Arhivă articole

Ristin revine la conducerea Victoriei Felnac: „Un proiect prea prețios pentru mine ca să nu mă implic cu toate forțele”Exact un an de zile a durat despărțirea din acte dintre Victoria Felnac și Dan Ristin, membru fondator al clubului ce a pornit din ultimul eșalon județean pentru a fi o prezență constantă a ultimelor sezone în Liga 4-a Arad. Demisia fostului președinte survenea pe 25 octombrie 2017, iar astăzi, 24 octombrie 2018, un nou mandat i-a fost validat de Consiliul de Administrație al clubului. „Ca și majoritar în cadrul CA, Consiliul Local din Felnac a apelat din nou la mine, iar eu nu puteam refuza. Sunt membru fondator la Victoria Felnac, un proiect prea prețios pentru mine ca să nu mă implic cu toate forțele. Chiar și fără funcție oficială, am rămas un apropiat al clubului, dar lui Oliver Felnacichi îi revine meritul de a fi gestionat bine lucrurile din punct de vedere financiar. Chiar vreau să-i mulțumesc și sper să continue la clubul nostru ca jucător și ca membru al Consiliului de Administrație. Când am plecat nu au fost supărat pe nimeni, pur și simplu am făcut-o din motive strict personale. Acum sunt gata să mă apuc din nou de treabă, sper ca împreună cu restul conducerii și antrenorul echipei să luăm deciziile cele mai bune”, ne-a mărturisit Ristin.

VI-FE nu o duce tocmai bine în acest sezon, fiind pe locul 13, cu doar 6 puncte strânse. „Cred că este momentul oportun să revin și să începem să pregătim terenul pentru cele câteva schimbări din iarnă. Strategia va fi făcută cu acordul lui Lucian Ciba, un antrenor și un om de calitate, în care am mare încredere. Va trebui să ne întărim în special la nivel de juniori, dar e clar că mai avem nevoie și de încă trei-patru seniori. O să încercăm să scoatem maxim din meciurile rămase de disputat până la vacanța de iarnă, iar de la primăvară să arătăm mult mai bine. Și, avem mari speranțe că vom și reuși, mai ales că nivelul Ligii a 4-a nu mai este la fel de ridicat ca în precedentele sezoane, iar asta și pentru că avem patru echipe de Liga 3-a, care e normal să atragă cei mai buni jucători din județ”, mai crede președintele grupării „alb-roșii”.

De când a revenit în primul eșalon județean, Felnacul a ocupat un loc 6 și un loc 10. După 12 runde din actuala stagiune, doar Nădlacul și Turnu sunt mai prost clasate decât trupa lui Ciba.

0
0
loading...

3 comentarii la articolul: “Ristin revine la conducerea Victoriei Felnac: „Un proiect prea prețios pentru mine ca să nu mă implic cu toate forțele”

  1. Manager, scrie-i numele intreg ca am palpitatii si acum! M-am speriat putin dar mi-am revenit! Succes Dane!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.