Fotbal judetean

Todea își ține punctele cu Felnacul, dar și-o dorește pe Zăbrani mult mai agresivă





Victoria Zăbrani s-a întors cu toate cele trei puncte de pe terenul Victoriei Felnac, dar diferența a fost de doar un gol (2-3) și jocul oaspeților a fost din nou sub așteptări.

Gazdele au preferat să se apere și, profitând de forma slabă a Zăbraniului, puteau chiar să ia un punct din această partidă, însă inspirația unor jucători precum Flavius Pavel sau Edi Zele s-a dovedit decisivă.

Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 8, când Gherghel a înscris din careu după o așezare cu pieptul a lui Pavel. Zele a făcut 0-2 cu un șut din lovitură liberă de la 18 metri care l-a surprins pe portarul Nichici, ocupat cu așezarea zidului. Plujar a redus din diferență în minutul 67, când i-a luat fața lui Bier după o intervenție nefericită a portarului Denis Mureșan. După doar șase minute însă, Pavel a trimis o minge peste apărare pentru Zele, care a realizat „dubla”.

Ultimul gol al partidei a fost și cel mai frumos. Debutantul Denis Popa a profitat de o neatenție a lui Tomuț și a trimis un șut fulgerător din alergare, care s-a oprit în vinclul porți apărate de Mureșan.

Chiar dacă jocul încă scârțâie, Zăbraniul lui Todea pune puncte importante la păstrare, rămânând pe podium și gata să profite de eventualele sincope ale celor din Pecica și Sântana, aflați în față. „O victorie meritată, deși destul de chinuită spre final. După ce am avut mai multe ocazii când puteam să închidem jocul, adversarul cred că a trecut de 3-4 ori jumătatea terenului, iar de două ori a marcat. Tot respectul pentru gazde, care s-au agățat de fiecare minge, fiind agresivi, nu ne-au lăsat să gândim, jucându-și șansa până la final. S-au bazat mai mult pe apărare, mi-a plăcut agresivitatea lor și faptul că s-au luptat pentru fiecare minge. Cel mai mult mă deranjează că am primit două goluri de la o echipă care a înscris doar 7 până acum și faptul că noi nu am avut acea dăruire și agresivitate pe care au avut-o ei, fiind mult mai hotărâți în duelurile unu la unu. Cu Socodorul trebuie să fim foarte atenți, să nu intrăm în vacanță înainte de termen. Eu mi-aş dori să rămânem conectați până sâmbătă după meci, pentru că după aceea vacanță va fi destulă și fiecare are timp să-și pună gândurile în ordine însă, repet,  este important ca săptămâna asta să rămânem conectați la acest ultim joc” a declarat antrenorul Cristi Todea pentru site-ul oficial al Victoriei Zăbrani.

Formații:

Felnac: Nichici – Sîrbu, Cojocaru, V. Fritea, Sabău, Bogdan, Tipei, Plujar, Ghiță (75 D. Popa), Trifan, Varga (89 D. Arsene)

Zăbrani: Mureșan – Adam, Bier, Pașcu (56 Goț), Tomuț – Francescu, Simion (79  Țuța) – Gherghel,  Zele, Dragu (86 Topai) – Fl. Pavel (80 Cioancă).

FOTO: www.victoria-zabrani.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button