Baschet

Deși întâlnește viceliderul, FCC ICIM vizează al patrulea succes intern în Liga Națională de Baschet Feminin





În primul meci al sezonului în curs, FCC ICIM făcea o primă repriză bună la Satu Mare și părea că are șanse să debuteze cu o victorie. Însă, elevele lui Miljan Medved au căzut complet în partea secundă și au părăsit parchetul învinse cu 74-59.

Acum, cea de-a doua întâlnire le găsește „galben-albastre” pe poziția a patra, cu 11 puncte, în timp ce echipa oaspete se află pe locul 2, la trei lungimi peste adversarul din Arad. Inițial, meciul trebuia să se dispute acum aproximativ o lună, dar a fost amânat datorită unui târg care se desfășura în Polivalenta arădeană.

În ultimele zece sezoane, cele două echipe s-au întâlnit de 47 de ori, bilanțul fiind de 26 de victorii pentru ICIM și doar 19 pentru adversara de mâine seară. Ultimele victorii ale „galben-albastrelor” în fața sătmărencelor datează din aprilie 2017, când echipa antrenată atunci de Bogdan Bulj învingea cu 63-62 la Arad și 82-68 în deplasare.

După disputa contra sătmărencelor, FCC ICIM mai dispută o partidă în prima fază a LNBF, pe 19 decembrie, contra codașei Universitatea Cluj.

Partida dintre FCC ICIM și CSM Satu Mare va avea loc marți, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button