Stranieri aradeni

Arădeanul Hațegan, după francezul Turpin și iranianul Faghani în topul surprizelor anului 2018 în arbitraj





Finalul de an aduce pe tapet diferite topuri. Astfel, law5-theref.blogspot.com, unul dintre blogurile specializate în arbitraj, recunoscut la nivel mondial, a încheiat recent un clasament al surprizelor în rândul cavalerilor fluierului în anul 2018.

Pe podium, mai precis pe ultima treaptă, se situează și Ovidiu Hațegan. Arădeanul e devansat doar de francezul Clement Turpin și iranianul Alireza Faghani, ambii cu prezențe la Cupa Mondială din vara acestui an, din Rusia. În descrierea realizată de sursa citată, despre Hațegan se spune că: „deși nu a participat la turnee majore în 2018, a reușit prestații consistente, cu o succesiune foarte lungă de performanțe remarcabile. După ce a oficiat la patru jocuri în grupele Champions League, este un candidat pentru mecuri foarte importante din faza eliminatorie”.

Barcelona – Inter, CSKA Sofia – Real Madrid, Manchester United – Juventus sau Schalke – Porto au fost duelurile de gală ale toamnei conduse „fluierașul” arădean, care a trecut recent și prin momente foarte grele pricinuite de decesul mamei sale.









2 comentarii

  1. Felicitari Ovidiule ca esti cel mai bun arbitru roman in comparatie cu barbosul retras Tudor.Se zice de unii….ca barbosul viching spunea unora ca el poate castiga un meci de unul singur….si pacat ca Prosport ori Gazeta Sporturilor nu lasa comentariile….ca sa vedeti ce se zice despre el !Hategane ai dusmani precum Ad.Porumboiu ori Jijii care zice ca esti franar clujan si ar trebui sa renunti la ai arbitra pe clujenii lui PANIN …..De poti Ovidiule ajuta si pe Mircea Ardelean,ri ceilalti huliti de timisoreni….!Sarbatori Fericite Hategane caci ne-am cunoscut !

    0
    0
  2. Felicitări pt. un an foarte bun din punct de vedere al arbitrajului! Mă măndresc că sunt arădean și noi avem arbitrul nr. 1 al țării! Țineți steagul sus! Căt despre clevetitori, gen nea Nelu Crăciunescu, comentatori steliști, ca „marele” Ionuț Angheluță, care crede că el a scobit luna, și alții, lăsați acești pitici să urle la lună! Aprecierea d-voastră este dată de forurile europene! De nea Gigi sau Mimi, nu pot să zic nimic deoarece ei sunt scutiți de comentarii, datorită afecțiunilor de orice fel de care suferă! Prea mici, Prea neimportanți în ochii lumii adevărate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button