UTA Arad

Ionuț Popa: „Era important să scăpăm de frustrarea jocurilor bune, neurmate de rezultate pozitive”





UTA a întors rezultatul la Târgu Jiu pentru prima victorie după trei etape de secetă. Golului lui Pîrvulescu din debutul mitanului secund i-au răspuns Cubleșan și Oprea și arădenii se întorc acasă cu punctele ce îi mențin în prima parte a clasamentului ligii secunde.

A fost, oarecum, și un succes al descătușării după prestațiile destul de reușite cu Clinceni, Snagov și Iași, nedublate – însă – și de puncte. „Victoria este pe deplin meritată, mai ales după ceea ce am arătat în repriza a doua. Am dominat autoritar mai ales după primirea golului și, în cele din urmă, a mai răsărit soarele și pe ulița noastră. Era important să scăpăm de frustrarea jocurilor bune, neurmate de rezultate pozitive. Chiar dacă avem și reproșuri legate de jocul din prima repriză, băieții merită felicitați pentru reacția avută la 1-0. Au crezut cu toții în această victorie, iar Dumnezeu ne-a ajutat și pe noi. Cei de la Pandurii chiar ne-au felicitat după meci, au spus că am fost cea mai bună echipă cu care au jucat până acum în Liga 2-a. Chiar se mirau de ce nu stăm mai bine în clasament”, ne-a declarat Ionuț Popa.

După accidentarea gravă a tunisianului El Hasni, experimentatul tehnician al „roș-albilor” se temea pentru improvizațiile ce a trebuit să le facă, în condițiile în care nu mai avea pe bancă un alt fundaș central de meserie. „Am schimbat de 6-7 ori jucătorii pe posturi în timpul meciului. În afară de Manea și Coulibaly, restul toți s-au rotit când în centru, când pe benzi în toate compartimentele. În aceste condiții, victoria e cu atât mai prețioasă pe terenul unei echipe arțăgoase, încurajate de un public vulcanic, aflat foarte aproape de terenul de joc”, a adăugat „principalul” utiștilor.

De când a preluat-o Ionuț Popa pe UTA, Roberto Bodea a apărat nu mai puțin de patru lovituri de la 11 metri, ultimul chiar azi, la cadoul făcut de „centralul” Haidiner gazdelor. „A fost inspirat, dar și-a făcut doar treaba. Meritul pentru această victorie este al întregii echipe, sper ca de acum înainte să avem un alt moral și să ne răsplătim suporterii care ne-au încurajat la bine la greu”, a mai punctat „Mister”.

8 comentarii

  1. bravo UTA un succes al antrenorului numit popa Ionuț mult hulit pe nedrept a greșit atunci sa cerut scuze bravo haide UTA bravo popa ionut

    0
    0
  2. Ca în alte vremuri,în experimente fizice,când pt. câteva minute se reușea stabilizarea sunetului ,a imaginii și până la laser au reușit tehnicienii și elevii lor sa stabilizeze imaginea și sunetul real al echipei ce se pierdea în final. Mai e de muncă până la finisare .Poate chiar în retur ar fi util un Virf recomandat chiar de Coulibaly ,care a devenit un MODRIC pt.echipa !!R,R, adică răbdare și retușuri. Hai UTA !!

    0
    0
  3. apropo de acest haidiner a avut tupeu sa ne fure și în campionatul trecut la Șiria ar trebui făcut recurs sa nu mai arbitreze UTA macar la Arad sa fie interzis

    0
    0
  4. Felicitari pt. aceasta victorie atat pt. Ionut Popa cat si pt. baietii care dupa golul incasat au luptat admirabil si au castigat pe un teren greu de castigat si mai ales dupa acel 11m infect dat de acel arbitru Haidiner care dupa parerea mea ar trebui chemat la comisia de arbitrii si sanctionat aspru si cel de tusa la fel pt. ca a vazut faza foarte bine si nu si-a asumat decizia si apoi dupa ce Hasni a iesit accidentat destul de grav, ii mai dai si galben, INCREDIBIL cum au putut sa judece acea faza !? BRAVO BAIETII si miercuri sa fiti la fel de atenti in meci si cu METALOGLOBUS, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  5. Poate citește și Ionuț Popa. Privind din tribuna și de la TV nu știu de ce insista cu Popa pe lateral când el ii vârf de careu și cu Rus în centru. În primul rand îl pune pe atacantul Popa într o lumina proasta fiindcă evident lui nu i iasă jocul asa cum vrem noi suporterii sau antrenorul. Popa ar câștiga niște dueluri aeriene cu fundașii adverși pe când Rus nu prea. În opinia mea ar fi bine dacă Rus ar fi atacantul la susținere ptr Popa. Pe Popa îl vad un Adi Petre. Na imaginați va voi acum Adi Petre sa fie mijlocaș lateral sa centreze. Nu dau cu bâta doar asa vad eu din tribuna. Se vede de la o poștă ca la săracu om nu i convine postul ăla. Nu se simte în largul lui și unii spectatori nu vad asta ci doar jocul lui slab de pe acel post. Eu cred ca ptr noi toți ar fi bine o inversare cumva a celor 2: Popa vârf împins și Rus la susținere. În rest Felicitări ptr aceasta mare victorie!

    0
    0
  6. Stima si respect intregii UTA!O merita din plin!Spun asta datorita conditiilor actuale.Lot decimat,bani…nu prea….Poate ca totusi ceva,acum..?
    Poate ca multor suporteri si chiar conducerii,le-a fost teama de prestatia lui Haidiner,pe buna dreptate,dar cel putin aici,pe sportarad,doar eu si Nelu Targoviste,am tot repetat ca si o placa zgariata faptul ca ne toaca marunt,pe oriunde ne prinde!Si nu doar dupa episodul de la Siria,contra Tg.Mures cu baremul trimis prin posta!Exact la fel a procedat si cu U19 in seminifala,tot la Siria,fara scrupule!
    Majoritatea l-au hulit pe Gradinariu atunci,cu toate ca raman la parerea mea ferma ca nu a decis de unul singur….Poate ca daca era sustinut public si se punea mereu presiune pe acest impostor din partea tuturor??????Cine stie???
    Adevarul este ca sunt toti o clica,un clan,o apa si un pamant.Il recuzi pe unul(si sper ca de data asta se va si intampla),dar sindicatul lor se razbuna!Cel mai bun si corect arbitraj,UTA l-a avut cu cele 2 doamne,contra Balotestiului…cred eu….
    Cat despre rotatia pe posturi, care de nevoie facute acum,despre care ne spune Mister,eu am exact impresia ca exact asta i-a derutat pe Pandurii.Pur si simplu au pierdut total mijlocul si jucatorii adversi au fost debusolati la(asupra) marcajul UTA-istilor desemnati.
    Golul Pandurilor?O greseala simpla,dupa care Enescu a pierdut mingea,incercand sa o protejeze…Atat!Se intampla!Ce mare gol au dat,de fapt,daca revedeti faza?
    Maxime felicitari,pentru daruire,mai ales la 0:1!Si nu in ultimul rand dupa mizeria lui Haidiner….Bravo Bodea!A fost un moment psihologic foarte important!
    Frumos baieti!Tot asa!
    Multa sanatate lui El Hasni!Sper sa auzim cat de curand vesti mai optimiste despre el!
    HAI UTA!!!!

    0
    0
  7. Am revazut meciul , mai calm si pot spune ca diferenta a facut-o atitudinea si dorinta de a face un rezultat bun.In plus, Bodea a aparat-din nou- penalty, si Enescu, parca a jucat altceva, la fel si Vadrariu. Din nou Coulibaly mi se pare foarte util, nu il vad stand mult la UTA, e mai bun decit nivelul diviziei secunde. Pacat de accidentarea lui Hasni , m-as bucura sa nu fie grava, nu a fost penalty de fel, a fost-zic eu- o rea intentie a lui Haidiner,( dar si a tusarului), cunoscut ca arbitru „contra UTA”. Victoria a venit prin faptul ca s-au marcat de doua ori, si apararea a tinut. O victorie frumoasa, dar care nelegata de o alta, cu Metaloglobus nu valoreaza nimic,. UTA trebuie sa joace si acasa cu determinare, nici nu vreau sa ma gandesc la chestii premeditate. Sa ne intelegem, UTA, cum, nu are puterea de a promova, sint altii, nu neaparat mai buni, dar mai motivati,cu conditii net superioare Aradului, dar avem pretentia de la UTA si de la antrenorul ei ca echipa sa joace cu dorinta de a castiga peste tot. Acasa, UTA trebuie sa fie mai zgarcita cu pierderea punctelor, spectatorii nu se aduna sa vada infrangeri, victoriile aduc suporterii, asta nu e o noutate. UTA are puterea de a naviga linistita , de a arbitra promovarea si de a juca fru,os. Cred ca nu cere, prea mult.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button