UTA AradzTOP ARTICOLE

„Oficialii” UTA-ei nu se mai implică în comercializarea biletelor de la derby-ul Vestului, galeria decide totul





Am intrat în săptămâna marelui derby fotbalistic din Vestul țării. Chiar dacă activează la nivelul ligii secunde, fără perspective de promovare, ASU Poli – UTA e cel mai așteptat meci al turului pentru fanii celor două combatante. De altfel, „alb-violeții” au început promovarea puternică a confruntării cu mesajul afișat anul trecut de galerie, la victoria cu 2-1 de pe 15 octombrie: ”Mai mult ca orice, în derby, vrem atitudine”.

„Ciocnirea” din acest an se va da sâmbătă, 27 octombrie, începând cu ora 12 pe arena „Dan Păltinișanu” din Timișoara, clubul organizator punând deja în vânzare biltelele la prețul general de 10 lei bucata. Până în ziua partidei, tichetele pot fi procurate de la clubul D’Arc din Piața Unirii, iar conducerea clubului UTA nu se va mai implica în comercializarea lor la Arad. „Am discutat deja cu unul dintre liderii galeriei și am căzut de acord ca toți arădenii care vor să însoțească echipa la Timișoara să ia legătura cu Suporter Club UTA. Noi așteptăm în număr cât mai mare alături de noi, așa cum au fost mereu în ultimii ani, mai ales la aceste derby-uri de tradiție”, a menționat Codru Grădinariu, directorul general al Campioanei Provinciei.

Așadar, galeria este cea care va lua taurul de coarne și va decide în următoarele ore dacă va trimite emisari după bilete sau pur și simplu fiecare suporter își va plăti sâmbătă, înainte de meci, accesul la sectorul nord al stadionului de pe Bega. Locuri vor fi destule și asta pentru că 5% din capacitatea „Marelui Oval” înseamnă peste 1500 de bilete, dar dacă solicitarea arădenilor va  fi și mai mare nimeni nu va rămâne în afara arenei.

Totodată, fanii arădenii mai trebuie să se decidă cu ce vor ajunge în orașul rival. Variantele sunt doar două, tren sau autocare.

Deși mâine, de la ora 16,30, la Sânnicolau Mic, e programat un meci amical cu CS Ineu (Liga a 4-a), susținătorii „roș-albilor” vor lua contact cu echipa în preziua meciului cu ASU. Mai precis, vineri, „ultrașii” Bătrânei Doamne intenționează să le vorbească jucătorilor despre importanța derby-ului, fie că o vor face după ultimul antrenament, fie că vor ajunge la hotelul unde vor fi cantonați Rus et. comp.









19 comentarii

  1. Hai să fim serioși…nu pot eu sa îmi iau bilet fără kidu sau Proca..aia e galerie? Luați exemplu de galerie la Craiova, Dinamo, Sepsi care oriunde au galerie, nu ca ăștia care nici la Oradea nu merg! U Cluj, petrolul, farul, și poli asu sunt echipele din liga a doua care au suporteri la orice meci..UTA doar cu poli in deplasare vreo 100 de inși, iar acasă maxim 40 ! Ce galerie, și pe siturile de ultrasi mereu sunt luați la mișto..

    0
    0
    1. Salut, din pacate domnii de la SportArad nu au explicat clar (intentionat sau nu?) de ce a fost lasata pe umerii galeriei sarcina achizitionarii si distribuirii biletelor. Este dorinta galeriei timisorene sa nu mai aibe legatura cu actuala conducere a clubului UTA (cu care au avut probleme in aprilie si s-ar putea sa se afle chiar in proces dupa cum amenintau nu de mult). Cat despre galeria utista, fiti siguri ca au pregatit ceva frumos pentru meciul acesta si ca ne vom deplasa cu sutele la fel ca intotdeauna. Nu mai e acelasi farmec care era odinioara, dar Aradul este intotdeauna alaturi de UTA mai ales la derby si cred ca va fi o atmosfera frumoasa. Nu stiu pe ce site ai citit tu, Caline, ca suntem luati la misto. Rivalii intotdeauna se vor tatona in orice context, dar in general galeria noastra este respectata de cei care pot sa lase deoparte subiectivismul. Stai linistit, nu o sa iti vanda bilet nici Proca, nici Kidu. Eventual, ca sa fi sigur ca nu dai ochii cu ei da o fuga pana la Timisoara si ia-ti de acolo.

      0
      0
    2. inainte sa comentati de galerie ar trebui sa va intrebati daca dvs veniti la toate meciurile ca si cei 40 de insi… sau doar cand jucam cu steua, dinamo sau cand e rost de promovare!!
      da in liga 4 si a 3 unde erati domnule?
      in rest da aveti si umpic de dreptate pt ca ar trebui atrasi in peluza noi copii si nu numai, adica putina promovare si organizare

      0
      0
      1. Ei uite ca eu sunt unul sincer si direct,care am tot spus-o:”dupa razboi.multi eroi”!
        Subiectul biletelor este foarte distributiv,distinct,fara sens,la o adica,la momentul de fata si nu si-ar avea nici un sens inainte de deplasarea la Curva din Banat!
        Eu am criticat galeria atunci cand,la greu,au intors spatele echipei,de nu i-am mai vazut la Siria!OK!Motivele lor,le-am acceptat,dar nu mai apari cu dictonul „la bine si la rau”,cu „UTA pana la moarte”!Este pur si simplu antagonic!Se bat cap in cap!
        Buuunnnn..si sa revenim la bilete….Nu pot sa contest sincer,ca nu mi-a convenit mereu sa cumpar bilete direct de la Arad,ca sa nu mai am nici o grija la intrarea pe Paltinisanu…Oare cati au considerat la fel?Nu vom sti!
        Dar impotriva ACS,am mers cu autoturismele personale,nu numai atunci si avand nevoie de bilete,ne-am trezit ca s-au scumpit!Ok!Pentru UTA,nu ma uit la un 15 scumpit la 20!Putea fi si 30,ca tot as fi platit!Ca ne-au umilit la intrare,inainte sa fi ajuns autocarele galeriei,este o alta poveste….pe mine ca si pe mine,dar sa descalti copii de 8-10 ani,imbracati in echipamentul de prezentare Atletico-UTA,este cale lunga!Si-or fi ascuns bietii copii niste pufuleti prin ciorapi!
        SI AICI VREAU SA AJUNG:nu vreau certuri,nu intentionez nici un scandal,dar nu eu am tradat echipa UTA,incercand sa dau pe sub mana cca 300 bilete galeriei ASU.POLI!Se pare ca s-a uitat!Eu am fost in tribune,la puciul esuat,organizat de catre cele 2 galerii,ia auzi a 15-ea minune a lumii!Ca s-au infratit,cica si nu au intrat…
        Si acum ne dau lectii de moralitate?Hai mai baieti.fiti seriosi….
        Se vorbeste de ralierea cat mai multor tineri in galerie!Foarte bine!Perfect!Pentru ca este un fel de magnet.Toate grupele mici merg in peluza….dar atentie mare!Daca ii cresti violenti,asa ii vei avea!
        Dar nu sunt in acord cu injectarea urei si violentei!
        Niciodata in viata mea,nu am contribuit la cutia milei,exceptand acest tur de campionat,cand am contribuit mereu,dupa posibilati,
        Totodata,am o critica enorma,vis-a vis de conducere,ca nu ne-au putut asigura bilete la Arad si nu le pot intelege rationamentul.
        Am fost la Bayern-Hamburg si am avut bilet,lejer in urma cu cativa ani,intr-adevar bugetul Low Cost pentru mine, 30 Eur,dar l-am avut in mana si am stat si am intrat linistit,chiar daca la Cucurigu…
        Nu am depins niciodata de tren,autocare,sau orice deplasare pentru a asista un meci al UTA-ei!
        Hai sa vedem cati vom fi la Timisoara?
        Vor primi ultrasii aradeni reciprocitate de bilete,pe neve?Sau la liber?
        Au atatia bani?De si-ar permite acest lux?
        De urmarit!
        HAI UTA!Sa fim multi la Timisoara!

        0
        0
  2. UTA si echipele din Timisoara din B

    UTA-UMTimisoara 14 10 0 4 34-13
    UTA-CFR Timisoara 30 15 8 7 56-30
    UTA-Poli-AEK-ASU Timisoara 24 9 6 9 33-30
    UTA ASA Progresul Timisoara 8 6 1 1 25-6
    UTA-Ripensia Timisoara 3 1 1 1 5-5
    UTA-ACS Poli Timisoara 3 1 0 2 5-5
    82 42 16 24 158-89
    Nota – O victorie 3-0 fj cu CFR,o victorie cu 3-0 fj cu ASU Poli
    -un joc pierdut cu 0-3 fj cu ASA Progresul

    Cele mai multe goluri in aceste jocuri le-au inscris

    7 goluri Nicolae MITU 4 ASA Progresul 3 CFR
    6 goluri Istvan NAGY 2 CFR 4 ASA Progresul
    Marius TUCUDEAN 3 ASA Progresul 3 CFR
    Adrian UNGUR 3 CFR 1 UMT 2 ASA Progresul
    5 goluri Ioan PETRESCU 2 Poli 3 CFR
    Calin Petru MARIS 3 UMT 1 Poli 1 CFR
    Claudiu DRAGAN 2 Poli 3 UMT
    Marcel CORAS 4 UMT 1 CFR
    4 goluri Dorel CURA 3 UMT 1 CFR
    Dumitru POPESCU 1 CFR 3 ASA Progresul
    Ioan TIRBAN 1 UMT 3 CFR
    Dumitru TIRTAU 4 CFR
    Valentin MICULESCU 4 Poli
    Arsenie Hergane CFR a inscris doua autogoluri pentru UTA

    Primul gol in intilnirile UTA echipe din Timisoara,in Liga 2
    Janos CSORDASZ 30.09.1979 UTA-UMT 3-0
    Ultimul gol
    Ciprian RUS 10.09.2018 ACS Poli-UTA 0-3
    Timisoreni care au inscris pentru UTA in aceste jocuri
    Ilici un gol cu ASA Progresul,Varga 2 goluri cu CFR Miculescu 4 goluri cu Poli Ianu 2 goluri cu Poli Vlatanescu un gol cu CFR
    Straini care au inscris pentru UTA in aceste jocuri
    Kent un gol cu UMT Digbeu un gol cu CFR Galanis un gol cu AEK Laso un gol cu AEK Asani un gol cu ASU Poli Piccioni un gol cu ASU Poli Benga un gol cu ACS Poli
    Recordul de spectatori
    1.041984 40.000 stadionul 1 Mai Poli-UTA 3-0Giuchici m.33 11m,35,Adrian Manea 79 Adrian Manea va juca si la UTA in doua campionate 1985/86 si 1986/87 insciind 10 goluri.

    0
    0
  3. Mai sperăm și noi la ceva veniri,dar se pare că nu mai sunt locuri Și așa la doua veniri ar trebui vreo patru despărțiri !! E adevărat că e plină competiție,dar noua ne cade casa,citește ,clasamentul în cap.! E liniște la club. O fi liniștea dinaintea furtunii sau liniștea de la noul stadion. Oricum ,bafta și Hai UTA !!

    0
    0
  4. Important e sa fie o organizare buna si un numar mare de spectatori de ambele parti pentru o atmosfera frumoasa nu cine se ocupa de comercializarea biletelor.
    Si la noi si la Asu nu mai e acelasi aer de derby , echipele astea trebuie sa promoveze in prima liga sa atraga peluzari si spectatori.
    Sa fie derby!!!!

    0
    0
  5. Cind exista ACS Poli si ASU Poli e greu sa ai argumente serioase despre care echipa este adevarata reprezentanta a Timisorii, unde sa o mai pui la socoteala …si pe Ripensia ( o echipa ..decenta) ?. Daca se va juca pe stadionul D Paltinisan , chestia cu biletele… e o gluma, ca poti cumpara si sta lejer …oriunde. Nu inseamna ca esti mare suporter UTA, ( cum cred unii),daca ai incurajat echipa in Judet si C, sint altii, inainte , care mergeau cu trenul, la meciurile echipei, si nu fac caz din asta.( La Alba Iulia au fost 10-15 mii,…aia utisti, adevarati..) Cunosc suporteri din Deva, sau Timisoara, Lipoca, Savarsin, care urmaresc constant, UTA la Arad sau in zona. Si aia sint utisti. Acest meci este unul ca oricare, nici timisorenii, nici aradenii, nu au echipa,nici…pretentii, asta nu e Derby, e un meci intre Arad si Timisoara.E un meci la care oricine castiga …nu se intampla…nimic. Asa ca discutia despre bilete, despre cine le vinde, despre alte chestii, ale celor care vor merge la meci ,nu prea are…consistenta. UTA azi este de la infiintarea acestei entitati noi, un epigon, al brandului aradean,iar galeria care sustine o echipa condusa de actualii conducatori , impinsi de „Marele Edil”, in fata, o face spijinind niste insi care folosesc UTA, in interes personal. Asa ca, probabil nu voi merge la meci, si nu sint sigur ca ma intereseaza chiar daca e dat la TV. Ce sa vezi ? Ca sa ce ?. Stiu multi ma vor critica, dar UTA de azi nu merita numele ei, ar trebui scoasa entitatea „UTA” din nume, si Conducerea sa isi duca la capat munca, fara sa exploateze brandul UTA, ca nu merita si de mult si-au aratat incompetenta.In fine, cei care au prilejul sa bea o bere dupa meci, sa stea la o tacla, pot spune ca sint microbisti,…dar unii ai unei echipe, care”nici nu moare, dar nici nu traieste”. Asta simt !

    0
    0
    1. Domnule @Cosmin,uneori scrieti bine,la subiect,alteori ma indoiesc despre calitatea dvs de suporter,ca si acum de exemplu,la acest comentariu…Bineanteles ca sentimentele dvs.,sunt doar ale dvs si parerile,ca si ale oricui,nu se contesta!Nu numai dvs. sunteti suparat!M-as putea jura ca cel mai suparat dintre toti este Ionut Popa si ar avea toate motivele!In afara de ceea ce prevedeam..accidentari si suspendari,se pare ca este tradat exact de cei pecare se baza cel mai mult….nu da nume,dar sa sper sa o faca,pentru ca noi toti profanii,vedem!
      Haideti sa nu ne mai ascundem sub mizeria adunata cu maturita sub coltul covorului!Enescu mediocru,departe de asteptarile de a fi un lider distinct,Oprea asa cum este…Vadrariu(???),Matei(???),Oprea(???)Iata ca exact pe cel pe care nu il prea vedeam sa se impuna in lot,Coulibaly,devine indispensabil!!!Pentru ca acest tanar stie de unde vine,din ce saracie,fara a dori sa insinuez o jignire…
      Ca nu va intereseaza meciul contra unei Poli(oricare ar fi ea in prezent),este din nou(spun) alegerea stricta a dvs….dar vedeti ca va creste nasul,domnule Pinocchio(Cosmin) si asta nu o mai cred!Carlo Collodi v-ar renega,garantat!
      Trebuie sa strangem randurile si dupa posibilitati,indiferent in ce mod,sa fim cu catel si purcel prezenti la Timisoara,sa-i sustinem pe baietii nostri!
      Astfel trebuie sa privim acest aspect!
      HAI UTA!…si doar atat!

      0
      0
  6. Asa este Ai dreptate Cosmin.ASU Poli nu e CSU,Stiinta sau Poli cea adevarata UTA nu e cea infiintata de Baronul Neuman.Numai in Romania e posibil ceea ce se intimpla cu echipele Azi e Damila Maciuca mine e Metalul Resita poimiine Sportul Snagov care joaca la Ghermanesti.Halal echipe halal fotbal !
    Cind Poli si UTA erau cele adevarate la meci erau 40.000 spectator, 35000 sau 30000 Aveau toti loc Acum nu au loc 1000
    Atletico de Madrid are 123000 de cotizanti Unii au abonament pe stadion ceilalti sunt invitati la unele meciuri Nu se supara nimeni Toti isi vad de treaba Harababura ca in Romania nu e nicaieri Fotbalul e ca societatea ca oamenii, la pamint Ne laudam si ne batem cu caramida in piept ca suntem nu stiu cine Suntem pe nicaeri Campioana, pierde cu campioana Luxemburgului
    Nici Dumnezeu nu ne mai salveaza !

    0
    0
  7. Cum asa domnule Ionel Meches, UTA. de astazi nu mai este UTA. de ieri !? Fals Domnule , tot UTA. este deoarece sigla si palmaresul era la investitorul BARA si acesta i le-a dat Suporterilor Club UTA Arad si intre timp ,clubul a recastigat in instanta numele vechi de UTA. Arad,despre ce vorbim !? Aceasta echipa care nu o recunoasteti dumneavoastra s-au nu vreti , va juca cat de curand pe noul stadion amplasat pe locul vechiului stadion construit de legendarul si bravul om de toata isprava ,un om care a ceat UTA. MAGICA , UNICUL FRANCISC NOIMAN , sa-i fie tarana usoara !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Nu le-a dat palmaresul pentru ca nu-l avea domnul Bara, doar o marca inregistrta le-a dat care dupa 10 ani nu a mai fost reinnoita de acesta si astfel ca acum este inregistrata direct pe numele Suporter Club UTA.

      0
      0
      1. La subiect ca si intotdeauna,@Lucian,ca sa se stie!!!Palmaresul zace prafuit la o casa de avocatura din Bucuresti,dupa excluderea UTA-ei din campionate,iar trofeele(cupe,fanioane,etc),dupa cum am auzit si citit(sper sa nu fie adevarat),s-au imprastiat prin „mari si tari”,in colectii private….
        Inca nu am vazut niciodata si pe niciunde o pozitie oficiala in acest sens!!!Ca se se lamureasca odata pentru totdeauna acest subiect,devenit de-a lungul timpului „tabu”!

        0
        0
  8. Baronul Neuman a infiintat echipa Industriile Textile Aradene-ITA-dupa numele fabricii a carui patron era.
    Daca e dupa dumneata Nelu Tirgoviste acesti suporteri care detin palmaresul echipei UTA si miine se supara, isi iau talpasita din Arad si se muta la Dorohoi si echipei locale ii dau palmaresul si ii spun UTA. Noua echipa din Dorohoi e cea infiintata de Baronul, la Arad, in 18 aprilie 1945. Dupa un an se muta la Moinesti si in loc de Petrolul Moinesti ii zic UTA. Si asta e echipa facuta de Baronul. Bonyhadi a ajuns golgeterul Romaniei jucind la Moinesti.
    Putem fi seriosi

    0
    0
    1. Gresit iar si din nou,d-le Meches!Nu se numea Industriile,ci Intreprinderea Textila Arad,observ ca tot mai multe derapaje aveti,din pacate de tip Alzheimer…….
      Daca mai faceti si comparatii de gen Dorohoi sau Moinesti,inseamna ca aveti o mare problema.Probabil medicatia uitata!!!!
      Va rog pe aceasta cale sa nu mai amestecati medicamentele,chiar daca vizitati mai multi medici!Va fac rau!

      0
      0
  9. ma corectez nu palmares marca inregistrata.
    Bun
    Cine e de fapt UTA
    E o intrebare
    UTA retrogradeaza in C
    Liberty Salonta promoveaza in A
    UTA ii ia locul
    Joaca doi ani in A
    Retrogradeaza in B
    Retrogradeaza din nou in C in era Martean
    Echipa UTA -Martean e dezafiliata de FRF
    se infiinteaza o noua formatie care porneste de jos din D, UTA Batrina Doamna care ajunge in B si joaca doua baraje pentru A sau Liga 1.
    Firul e deci continuu echipa e cea infiintata de Baronul
    O singura remarca mai fac echipa infiintata de Baronul se numea Industriile Textile Aradene-ITA.Cind Baronul a parasit Republica Populara Romina tot asa se numea. ITA .Niciodata pe timpul Baronului echipa nu s-a numit UTA Din 1950 a fost Flamura rosie UTA. Atunci RPR avea uzine,Uzinele Textile Arad

    0
    0
    1. Haoleu….bai mare…in hard-ul dvs…Unde a promovat Salonta?In A?Din ce divizie a fost dezafiliata UTA?Aud?Si vad ca insistati cu Industriile Textile….INTREPRINDEREA TEXTILE UTA,pana la industrii a fost cale lunga!Iar Flamura Rosie a aparut dupa retragerea trupelor sovietice!
      Daca ati fi un tinerel,as banui ca ati consumat anumite substante….
      Vreti sa ne incordam in istoria UTA-ei?Nu din anuare si notite,doar din memorie!
      Ca daca imi iau si eu cartile pe care le colectionez,va fac de ras!Sincer spunand..
      Frumoase statistici,pe care le respect.Dar uneori dati cu bata in balta!
      Hai scrie-ne mataluta,despre UTA,in era Cservenkovitcs,Pugna(Timisoreanca anti UTA),si Aron!Asta sa le spui copiiilor,comunistule!Pe cand eu ma chinuiam sa prind un loc intr-un stadion arhiplin,matale scria-i articole de proslavire pe Flacara Rosie….
      Sau uitat-e acelea?Eu garantat ca nu!
      Cum era cand scriati public la prima retrogradare a UTA-ei?Aaaaa..ati uitat?
      Eu niciodata!
      UTA nu va muri,dar noi,batranii nu uitam pe cei care nu merita sa apara pe aici!
      De exemplu dvs…,cu toata srima

      0
      0
  10. Atunci daca este asa precum spuneti aceasta istorie foarte interesanta a UTA.-ei, sa stiti ca , nu va mai contrazic deoarece sunte-ti un om in varsta si a-ti trait acele vremuri , dar totusi aceasta echipa a suferit mai multe transformari de-a lungul istoriei de la infiintare ,ITA, Flamura Rosia Arad , UTA., UTA. Batrana DOAMNA si deci pana la urma tot UTA. este, chiar daca nu seamana cu celelalte denumiri enumerate , este continuatoarea chiar daca nu convine altora , pe unde se duc prin deplasari ,aceasta echipa si-a pastrat numele si traditia ,mai putin ii intereseaza pe oameni ce s-a intamplat intre timp, stie de UTA. si GATA !!!

    0
    0
  11. E tare greu sa te pui cu Dl Meches la discutii despre fotbal. Dansul are o calitate inestimabila…noteaza totul, si vorbeste cu dovezi. Nu ca vreau sa ii tin partea, dar UTA de azi nu are niuci o legatura cu UTA ,( cea plecata …din ITA).Sint trist pentru cuvintele grele spuse de @Giro , catre dl Meches, discutia la nivel de jignire, cind nu mai ai argumente, arata calitaea omului…..Eu am prins cam toate echipele dupa ce ITA s-a schimbat in UTA, de la Petschovschi si farmati, incoace. Cam asa a fost :UTA a retrogradat in C, dar a promovat , „prin Salonta” in A. A mai fost „asocierea cu „comuna Covaci”, dezafilierea lui Martian, etc. Azi UTA, este echipa lui lui Meszar, nu este a Aradului, desi este singura echipa de seniori….din Arad,- e parerea mea, daca supar pe cineva imi cer iertare, asa vad eu-, a unuia care inca mai comentez…de necaz, cind ar trebui sa tac. Oricum la stadion nu am mai vazut UTA de la barajul de acasa (…la Siria) cu Poli. Adevarul supara, suporterii,… cei tineri au alte valori, alte standarde, alte asteptari…noi cei vechi, avem altele…fata de ce trebuie sa fie UTA. Pentru mine o echipa UTA, ca asta ( …Batrana Doamna..infiintata….recent) facuta sa ajunga repede in prima liga si ajunsa impotenta , cu „obiectiv „…locul 10-15 …in B nu are sens sa existe, cel putin ccu sintagma UTA, in nume. Cauza am mai spus-o. UTA a fost confiscata de Dl Meszar si de clubul Atletico,, dansii nu au banii sa tina o echipa…nici in B, paraziteaza cu juniorii lor UTA, si banii publici primiti in numele clubului UTA. Ca sa vina oameni cu bani trebuie sa dispara „Marele Edil”, sa sa schimbe forma de organizare, si sa plece dl Meszar. Ori asta, azi …nu se vrea. Ma repet imi cer scuze celor pe care ….ii deranjez, …dar sincer…asta cred.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button