Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

Ecouri după derby! Sabău: „Mă bucur că începem să dezvoltăm un spirit de luptă până la final” v.s. Bulza: „Am ieșit la joc cu infanteria, nu cu artileria”





Al doilea derby arădean pentru Șoimii Lipova a venit cu un nou succes și tot la două goluri diferență. După 3-1 cu Național Sebiș, a urmat un 4-2 cu Gloria Lunca Teuz, desprinderea venind tot pe final, după minutul 80.

Cert este că liderul rămâne cu punctaj maxim și după etapa a 6-a și îngroașă „gluma”. „Eram absolut convins că va fi foarte greu. Întotdeauna astfel de meciuri induc o determinare pozitivă la ambele echipe, ceea ce este benefic și am avut parte de un meci bun. Au ieșit și ei la pressing, iar noi trebuie să fim pregătiți la orice situație în teren, adică să găsim soluții indiferent de cum joacă adversarul. A fost un efort colectiv mare, le-am spus de la început că avem nevoie de toată lumea pentru un rezultat bun azi. Titularii, dar și jucătorii care intră pe parcurs și joacă mai puțin, trebuie să dea randament maxim. Iar cea mai mare bucurie a unui antrenor este atunci când cei intrați de pe bancă aduc un plus, sunt în spiritul echipei și chiar marchează goluri cruciale, cum a fost cazul lui Burlă. Urmează un nou meci, un derby de clasament la Chișineu Criș, va fi la fel de greu. Mă bucur că începem să dezvoltăm un spirit al echipei, un spirit de luptă până la finalul meciului. Și, pe lângă ceea ce pregătim cu seriozitate la antrenamente, e acel sentiment de încredere. Eu în jucători și ei în mine”, a spus la finalul derby-ului din Podgorie, Flavius Sabău.

Și pentru Cermei s-a repetat, oarecum, scenariu din „ciocnirea” cu Sebișul. Și în urmă cu două săptămâni, „alb-roșii” au condus cu 1-0, dar au sfârșit prin a lua patru goluri și a pleca cu mâna goală acasă. Bineînțeles, supărarea a fost mare în cadrul trupei „alb-albastre”, antrenorul Radu Anca plecând rapid de la stadion, iar cu presa a vorbit Petre Bulza. „A fost un meci disputat, frumos, noi am jucat, iar ei au dat goluri. Cred că am avut mai multe ocazii, mai ales în prima repriză. Din păcate, am ieșit la joc, dar cu infanteria, nu cu artileria. Apoi, pe final de meci, la 2-2, în loc să ne închidem am jucat deschis și ne-au prins pe contraatac. Au rezultat faze fixe din care am luat gol. Strângem rândurile și vedem ce putem face acasă cu Dumbrăvița, un meci la fel de greu”, a punctat președintele „sămădăilor”.









11 comentarii

  1. Nimic nou!A castigat echipa care si-a dorit mai mult si pe Lipova o motiveaza parcursul de pana acum,facuta strict pe munca lor!Felicitari!Burla nu este de liga a 3-a,cert!Succes la mai mult!Crisul?Ma impresioneaza placut!Cine s-ar fi gandit?
    Daca dupa cateva etape,avem 4 echipe in primele 10,ba mai mult,chiar in top respectivele,nu mai este nimic de spus.
    Nu stiu ce se intampla(din nou) la Cermei?Dar ceva se intampla totusi!Si nu prea de bine!
    Ceva nu se leaga si nu functioneaza cum ar trebui.Mircea Aslau,care i-a dus acolo, a trebuit sa plece,Rolly Nagy a ales Viitorul,cine ar mai ramane?
    Pacat….

    0
    0
  2. Noi am jucai ei au dat goluri ???? Adica ce vreti sa spuneti domnule Bulza ca doar voi ati jucat ? Cred ca eu am vazut alt meci in cazul asta sau inteleg fotbalul altfel . A fost un meci frumos la care ati contribuit si voi cei din Cermei . Sa nu uitam domnule presedinte ca Lipova a avut un gol anulat eronat prin minutul 15 a lui Trabalka. . Intamplator am fost exact la gard pe linie cu faza . Ma repet intamplator . Dupa care am stat in dreapta grupului de la Cermei . Ca sa nu mai vorbim de 11 m clar din repriza doua . Deci putea fi si un 6-3 care era mai aproape de adevar . Asta fata de ceea ce ati vazut dvs domnule Bulza . Acum fiecare intelegem altfel fotbalul

    0
    0
  3. Eu sunt curios doar de un aspect: ce intelege dl. Bulza prin „artilerie”? Si daca asa ar fi castigat, de ce nu a folosit artileria asta???

    0
    0
  4. Eu am 2 intrebari pt dl. Bulza: 1. Ce intelege el prin artilerie? 2. Daca e asa convins ca folosind artileria ar fi castigat meciu, de ce nu a facut-o?

    0
    0
    1. Asa a trebuit sa fie…ce vrei sa spuna ca e reciprocitate…
      Daca Lipova,in retur are nevoie de puncte o sa le ia,daca Cermei are nevoie…o sa le ia…
      Si bine fac pt ca toti ceilalti fac…

      0
      0
      1. Stai linistit, echipele aradene nu se vor ajuta niciodata intre ele. Ieri Bulza le-a promis prima de 500 lei, iar cu alta echipa, prima era 300. Ce zici?

        0
        0
      2. Din pacate unii nu gandesc asa . Pentru unii mandria personala este mult mai importanta decat orice . Si daca te poate incurca te incurca . Asa a fost intotdeauna in Arad . Si pe vremuri UTA avea viata foarte grea cu Vagonul cu Strungu . Prietenii sunt in alte parti . Domnul Bulza doar a declsrat nu o data ca ri doar pe Sebis Cris di Lipova vrea sa bata in rest nu conteaza. Vrea sa fie cel mai bun din liga treia dintre echipele aradene . Stai linistit in retur sunt convins ca vor face orice ca sa-i bata pe Sebis si Lipova . Ca doar este orgoliul lor in joc .

        0
        0
  5. Hahaha,Pro UTA !!!! Un meci se aranjează sa fie câștigat în minutul 86 și 88 ????? Mdaaaaaaa,se vede că nu ai fost la meci ! Crezi că d-nul Bulza se da la o parte ??? Daca puteau 5 sa ne de-crede-ma că ne dădeau !!! Nu au putut. Sa nu uiți ca 6 victorii nu sunt inramplare. Bafta astăzi !!! HAI SOIMII…,…HAI UTA !!!

    0
    0
  6. Apararea este punctul slab al Gloriei. Cu tot respectul dar la Norbi Varga se vede varsta , este lent . In liga 3 nuse mai poate juca cu genul acesta de jucatori. Poate la liga 4, chiar daca Varga a fost un jucator foarte bun la viata lui. Pai jocul cu capul lipseste cu desavarsire in marcajul Gloriei. Iar Nistor cred ca ar juca mult mai bine pe partea stanga a apararii, iar Polgar pe dreapta. Aici trebuie un jucator cu viteza si talie. Cei mai buni au fost Pruna cu Capi. Tanase parca nu poate alerga , echipa cade in repriza a2-a, inseamna ca pregatirea e slaba. Hai UTA!

    0
    0
  7. Uracioasa echipa Cermei . Si rai jucatorii. Portarul lor si Nistor injurau jucatorii adversi continuu. Si conducerea a fost foarte suparata pentru infrangere. Sa auzit si prin vorbele spuse cu invidie de cineva de la Cermei din conducere ,,au reusit si ei sa ne bata dupa doi ani”. Nu credeam ca asa mare este invidia in ei . Dar sa demonstrat ca unii sunt invidiosi si rai . Ciudosi asta este cuvantul potrivit ciudosi . Dar eu stiu ca meciurile oficiale de anul trecut s-au impartit frateste. Victorie Lipova in cupa, victorie Cermei in campionat si un egal in campionat.

    0
    0
  8. Bravo Soimii !!!
    Tineti-o tot așa si la anul îi bateti si pe UTA.
    Mult succes în continuare.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button