Arhivă articole

Arbitrii arădeni, din campioni – în afara podiumului la Cupa Prieteniei! Timișul a luat trofeul, dar pe puncte nu contează în fața vecinilor


A doua și ultima etapă a ediției 2018 a turneului „Cupa Prieteniei”, patrulater rezervat arbitrilor din județele Arad, Timiș, Bihor și Bekes, s-a consumat la începutul acestei săptămâni pe Bega. Campioni în luna mai, în Ungaria, „fluierașii” arădeni nu mai reușit să prindă nici măcar podiumul.

În semifinală, arbitrii timișoreni și-au luat revanșa după acel 1-6 din primăvară, chiar din meciul pentru trofeu, cu un sec 3-0. Apoi, echipa selecționată în funcție de posibilități de Emil Arsa avea să piardă și finala mică, cu un scor și mai dur: 2-6, în fața Bihorului.

Așadar, golurile lui Cadar și Bogdan au fost singurele pentru Selecționata Aradului, care a evoluat în următoarea formulă pe terenul Bazei Sportivăe nr. 2 a Politehnicii: Căşuţ – Bogdan, Herţeg, Hărduţ, Rusu, Calnacov, Rus, Gornic, Mako, Brînduşe, Pană, Cadar, Buda, Saladea, Stulianek, Dehelean, Vesa şi Iovescu.

Timișul și-a valorificat până la capăt avantajul terenului propriu prin repetarea scorului de neprezentare (3-0) și în finala cu Bekesul. Altfel, în fotbalul pe puncte, Aradul a bătut echipele timișene în (aproape) toate întâlnirile oficiale din acest debut de sezon. În eșalonul secund, UTA a trecut cu 2-1 și 3-0 de Ripensia, respectiv ACS Poli, în timp ce la nivelul Ligii a 3-a s-au înregistrat următoarele rezultate: Cermei – Ghiroda și Giarmata Vii 2-1, Șoimii Lipova – CS Dumbrăvița 7-2 (!?), Ghiroda și Giarmata Vii – Crișul Chișineu Criș 1-5. Parcursul perfect a fost stricat doar de Sebiș – Dumbrăvița 1-1. În fine, în preliminariile Ligii Elitelor, echipele UTA-ei sunt peste cele ale lui ASU Poli atât la Under 17, cât și la Under 19.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.