UTA Arad

UTA mai e transmisă pe posturile TV naționale doar în deplasări, arădenii dispută penultimul meci al anului 2018 în Liga 2-a!





Până la finalul anului se vor mai disputa patru etape din Liga a II-a, iar Federația Română de Fotbal şi televiziunile ce deţin drepturile au şi hotărât programul transmisiilor TV. Pentru cluburile din eşalonul secund urmează o perioadă foarte încărcată, cu trei meciuri într-un interval de puţin mai mult de o săptămână, 22 noiembrie – 2 decembrie şi apoi un ultim joc stabilit în perioada 7-9 decembrie.

UTA va evolua după următorul program, cu mențiunea că în runda cu numărul 21, doar FC Argeș – Pandurii, de duminică, va începe după jocul „roș-albilor”.

Etapa 18: Petrolul – UTA, joi, 22 noiembrie, ora 19:30 – DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

Etapa 19 (intermediară): UTA – CS Mioveni, miercuri, 28 noiembrie, ora 14:00

Etapa 20: UTA – Daco-Getica București, sâmbătă, 1 decembrie, ora 11:00

Etapa 21: SSC Farul – UTA, sâmbătă, 8 decembrie, ora 11:30 – DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

Așadar, cele două deplasări, de la Ploiești și Constanța, se vor vedea în direct pe posturile naționale, în timp de disputele de acasă ar putea fi transmise doar pe plan local, de TV Arad.

13 comentarii

  1. In ciuda celor prezenti ieri seara in studioul Digi 1,in frunte cu nesimtitul,cameleonul, Dinu Vama,care o rastignea si o prajea pe UTA in direct,pe toate planurile si laturile….ca nu poate face deplasarea la Ploiesti,ca are el informatii precise ca nu sunt bani de deplasare,ca fac 2 zile cu autocarul,etc,etc..,o denaturare jignitoare…si toti miticii din studio ii tineau isonul!Iata ca UTA va calatori cu avionul pe cursa de linie Timisoara-Bucuresti,apoi innoptare la Ploiesti!
    Asta(intentionat caracterizat ca „asta”,insemnand fara respect din partea mea)),Dinu Vama,este acelasi personaj,care trecea si pe la Petrolul,dar pentru ca nu a putut devaliza si acolo banii clubului,s-a facut ca ploua…A supt(verbul a suge) destul din alte cluburi…
    UTA are nevoie intr-adevar de un medic(sa-l ierte D-zeu pe Dr.Balu),un preparator fizic profesionist,un maseur..Corect!Dar are nevoie neaparat de un purtator de cuvant,dispus sa intre in contradictie cu orice post TV si pe faza,zi si noapte,pe presa sau TV!Un ofiter de presa…acesta nu trebuie sa fie nici Ionut Popa si nici Codru Gradinariu,nefiind de competenta lor!Punct!
    Ca sa nu ne mai batjocoreasca prin emisiuni..NIMENI!Sa avem o pozitie ferma,serioasa si bine gandita….Nu dorim satire,glume proaste si misto-uri si tot felul de hatrii…
    Sa nu ne dorim mereu sa ne scuzam si sa facem haz de necaz….pentru ca nu suntem fix noi in masura sa satirizam….

    0
    0
    1. Si capac la toate,acel impostor,Florin ManeA,care dorea o casatorie indiana cu UTA,a mai dat de ceva bani si apare pe toate sit-urile sportive(spatiu platit),agresiv..recunoscandu-si potlogariile cu carduri in SUA,ca isi ingropa banii in gradina,de nu mai stia de ei si cati…Se rasuceste Nae Manea in mormant!Probabil ca doreste o spalare de imagine,recunoscandu-si infractionalitatea,dar cica,virgula,cumintit….Ne-a trecut glontul pe langa ureche si nu numai cu el….
      Lupul isi schimba blana,dar naravul???Niciodata!Nimeni nu l-a provocat in direct!De aceea este nevoie de un ofiter de presa din partea UTA-ei,ca sa nu mai fim luati de prosti!Ca mereu sa se contreze acesti bufoni care doar bat din gura!
      Miticul naibii!!!Ar fi pus-o de o salata servita…”Cu ce doriti salata?”-„pai as dori-o,fara nimic”…Uffff!

      0
      0
      1. Las-o moarta si cu nae manea ala,vad ca ai memorie buna,ia adu-ti aminte ce a declarat dupa o victorie a UTA-ei in Giulesti:au ajuns sa ne bata acasa toti descultii iar cand era pe la Bistrita se batea cu ziaristii,asa ca nu tot ii ridica osanale pe aici.

        0
        0
        1. Nu am uitat,bineanteles @Flore….dar nu poti compara pe Nae cu progenitura sa….Florin ManeA!
          Nu il uit nici pe Ionut Popa,dar macar el are minima sansa sa se reabiliteze(inca)…vedem….

          0
          0
  2. Și eu am mai spus odată. Nu știu cum se face că într-un oraș plin de fosti mari fotbaliști ,nimeni nu s-a mai apropiat de echipa decât mai de departe.E vorba de trena de susținători specialiști pe posturi TV. Dădeam exemple pe Axente și Vaczy-,junior. Se vede că fiind oameni așezați ,cu frica lui D-zeu ,cum se spune, nu au avut nevoie sa mai încarce nota. Se mulțumesc cu amintirile și comemorarea celor dispăruți ! Nimic de condamnat ! La fotbalul modern sevede fotbalul vorbit pe TV, nu este numai un moft,ci și profitabil Cate unul șoptește ,,,și IATĂ „” amintind și cel care vorbește zice ,, așa și UTA „” !!

    0
    0
  3. Daca vorbim ce comenteaza unii la DIGI,spun ca duminica comentatorul meciului UTA-FC Arges a ras in hohote de modul cum alearga Petra,ca fuge ca o domnisoara…..!Intradevar Dinu Vama e mare mafiot al fotbalului romanesc si stie multe,dar mai sunt si altii…. UTA nu are asemenea specialisti sa-i sustina la liga si FRF HAI UTA ,cauta medic,masior,preparator fizic si purtator de cuvant ager,nu papa lapte !Utistii din tara d-lor de a Sportarad doresc poze recente cum mai arata Neumanul si viitorul gazon al sau…….!Sthal ce mai face la Dortmund????

    0
    0
  4. GIRO, daca il intrebam pe Dinu Vama daca a jucat vreodata fotbal s-au stie sa dea cu piciorul in minge , atunci sa vorbeasca dumnealui de fotbal ,deocamdata UTA. ca trofee este peste Astra, Rapid, echipe pe care le tot lauda si la Dinamo dar si Dinamo, pe timpul lui ceasca luau jucatori de la alte echipe din provincie ,se stie cum ii luau ca, dealtfel si Steaua la fel, luau toata crema fotbalului si deaia au luat atatea campionate !!!

    0
    0
  5. Eu cred ca astia de la Digi aduc oameni in studio pentru rating pe modelul Becali, sa vorbeasca mult si prost. Dinu a demolat 3 echipe si jumatate(a fost dat afara la timp de la Astra)…. dar este foarte amuzant Ilie Dumitrescu atunci cand vorbeste de ce tactica are nevoie Real Madrid si el nu are rezultate ca si antrenor. ?

    0
    0
  6. Corecte obiectiile dumneavoastra,dar eu m-am simtit foarte umilit(ca aradean si suporter UTA) in timpul acelei emisiuni si vad ca putini au urmarit sau protestat.Din aceasta cauza o spun apasat si raspicat,ca UTA are nevoie de un purtator de cuvant,oficial,neaparat!Nu Ionut Popa si nu Codru!Nu ar fi treaba lor,in cele din urma…..

    0
    0
      1. Si chiar daca le stiu,@Florin,le tin pentru mine si nu sunt „Gica Contra”….Stai bland….Vezi de treaba ta….e frig afara….,munca multa…si figuri…..

        0
        0
        1. Deja suntem doi care te vrem pus in aceasta functie :))))un om atat de cult ca tine,atotstiutor si tot timpul prezent in viata echipei,e pacat sa nu isi valorifice aceste calitati!!nu stiu cum arati,daca dai bine pe sticla,ca la papagaliceala esti nr 1!!!

          0
          0
  7. Hai sa votam, si eu il vreau pe Giro purtator de cuvanta la UTA! Ar fii cel mai potrivit. Te bagi Giro?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button