UTA Arad

El Hasni, căpitan contra Argeșului: „A arătat clasă și profesionalism, sper ca restul fotbaliștilor noștri să aibă ceva de învățat”





Oualid El Hasni a revenit în această săptămână la antrenamentele UTA-ei. Fundașul de origine tunisiană s-a întors din Franța,  unde s-a recuperat după accidentarea gravă suferită la Târgu Jiu, în victoria cu Pandurii.

Ionuț Popa l-a remarcat pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care a dat dovadă, iar recompensa va fi banderola de căpitan. „El Hasni a revenit de la Monaco în această săptămână după acea accidentare gravă. S-a prezentat destul de bine la antrenamentele săptămânii. Astăzi, am încercat să-l scutesc de un efort mai mare, iar el nu a îndrăznit să evite duritatea și durata antrenamentului și acest lucru mi se pare demn de subliniat. Aș vrea ca toți jucătorii să fie ca el și, prin ceea ce mi-a demonstrat azi și toată săptămâna, cu siguranță îl voi pune căpitan la meciul cu FC Argeș. Mi-a arătat această clasă și profesionalism, pe care le-a dobândit oarecum din Serie B și C, din Italia. Repet, sper ca restul fotbaliștilor noștri să aibă ceva de învățat. Pentru mine înseamnă că joci bine atunci când lupți pentru orice minge până la capăt, când alergi enorm de mult și respecți indicațiile tactice. Chiar dacă pierdem jocul, fotbalistul care rezolvă aceste situații este unul care merită apreciat” e de părere antrenorul „roș-albilor”.

El Hasni se află la Arad de la sfârșitul lunii august și a disputat patru partide în tricoul „alb-roșu” în Liga a II-a, dar și două de Cupă, cu ACS Poli și Poli Iași.

Înaintea ultimelor meciuri de acasă, utiștii au intrat în cantonament la un hotel din Arad, însă pentru duelul cu argeșenii, aceștia au cerut să rămână acasă. „Legat de cantonament, la solicitarea lor, jucătorii vor rămâne acasă, în mediul lor. Vor veni direct la jocul cu FC Argeș și atunci avem pretenții să dovedească profesionalism.  Le cerem mult jucătorilor, deși sunt foarte tineri și foarte tineri, poate doi dintre jucătorii de 17 ani vor fi titulari”, ne-a mai mărturisit Ionuț Popa.









2 comentarii

  1. Reintilnire cu Buleica. La ei trage tare. De Enceanu ne amintim ca de o jucărie pt. preșcolari. Argeșul tot a ales pe la Mioveni și pe unde a fost cazul ,iar Sandoi are trecere pe la federali,sperăm că nu și pe la arbitri.!! Meciul era greu și cu echipa completa . Cheia meciului e și randamentul mai ales al celor care vor sa plece .Cu perspectiva achitării plăților ar putea juca pentru propria lor onoare . Ne gândim la Petra ,Enescu ,Oprea și cine o mai fi. Moment delicat și pt. cei mai tineri. Cu toți pot realiza o autodepășire cu A mare ! Hai UTA !!

    0
    0
    1. Enescu sa din serioși ..mas mira să decidă un meci păcat de cublesan 20 anii pop 25 sunt sigur că se va auzi lucruri frumoase despre eii

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button