Minifotbal, futsal

Șimandul a început în forță un nou sezon al Campionatului Național de Futsal Under 19





Șoimii Șimand a început noul sezon al Campionatului Național de Juniori U19 cu o victorie pe teren propriu, 10-3 împotriva celor de la Autobergamo Deva. Robert Balog a fost principalul marcator, cu 6 reușite, Narcis Jurj a înscris de două ori, iar Cordoș și Onaca câte o dată.

Alex Stejar, Denis Cordoș, Robert Balog, Laurențiu Onaca, Narcis Jurj, Fabian Neagu, Denis Buzgău și Fabian Bătrânu au intrat pe teren din partea șimăndanilor antrenați de profesorul Daniel Mărcuș. „Obiectivul e să jucăm un fotbal plăcut și să obținem o clasare cât mai bună în această grupă, de unde primele două se vor califica la turneul final și în Cupa României. Sunt foarte multe meciuri, e un lucru bun, dar timpul este foarte scurt. Ne-am bucura dacă am scoate rezultate mai bune decât anul trecut”, au fost cuvintele antrenorului „șoimilor” după primul meci al noii stagiuni competiționale. Adrian Cuc, Dumitru Buruiană și Ghiță Tăucean sunt ceilalți membri ai staffului șimăndanilor.

În campionat, pe lângă cei de la Autobergamo Deva, Șimandul îi mai are ca adversari pe West Deva, Muncitorul Reșița și Informatica Timișoara. Următoarea partidă va avea loc duminică, 28 octombrie, de la ora 19:30, în deplasare contra Informaticii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button