Arhivă articole

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

UTA și Vagonul și-au împărțit „Cupa Centenarului” la Memorialul Ladislau Brosovszky

Vechile glorii ale echipelor UTA și Vagonul și-au dat întâlnire pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria pentru a evoca amintirea marelui Ladislau Brosovszky. De altfel, înainte de a se înfrunta la „baionetă”, foștii fotbaliști ai Aradului au dus o floare și au spus o rugăciune la mormântul golgheterului all-time al „Bătrânei Doamne” în Divizia A.

Chiar dacă anii au trecut peste Vânătoru, Țârlea, Gaica, Nadiu sau Bora, meciul în sine a fost extrem de spectaculos, cu șase goluri. Ca să nu se supere nimeni, scorul final a fost 3-3, după reușitele semnate Stupar, Nădăban și Vânătoru, la UTA, respectiv Bora și juniorul Zopota (2). Astfel, „Cupa Centenarului” pusă la bătaie de Gyuri Vaczi și Old Boy’s UTA, a fost împărțită frățește de cele două combatante la repriza a treia desfășurată la „mansarda” Polivalentei. Ioan Bedea, Iosif Gyenge, Mihai Jivan, Dușan Radin, Aurel Nădăban, Viorel Sima, Adrian Ungur, Ioan Hamza sau Mihai Szucs au fost în postura de foste glorii spectatoare.

Bineînțeles, buna dispoziție a fost la ea acasă pe toată durata partidei, ținta glumelor fiind în special Sandu Țamboi, care s-a prezentat cu ghete cu crampoane inadecvate parchetului. Conform jurnalistului Ovidiu Păcurariu, Ionuț Popa ar fi trebuit să fie și el în teren pentru Vagonul, dar a fost exclus în cele din urmă pentru abateri disciplinare repetate. Totuși, „Mister”, ca și restul participanților la această acțiune de suflet, s-a ales cu o diplomă și…o strângere de mână caldă.

Din păcate, a existat și o victimă colaterală în persoana lui Dan Stupar, care s-a ales cu întindere la mușchii fesieri, dar după ce a fost tratat de soție cu…zăpadă și dușul de rigoare a fost ca nou.

Au jucat:

UTA: Szabo, Lupu – Stupar, C. Nădăban, Țârlea, Lazăr, S. Bogoșel, Vânătoru, Gaica, Lazăr. Antrenor: Gabor Biro

Vagonul: Dușan, Țamboi – Bora, Nadiu, C. Bogoșel, Gornic, Barna, Hamza, Zopota. Antrenor: Ionuț Popa. Director tehnic: Ovidiu Păcurariu

Arbitru: Marcel Vida

foto: Nelu Hamza

7
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.