Cluburi polivalente

Tenis de masă: Irina Rus a cucerit bronzul naţional la tineret!





Un nou rezultat de excepţie pentru jucătoarea de tenis de masă Irina Rus, legitimată la CS Municipal Arad. Jucătoarea noastră a cucerit, alături de târg-mureşeanca Evelin Ungvari, medalia de bronz în cadrul Campionatelor Naţionale de tineret de la Câmpulung Muscel.

Cele două au învins în sferturi, în meciul pentru medalii, două jucătoare mai bine cotate, ex-arădeanca Andreea Huduşan şi Daniela Bîrzoi, scor 3-1 la seturi, asigurându-şi astfel bronzul. În semifinale, Rus şi Ungvari au pierdut la mare luptă, 2-3 la seturi, în faţa altor favorite, bistriţencele Clapa şi Plăian. Performanţa echipei din care a făcut parte jucătoarea CSM-ului e cu atât mai neaşteptată, cu cât Ungvari are doar 13 ani, iar Rus 15 ani.

Irina a mai jucat şi în probele de simplu, unde i-a lipsit doar un set să depăşească faza grupelor şi la dublu mixt, alături de clujeanul Mihai Pop, avansând până în primii „16”. CSM Arad mai trebuia să fie reprezentat, la Naţionale, de Mihaela Plăeaşu, care însă în drum spre competiţie, la Bucureşti, a primit trista veste a unui deces în familie.:

Cristi Dodean: „O medalie surprinzătoare”

Medalia obţinută de Irina e una surprinzătoare şi reprezintă un rezultat notabil pentru secţia de tenis de masă a clubului nostru. De asemenea, ţin să remarc şi parcursul lui Paul Mladin – jucător format de noi, dar care acum e la Steaua, el fiind student la Bucureşti – care după primele două probe, a cucerit deja două medalii, aur la mixt, cu Clapa şi bronz la dublu, alături de Eduard Ionescu. Pe această cale, vreau să îi transmit, din partea noastră, sincere condoleanţe Mihaelei, a cărei bunică a decedat”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de tenis de masă de la CSM Arad, Cristian Dodean, cel care i-a fost alături Irinei, la Naţionale.

Altfel, următoarea competiţie e programată în perioadada 26-28 noiembrie, când la Buzău are loc etapă de Divizia A masculin, cu CSM Arad având următoarea componenţă: Patriciu Muntean, Bogdan Roman, Walter Berg şi Andrei Miron (dublă cu Steaua).

csm-arad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button