26/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Deși întâlnește viceliderul, FCC ICIM vizează al patrulea succes intern în Liga Națională de Baschet Feminin

În primul meci al sezonului în curs, FCC ICIM făcea o primă repriză bună la Satu Mare și părea că are șanse să debuteze cu o victorie. Însă, elevele lui Miljan Medved au căzut complet în partea secundă și au părăsit parchetul învinse cu 74-59.

Acum, cea de-a doua întâlnire le găsește „galben-albastre” pe poziția a patra, cu 11 puncte, în timp ce echipa oaspete se află pe locul 2, la trei lungimi peste adversarul din Arad. Inițial, meciul trebuia să se dispute acum aproximativ o lună, dar a fost amânat datorită unui târg care se desfășura în Polivalenta arădeană.

În ultimele zece sezoane, cele două echipe s-au întâlnit de 47 de ori, bilanțul fiind de 26 de victorii pentru ICIM și doar 19 pentru adversara de mâine seară. Ultimele victorii ale „galben-albastrelor” în fața sătmărencelor datează din aprilie 2017, când echipa antrenată atunci de Bogdan Bulj învingea cu 63-62 la Arad și 82-68 în deplasare.

După disputa contra sătmărencelor, FCC ICIM mai dispută o partidă în prima fază a LNBF, pe 19 decembrie, contra codașei Universitatea Cluj.

Partida dintre FCC ICIM și CSM Satu Mare va avea loc marți, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor Victoria.

0
0