UTA Arad

Popa își dorea mai mult decât o remiză pe „Ilie Oană”: „Trebuia să dăm 3-4 goluri după golul doi”





Marea parte a declarațiilor date de Ionuț Popa la cald, după Petrolul – UTA 2-2, l-au avut ca țintă pe Norbert Janos. Antrenorul arădenilor l-a numit indolent și flegmatic pe mijlocașul de 20 de ani, spre care a alergat amenințător ca în tinerețe după ultimul fluier, dar a fost placat de colegii de pe bancă, Cristi Păcurar, Claudiu Drăgan și fotbaliștii Manea sau El Hasni.

Însă, nu doar prestația lui Janos l-a deranjat pe experimentatul tehnician, care a spus exact ce a gândit în direct, la Digi Sport. „Nu se poate așa ceva, eu stau pe bancă, îmi crapă inima. Vreau să fac echipă, să fac ceva pentru Aradul ăsta și la fiecare meci, pe rând, am dat afară vreo 3-4 pentru indolență și nepăsare. Nu mai pot să suport lucrurile astea. Am dat bani din buzunarul meu ca să aibă primă, și eu și Meszar, și atunci să vină să-și bată joc de munca mea și a jucătorilor!? În zece oameni ne-au presat cei de la Petrolul, când ar fi trebuit să dăm 3-4 goluri după golul doi. Am băgat jucători care au mimat jocul, Janos și Petra. Dacă și acum antrenorul e de vină când ajungi în situația de a marca 3-4 goluri singur cu portarul, când nu reușești sau nu vrei să te mobilizezi? Noi vrem să construim o echipă, dar cu genul ăsta de jucători pot să construiesc?”, a fost întrebarea retorică a lui Ionuț Popa.

După trei eșecuri consecutive, în mod normal, o remiză pe arena „Ilie Oană”, împotriva unei candidate certe la promovare, nu e un rezultat rău pentru UTA, însă avantajul numeric avut timp de aproape o oră de joc i-a schimbat optica lui Ionuț Popa.









13 comentarii

  1. La Janos ,probabil e vorba și de atitudinea la antrenamente . Furia televizată a lui Popa putea sa fie și verbala și nu credem că devenea contondenta. Ar fi fost mai spectaculoasă ca ratarea celuilalt ,Popa !! Și caz penal !! Altceva vrem să subliniem. Atitudinea acestui Petra . N-ai spune că la virsta lui are atîta actorie în el. Când intră zici ,după fața lui,că măcar își face datoria . Tipul e negustor versat. Cât îmi dai atâta joc . Mai ia și câte un galben gratuit să-l ții minte . Nu îl sperie nimic și nu are nevoie de confirmări, are deja postul asigurat pe la alții. Cu caractere diferite și presiunea rezultatelor tipi de genul asta te albesc la 40 de ani. Păcat !!

    0
    0
  2. Domnule Ionut Popa ,pe langa Ianos,care ti-a scos peri albi la acest meci , normal trebuie sa fi la fel de suparat si pe altii care au jucat foarte superficial pe teren , Enescu, Petra, David Popa, Oprea si pt. aceasta , schimba domnule tactica in pauza de iarna si sa vina jucatori adevarati care sa faca traba la UTA., nu sa stea cu gandul la plecare pe la alte echipe !!!

    0
    0
    1. Cred că David Popa are un blocaj psihic, mental. Eu sper să se deblocheze! Spre deosebire de ceilalți se vede că vrea, se zbate dar nu alege soluția bună când are oportunitatea de a marca. Despre Enescu și Petra nu am cuvinte. Janos are talent, dar atât. În afară de meciul de la Timișoara, a fost varză!

      0
      0
      1. Echipă alcătuită după chipul și asemănarea lui Popa!
        Ce pretenții să ai?
        Ce să speri?
        Doar lăudătorii de serviciu pot spune câte ceva…pentru că …na…. atâta știu și asta le inspiră Popa!
        Pentru FOTBAL, acest Popa (antrenorul) este inexistent! Zero! Și aceea e direcția în care o duce pe UTA!
        De notat atitudinea lui Drăgan care și-a făcut simțită prezența la club oprindu- l pe neputinciosul furibund să-l „omoare” pe bietul Janos! Că in rest e cam degeaba pe acolo! Cum degeaba sunt toți!

        0
        0
  3. Am vazut de 2 ori meciul,( si reluarea de pe DIGISPORT 3, din noapte). Nu inteleg atitudinea lui Popa fata de Ianos, baiatul nu se poate spune ca a avut o ocazie mare si a tratat-o superficial (…ca Rus..), poate ca i-o fi raspuns obraznic antrenorului, dar Ianos nu a fost penibil in joc,…ca altii. Petra, da, a jucat mimand fotbalul. Am vazut extrem de multe gafe mari in aparare,cu Benga si Hasni, foarte stangaci si simplisti ( bubuiala multa) un Orlici slabut, ( nu avem portari de nadejde), un Copaci care nu a urcat de loc, la mijloc doar acelasi Coulibaly, in rest …vax. Vax a fost si Enescu , care de 3 ori a pierdut mingea in preajma careului,….de parca voia sa luam gol. Popa e slabut, dar asta se stia, lui Rus ii poti reprosa ca in loc sa dea serios, a ,,,pasat la portar, singur cu portarul,…dar el daduse 2 goluri. Echipa e nepregatita fizic, sint multi la mijloc ( Oprea, Petra, ete)…”umplutura”, ca sa fie 11 in teren.

    0
    0
    1. Atata tot va lamentati si criticati jucatorii, dar nu realizati diferenta de implicare de la acest meci, de la care sincer nu asteptam foarte multe dupa cum a inceput , si meciul de acasa cu U Cluj( as spune eu , aceeasi UCluj !), astfel se poate trage foarte usor o concluzie: aseara nu am jucat doar pentru noi.
      Cine stie cat era diferenta dintre egal si victorie, poate ne zice Popa….
      Cine stie cunoaste…asa ca daca vreti sa fiti obiectivi, la acest meci au gresit mai multi jucatori, dar vad ca unii sunt protejati , inclusiv de voi astia care ziceti ca scrieti oviectiv.
      DESCHIDETI OCHII MAI BINE SI CITITI-L PE POPA IN ALTA CHEIE.

      0
      0
  4. Ma apuca rasul cand vad atitudinea lui Popa. Cu el antrenor trebuie o remaniere serioasa. UTA cu el are nevoie de jucatori care sa se pregateasca singuri foarte bine. Toata lumea vede ca UTA nu poate fizic… si asta e vina jucatorilor? Or fi multi indolenti la UTA … dar chiar si pentru asta nimeni nu isi asuma? Atata timp cit e Popa la echipa eu dau in scris ca mai sus de locul 7 8 nu va termina UTA campionatul…. antrenor slab, pregateste la alibi, caterinca la declaratii si teatru mult. Asta ca sa nu mai amintim de alte chestii poate din domeniul minim gri al fotbalului nostru

    0
    0
  5. Accept supararea antrenoruilui, dar nu pot fi de acord cu pedepsirea corporala a jucatorilor, cu atat mai mult cu cat de la o varsta e si riscant sa te iei la bataie cu un tanar mai viguros si cu o conditie fizica superioara… Mister pune (prea mult) suflet cu riscul de a-si pierde controlul. Puneti-i la dispozitie jucatori profesionisti valorosi si atunci puteti sa-i pretindeti performante! Pana atunci sa fim multumiti ca nu retrogradam. HAIDE UTA!

    0
    0
    1. Esti naiv rau! Popa pune suflet… Nici de gluma nu-i buna. UTA e fabrica de sifonat bani, dar toata lumea se face ca nu vede! Ca de, asta-i viata…

      0
      0
  6. Ai fost foarte aproape Cipriane, UTA. chiar putea sa castige si chiar foarte lejer la cate ocazii incredibil de clare in fata portii, cel putin 3-4 goluri trebuia sa fie in ate,pacat ca s-au irosit copilareste si cat peaci sa se razbune ratarile si Petrolul sa castige, bine ca , a iesit si asa 2-2 , Marea echipa Petrolul se dadea in stamba inainte de meci si la cum a jucat de prost, nu cred ca va promova direct, poate la baraj. FORTA UTA UTA UTA !!! Vine Mioveniul saptamana viitoare si trebuie sa mancati fotbal pe paine cu ei , pe ei pe mama lor !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button