Rugby

Câștigători la eseuri, dar au trebuit să se mulțumească cu punctul bonus: RC Gura Humorului – CS Universitatea Arad 22-20





În penultimul meci oficial al anului, rugbiștii arădeni s-au deplasat până la Gura Humorului, unde au dat piept cu reînființata echipă suceveană. Fiindcă la Arad pierduseră la „masa verde” disputa cu moldovenii (19-15 pe teren), echipa lui Marian Grindei a încercat să-și ia revanșa și nu a fost departe.

Aradul a avut la un moment dat avans de 8 puncte pe tabelă: 20-12, prin eseurile venite de pe trei sferturi de la aripile Burai (2), Dat și „centrul” Nastiuc, dar finalul au aparținut gazdelor, care s-au impus la limită: 22-20. „Chiar dacă la eseuri i-am bătut cu 4-3, nu am transformat niciuna, iar scorul ne este nefavorabil. Toate reușitele lor au venit în urma unor greșeli mari ale noastre, altfel nu ne-ar fi bătut niciodată. Partida în sine a fost frumoasă, s-a jucat un rugby bun, din păcate ne întoarcem acasă doar cu punctul bonus”, aspus Grindei, antrenor și jucător la CS UAV.

La Gura Humorului a redebutat la echipa Aradului și Bogdan Bradu, fost vicecampion național cu Contor Zennerul în 2006. Acesta jucase ani buni pentru Timișoara, de acolo de unde a venit și „uvetura” Munteanu, fost campion național Under 21 cu echipa din orașul de pe Bega.

Grindei, Marinca, Băieș – Pintea, Bradu – Postolache, Cristea, D. Stoica – Erdei, Munteanu – Dat, Nastiuc, C. Farcaș, Burai – Perici a fost „15-le” arădean la Gura Humorului, pe parcurs mai intrând în luptă Popescu și Cleigs. Sâmbătă, „studenții” arădeni se întorc la Suceava, chiar în municipiu, pentru ultimul meci al turului Diviziei A la rugby.

FOTO: Dragoș Păscăneanu









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button