        1. E prima oară pentru că nu e dispusă nici o firma sa dea 30000 de euro cat a dat anul trecut Pletl sa apară pe pieptul fotbalistilor

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button