Volei

Spectacol voleibalistic și cu Dejul, urmează derby-ul Vestului!





UVVG ProVolei Arad a ajuns la al doilea succes stagional din A2 Vest.  Victoria cu LAPI Deja a fost una spectaculoasă, după cum o apreciază Radu Sabău. „Acum câteva săptămâni, la început de sezon, am promis că vom oferi spectacol la meciurile echipei noastre de seniori la volei. Ei bine, iată că în cel de-al doilea meci, spectacolul a fost la el acasă. Promitem să oferim din nou spectacol și cu Timișoara sâmbătă, dar, atenție, locurile în sală sunt limitate”, a menționat preşedintele grupării arăden, care le mulțumește autorităților locale pentru sprijin.

Într-adevăr, echipa de volei seniori a UVVG ProVolei Arad a oferit un spectacol pe cinste, încununat de o victorie în dauna unei echipe ce în trecut i-a creat probleme. A fost: UVVG ProVolei – CNE LAPI Dej 3-0, la 20, 17 și 20. Pentru echipa arădeană și din nou a iesit la rampă ridicătorul Mauro Perrone, care pe lângă pasele de geniu oferite trăgătorilor a blocat și a atacat.  A fost secondat de trăgătorii Sergiu Gligor, Adrian Matica si Victor Duma, dar si de principalul Filip Tocoian. Marius Mascovits i-a mai avut la dispozitie pe: Lovas Lorand, Emanuel Ardelean, Darie Toader, Patric Creta, Răzvan Motoc si Balazs Csiszar.

Spectacolul oferit de voleibaliști a făcut ca micuta sala de sport a Scolii Gimnaziale Aron Cotrus din Grădiste să fie neîncăpătoare. Cei aproximativ 200 de spectatori au aplaudat în permanență evolutia bună a echipei  favorite, ce a condus meciul de la un capăt la celălalt.

Urmează ca sâmbăta, pe 10 noiembrie, de la orele 12,00, în aceeasi  locatie, are loc un derby voleibalistic al Vestului: UVVG ProVolei Arad – Universitatea de Vest Timisoara, echipă ce tocmai a retrogadat din prima ligă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button