UTA AradzTOP ARTICOLE

Stahl – în probe la Borussia Dortmund! Popa: „Ne rugăm să reușească, banii pe el ar fi o mare gură de oxigen pentru clubul UTA”





După două etape în care a fost titular în meciurile UTA-ei, Albert Stahl va lipsi din nou. De data aceasta nu e vorba despre vreo accidentare, ci de oportunitatea de a-și încerca șansa la unul dintre cluburile importante ale Europei.

Mijlocașul de 19 ani se află deja în Germania, chiar în curtea liderului neînvins din Bundesliga. „Impresarul său (n.a. Cătălin Sărmășan) l-a dus să-l vădă nemții, la Borussia Dortmund. Aș fi avut nevoie de Albert la Ploiești, căci este un jucător de viteză și nu prea avem în echipă. Mai ales în jocurile din deplasare contează enorm, iar joi evoluăm și pe un teren mare unde ar fi avut și mai multe spații. Poate, foloseam o tactică bazându-ne pe angajările pe el, dar, pe de altă parte, dacă iese bine și ne alegem cu ceva bani, ar o mare gură de oxigen pentru clubul UTA. Ne rugăm să reușească pentru că, în cazul acesta, la cât de <<bine>> stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult. Impresarul ne-a spus că stă o săptămână în Germania, ar trebui să-l avem la dispoziție pentru meciul cu Mioveniul, în intermediară”, a spus Ionuț Popa, antrenorul „roș-albilor”.

Orădeanul Cătălin Sărmășan (foto, încadrat de Stahl și fundașul central, Danny Jacob Barbir)  a mai intermediat și alte transferuri ale unor jucători de la Atletico și UTA spre Occident, cum ar fi cele ale lui Emanuel Vasi (Manchester City), Răzvan Oiadă (Wolverhampton și apoi Brescia) sau Adrian Petre (Esbjerg).

 

26 comentarii

  1. hai serios cip daca ar avea ceva jucatori in echipa de valoare ca in vremea lui Petre sau Man ar fii altceva!!
    aici se schimba pe banda rulanta jucatorii Omogenitate 0
    sunt maxim 3/4 jucatori la Uta cu Potential din pacate!!!
    si vedeti de ce ii mere asa de bine La Uta ca se gaseste intodeauna sa vb unul aiurea niciodata nu o sa fie bine la Uta cu asa Suporteri de rahat
    Haide Uttaaaaaaaa

    0
    0
  2. Are ceva care strălucește , și ceva care pe unii ne nedumirește ..Pare o mașinărie prețioasă pe care nu știm a o valorifica .Sigur ochiul format al celor de afara ,care nu degeaba sunt aleși de echipe ce stau pe cate un munte de bani ,poate. vedea. Noi ce să vedem în condiții. de subzistență precară și la o echipa risipită sufletește. ??

    0
    0
  3. Avand conditii mult superioare UTA.-ei , nemtii daca vad in el o speranta tanara a Borusiei Dormunt prin calitatile pe care le are Sthal Albert, sa stiti ca il va accepta si il va pune pe picioare si va deveni un jucator foarte bun al acestei echipe ,o sa vedeti, eu am spus de cand a aparut sa joace pt. UTA. ca, o sa il ia echipe bune de top acuma numai de el va depinde, SUCCES ALBERT LA BORUSIA DORMUNT, SUNT SIGUR CA VEI REUSI !!!

    0
    0
  4. Stahl este talentat, dar nu are fizic de campionat din Germania, nici nu poate rezista la ritmul unui meci din primele 2 ligi nemtesti. Cum nu mai este de 19 ani, nu il vad stand la echipa a doua 2 ani pentru a pune muschi pe el. Deci…plecarea intempestiva nu cred sa ii aduca beneficii, dar sigur lipseste clubului aradean

    0
    0
  5. Stiti cum spun nemtii,rāmîne în vizorul nostru. La anul si la multi ani. E prea firav, are ceva calitáti dar nu indeajuns . Nu stiu ce vedeti unii la el !!!

    0
    0
  6. Dacă îl ia Dortmund și mai și joacă înseamnă ca toti antrenori care sunt și au mai fost pe la UTA pot sa isi rupă carnetele de antrenor

    0
    0
    1. Asa este @Andrei!Unii antrenori sa-si rupa carnetele si noua sa ne arate ca l-am criticat degeaba(exceptand accidentarile) si Tisza bacsi sa primeasca procent dintr-un posibil transfer!Ar merita-o din plin…!
      Dar cum traim de fapt in tara lui Papura Voda,nici o sansa!
      As muri de curiozitate,la cati juniori i-au trecut prin mana,dupa cati a primit un macar 100Eur?Multa stima,oricand!

      0
      0
  7. Se plimba putin si Stahl prin Dortmund unde nu prea are sanse….cu toate ca Sarmasan il lauda ca acel vanzator de vaca in targ ca da 25 l de lapte vaca de doua ori pe zi……!Sa fim seriosi, dar voi intreba pe Marcel Raducanu daca face fata in Germania acest Sthal !Hai UTA!

    0
    0
    1. Că Dortmund nu știe cine-i Stahl, ci trebuie să li-l laude Sărmășan. Să fim serioși, ăia știu și câte minute stă la budă!

      0
      0
  8. Vedeti despre ce vb cum are o sansa un jucator de al nostru la un trai mai bun!!
    Unii numai idiotenii vb!!
    Daca baiatul asta nu are telant atunci cine???
    Cateva kg are nevoie!! Si petre primii 5-6 luni doar la antrenamente si sala a facut!!
    Deci suporteri de rahat!!!!

    0
    0
  9. Gluma zilei, ce să facă stalh la Dortmund? El nu are valoare nici de Chiajna, de fapt în afară de meciul de la Șiria cu Sepsi când a centrat la golul de 2-1 a lui Petre, nu îmi aduc aminte de un meci bun făcut de el! Mai repede îl văd pe costin să joace la o echipă mai bună, dar nu Dortmund , acolo nu are loc nici un jucător nici macar de la viitorul Constanța care are tineri de calitate, dar nu de echipe de champions league cum e Borussia!

    0
    0
  10. sa faca Stahl si probe la Werder Bremen. Aici are sanse mai multe decat la Dortmund. Hai domnule Sarmasan
    cu el la Bremen. Aici ne mai trebuie jucatori cu viteza.

    0
    0
  11. Bv stahl felicitari eu cred ca ai talent precum spunea nelul targoviste cu rar sa vazut asa technica.

    0
    0
  12. ….Mai oameni de neoameni ce sunteti unii….una este sa-l criticam pentru prestatiile la UTA(printre critici si eu),unde ar mai avea foarte multe de rasplatit fata de clubul care a avut incredere,rabdare cu el si care l-a sustinut mereu dupa desele accidentari aparute si cu totul alta ar fi frumos sa-i dorim multa sanatate,fara accidentari mai departe,indiferent ca va arata ceva in Germania,sau nu!Daca va fi „admis”,probabil va fi o investitie a nemtilor,posibil la Jugendmanschaft(gresit scris Primavera)…acum depinde si de pret…
    Este un alt capitol major in viata lui Stahl,un examen care ar putea sa-l marcheze pozitiv sau negativ….depinde de multi factori!
    Sa radem cu un ochi,pentru el si sansa pecare o are sa si sa plangem cu celalalt,pentru ca inca nu a reusit sa-si etaleze talentul in favoarea UTA-ei….
    Oricum,cu multe si marunte,bune si rele….multa bafta Albert Stahl!Bravo!Da-ne peste gura!
    Momentan cutitul are doua taisuri….ne ajuti cu bani(daca merita),sau ramai si ne ajuti prin prestatiile tale….
    Succes in oricare dintre variante!

    0
    0
  13. Bine punctat Giro!!!
    Oricum parerea mea nu degeaba or fost multe cluburi interesati de el!!
    Dar intodeauna vor fii rautaciosi din pacate asta e la Uta!!!
    Doar Uta conteaza!!
    Si pe Petre lor huiduit si uita unde e acum asta e mentalitatea suporterului de carton!!

    0
    0
  14. Daca nemtii au pus ochii pe el, inseamna ca a vazut ceva bun la el, nu degeaba l-au chemat sa dea probe, de cizelat il cizeleaza ei nicio grija , numai de el va depinde, SUCCES ALBERT ,SPER SA REUSESTI !!!

    0
    0
  15. Albert Stahl, mare atentie ! Copil era considerat peste Mesut Özil,la juniori -tineret, iar acuma , unde este el si unde -i astalalt…?!
    Capul in pamant si multa munca…BAFTA

    0
    0
  16. Emanuel Vasi transferat de Adrian Stefanescu prin Cristi Pacurar…Razvan Oaida,transferat la Wolverhampton de Adrian Stefanescu prin Cristi Pacurar,apoi la Brescia de Florin Raducioiu prin Cristi Pacurar! Singura informatie corecta este despre Adrian Petre….totusi,sa nu-l umflam pe Sarmasan prea mult…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button