UTA Arad

Snagovul și UTA deschid runda a 8-a a ligii secunde: Costin are șanse mari să-și revină, Orlic – la capătâiul tatălui





Televiziunile au decis ca FC Snagov și UTA să intre pe teren în cadrul etapei cu numărul 8 a Ligii a II-a joi, de la ora 17. Meciul e interesant prin prisma pretențiilor de promovare ale ilfovenilor și a numelui glorios al Campioanei Provinciei, care, de altfel, a fost și ea pe podium până săptămâna trecută. Eșecul de pe teren propriu cu Academica Clinceni  nu le-a căzut deloc bine „roș-albilor”, înainte de disputa de la Ghermănești, unde punctele ar putea valora dublu.

Una dintre atracțiile întâlnirii o reprezintă și revederea arădenilor cu Cătălin Hlistei și Darius Buia, „piese” importante în angrenajul utist în stagiunea precedentă, care acum își fac excelent treaba pentru Snagov. De altfel, trupa din Ilfov e antrenată tot de un fost jucător al Campioanei Provinciei, Laszlo Balint, iar un alt ex. , Cristi Dănălache, este anunțat și el titular după accidentarea gravă suferită de Elek.

Probabil, unul dintre cele mai interesante dueluri ale partidei va cel dintre Hlistei și Costin, cu condiția ca juniorul „roș-albilor” să-și revină după accidentarea la gleznă ce l-a trimis în tribună pentru meciul cu Clinceniul. Astăzi, fundașul dreapta de 20 de ani s-a antrenat, dar mai simte o înțepătură la glezna piciorului drept.

Pe de altă parte, portarul Miroslav Orlic nu va fi luat în calcul pentru acest meci. Tatăl austriacului cu origini sârbești, grav bolnav în ultima perioadă, a decedat, iar goal-keeperul de 25 de ani a plecat de urgență la Salzburg pentru a-l conduce pe ultimul drum. Conducerea, antrenorii și colegii sunt alături de Orlic și vor încerca să-i mai aline durerea cu un succes la Ghermănești.

UTA se mai antrenează două zile pentru disputa cu ilfovenii, iar miercuri seara va călători cu avionul la București. Ca de obicei, arădenii se vor caza la Hotelul Mirage, iar joi după-amiază, vor juca pe puncte cu Snagovul. Drumul spre casă va fi parcurs cu autocarul.









10 comentarii

  1. Snagovul a jucat slab la Timisoara.Eu zic ca nu pun probleme la promovare.Mai bine s-a prezentat Clinceniul.

    0
    0
  2. Niciuna dintre pretendentele la promovare nu a impresionat pana acum, asa ca e un meci deschis oricarui rezultat, fara un favorit cert. Daca ar fi sa pariez as merge pe victoria celor de la UTA. Ce bine ar fi daca jucatorii ar primi macar o parte din restante inaintea acestui meci.

    0
    0
    1. @Pelin…,te-a apucat logoreea astazi?Nu te recunosc mai baiatule!Tu mai mare lucru decat 2 randuri de misto,nu ai scris niciodata…dar ai dreptate acum!Un like!

      0
      0
  3. Succes lui nea POPICA si elevii lui in partida cu Snagovul. Un meci greu de 1×2 . Eu sper ca, baietii sa joace bine si sa vina cu un rezultat foarte bun , dar nu va fi usor. Baietii sa fie mai concentrati in fata portii si sa dea gol pt. ca, au vazut ce se intamplat cu Snagovul ,noi cu ratarile si ei cu golul, sper sa nu se mai intample, nu este indeajuns sa joci mai bine decat adversarul, trebuie sa o dai si in ate !!! Inca odata va urez succes maxim si sa fiti in cea mai buna forma . FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ., HAI CA SE POATE !!!

    0
    0
  4. Mai,dar ce oameni puteti fi…….In acest moment,sa-i dorim condoleante maxime lui Orlic!sa se odihneasca tatal sau in pace si liniste!
    In rest…,numai de bine!

    0
    0
  5. Meci greu, Snagovul, este o echipa cu achizitii bune, UTA inca se cauta. Desigur , orice meci pleaca de la 0-0 si daca ai sansa dai gol si cind ti-e mai greu. Sper sa nu pierdem, desi , eu sincer vorbind cred ca UTA nu este azi, o echipa de primele 6.In plus , lipsa lui Costin ar afecta si partea dreapta, pe (contra) atac.Speranta este in aparare, in Coulibaly, si de ce nu..in Rus. Cu o evolutie buna, cu un arbitru neutru poate, poate ! Chiar si cu Clinceniul arbitrul nu a fost corect ( la hentul lui Patriche,…in prima repriza,) nu a dat galbenul cuvenit, hentul se da cind joci voluntar mingea cu mana. Cu un om in plus, nu mai luam gol, cred eu Succes !

    0
    0
  6. Dragi mei utisti ,vedeti ca, meciul de cupa Romaniei dintre FLACARA MORENI – CHINDIA este televizat !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button