Fotbal judetean

Arbitrii arădeni și grupările de Liga 4-a au decis: Bogdan și Vesa – „centralul”, respectiv „asistentul” anului 2018





Mai e o săptămână până la Revelionul arbitrilor arădeni, ocazie cu care Comisia Județeană va acorda și distincțiile pe anul ce se apropie de final. Conform voturilor exprimate de „fluierașii” arădeni, membri ai Comisiei prezidate de Răzvan Cadar, dar și de reprezentanții cluburilor de Liga 4-a, Loredan Bogdan și Florin Vesa au fost desemnați „centralul”, respectiv „asistentul” în 2018. Ambii sunt componenți ai lotului prim divizionar județean.

Dar, pe 15 decembrie, la restaurantul Hotelului President, CJA va acorda, probabil, și alte premii, vizați fiind în special arbitrii de perspectivă. Atmosfera din seara cu pricina va fi întreținută de formația Florin Oprițescu.

5 comentarii

  1. Felicitări celor 2 în atatia ani prin fotbalul județean am avut plăcerea să fiu arbitrat de ei , cu lolo chiar o amintire ce putea sa fie mai tristă am fost la un pas să iau un prim cartonaș roșu dar am scapat ,numai bine si multa sanatate loredan si florin si baftă pe terenuri în 2019

    0
    0
  2. Buna ziua,Sarbatori Fericite tuturor aradenilor.Esarfa,fanion,fular cu SOIMII LIPOVA,GLORIA LUNCA TEUZ CERMEI,NATIONAL SEBIS,SOIMII PANCOTA,FRONTIERA CURTICI,VICTORIA NADRAC,CS TRICOTAJE INEU,ACS PROGRESUL PECICA,VAGONUL ARAD,STRUNGUL ARAD,WEST PETROM TELECOM ARAD,ICIM ARAD,CS UNIREA SANTANA,CS POTGORIA PANCOTA,CS CETATE SAVARSIN,CS VARFURILE,CS HALMAGIU,CS VINGA,CSS MONEASA,ACS AQUA VEST ARAD,AS POTGORIA SIRIA,HCM ARAD,CSM ARAD,CFR ARAD,fanion cu CRISUL CHISINEU CRIS,VIITORUL ARAD,ATLETICO ARAD,ACU ARAD,sau alte produse suveniruri liga 4-5 reprezentativa sportiva aradeana.Care cumva are,stie,conoaste,doreste sa ofere detalii,informatii,astept deschis raspuns,pentru a gasii,cumpara diverse colectii sportive aradene.Platesc in functie de seriozitate,cerinta produselor.VA MULTUMESC.

    0
    0
    1. Domnule Ionut Mihaita cu mare drag va pot oferi eu un fanion si un fular cu Soimii Lipova daca sunteti colectionar de astfel de suveniruri si daca sunteti interesat de a avea in colectia dvs si clubul nostru .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button