UTA Arad

U. Cluj a pierdut de la 3-0 calificarea cu Astra! Sabău: „Dezamăgiți, dar trebuie să ne revenim rapid, căci meciul de la Arad e mai important decât acesta”





La cum a început meciul cu Astra Giurgiu, Universitatea Cluj părea să fie surpriza plăcută a fazei optimilor de finală ale Cupei României. „Șepcile roșii” conduceau cu 3-0 (goluri Abrudan și Taub – 2) și  încă din minutul 8 în fața trupei lui Mulțescu, dar în cele din urmă a pierdut cu 4-3. A făcut diferența un autogol al lui Sepsi în minutul 99, așadar „alb-negrii” rămân și cu 120 de minute oficiale în picioare, 32 dintre ele în inferioritate numerică, după eliminarea lui Abrudan. Însă, conform regulamentului, puternicul fundaș își va ispăși suspendarea tot în Cupă, la anul, iar pentru meciul de campionat, cu UTA, e apt.

În schimb, unul dintre titularii obișnuiți, George Florescu a acuzat probleme medicale și devine incert pentru jocul de duminică, considerat extrem de important de Ovidiu Sabău. „Am jucat foarte bine astăzi, nu meritam să pierdem. Despre noul antrenor o să vorbim la momentul oportun, mai sunt câteva zile până la meciul de la Arad și poate vom afla împreună numele lui. I-am văzut pe băieți dezamăgiți în această seară, dar trebuie să ne revenim rapid. Le-am spus să rămână și la refacere, mai avem încă doi jucători accidentați după partida de azi, iar duminică ne așteaptă un meci foarte greu la Arad, pe un teren sintetic. Trebuie să uităm rapid acest meci, fiindcă cel cu UTA e mai important pentru noi decât cel de Cupă”, a precizat managerul lui U. Cluj.

Dur-Bozoancă – Al. Coman, Abrudan, Andr. Cordoş, Sepsi – Gab. Giurgiu, G. Florescu (D. Dumitrescu 36′) – Gavra (Oct. Ursu 63′), Goga (Hordouan 98′), Taub – M. Coman (Berci 78′) a fost echipa utilizată azi de Mircea Cojocaru împotriva Astrei pe „Cluj Arena”. UTA – U. Cluj se joacă duminică, la ora 12, pe „Motorul”, confruntarea fiind televizată pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV.









6 comentarii

  1. Mmmda…interesant,mai ales din prisma lotului U Cluj,aliniat…Probabil au facut exact aceeasi greseala pe care am facut-o noi in meciul de cupa.contra Poli Iasi,sa incercam sa fortam..Probabil si ei pentru suporteri si nu in ultimul rand pentru ceva bani in plus!
    Sa speram in minuni,duminica!Si la cum stiu,vor avea si galerie consistenta!
    Mortii cu mortii si viii cu viii!Sa se odihneasca in pace cei doi Bogdani,dar poate ca ne vor sustine,alaturi de galerie,de acolo,de sus!
    HAI UTA!Hai baieti,va rugam inca un efort mare din partea voastra!Personal,va inteleg perfect!Nu va putem cere sa jucati nici pentru Arad si nici pentru noi,suporterii,nici macar pentru voi….Jucati va rog asa cum se poate si nimeni nu va fi suparat!(sper)
    Stima si respect baieti!Mult succes!

    0
    0
  2. Fotbalul de mocirla,romanesc,se pare ca nu se dezminte…Conduci cu 3:0 in primele minute,apoi iti dai 2 autogoluri dubioase,Florescu se da lovit,strigator de la cer la pamant!Un Gavra,bufon…Este bataie de joc asupra suporterilor clujeni!Multescu,bietul batranel,face pe prostul…
    Si daca bagau autobusul de tip Cartu in poarta,nu ar mai fi putut pierde!!!
    Sa va fie rusine U CLUJ!Asa sa va ajute D-zeu si mai departe!Cum va asterneti,de asemenea sa si dormiti!Si neparat sa nu uitati sa-i platiti banii lui Falub!Nulitatea voastra!
    UTA a scapat ieftin fata de el,cu 10.000 Euro,donatie….la spital de copii,cu demnitate!Hai sa va doneze si voua acest impostor!Oare o va face?Si de la voi a tulit-o peste noapte,ca si din „Rapirea din Serai”?Probabil il asteapta Martipan la ceva combinatie de echipa….
    Ce sobolan…ce caracter nul….Iertam mereu,posibil,dar nu uitam!Niciodata!

    0
    0
      1. lasa-l ca iar le incurca…!?, nu si-a luat pastilele, recomandate de medici dupa prea multele cazaturi de pe motocicleta….!!! asa se explica si incoerenta lui in anumite cazuri.

        0
        0
    1. Peste tot blaturi😂 Vre-o😂 partida normala mai exista?. Iar acelasi ton agresiv, stii tu sigur ca a fost blat, totul e dubios, iar verdictul e neaparat cel spus de tine. Egocentrism cat Casa Poporului!

      0
      0
  3. Frumos gestul clujenilor, care i—au omagiat și pe Moisi și Mihoc, iată ca după Timișoara și Clujul îngroapă securea războiului! Superbă galeria șepcilor roșii, veți vedea Duminica ca vor fi mult mai mulți clujeni cu galeria ca galeria noastră, sper sa nu ne facem de cacao din nou și sa nu îi lăsăm să între dacă vor fi mai mult de 180 cât reprezintă 5% din actuala capacitate a motorului.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button