Fotbal judetean

Pentru al treilea an la rând, Semlecana a depănat amintiri din Liga 4-a într-o formulă și mai completă





Pentru al treilea an consecutiv, fosta gardă a Semlecanei s-a reunit înainte de Crăciun, însă de această dată a făcut-o într-o formulă și mai completă. „Până acum, ne întâlneam doar cei din Semlac, acum am ținut să-i avem alături de noi și pe băieții din Arad sau din alte localități. Am fost 20 de persoane, dar cam tot atâtea au absentat motivat, poate la anul vom fi și mai mulți”, spune Cristi Pilan, fostul președinte al Semlecanei în primul eșalon județean.

Într-adevăr, între anii 2009 și 2014, echipa comuna Semlac a fost o prezență obișnuită pe scena Ligii a 4-a, cu rezultate destul de bune. În plus, formația „roș-albastră” a dat sezoane de-a rândul fotbalistul anului în fotbalul județean, pe golgheterul Codrin Peii. Acum, acesta din urmă joacă în Germania, la Waldkraiburg, dar e acasă de Sărbători și a participat la repriza a treia ce a urmat meciului revederii disputat la sala de sport din Nădlac.

Oaspeții lui Cristi Pilan la localul său din Semlac au fost: Florin Moț (antrenor și jucător), Lucian Iftime, Iosif Rașca, Codrin Peii, Viorel Gabor, Petru Nichituț, Adrian Pop, Alexandru Herlo, Arpad Fenvesi, Patrik Fekete, Teodor Măcicaș, Adrian Condur, Ovidiu Șchiopu, Matei Kiss, Marco Moldovan, Geani Cazacu, Cristian Aldea, Bogdan Gyebnar și Adrian Moț. Lista de absenți a fost și ea destul de lungă, cu nume precum Volocaru, Corbu, Guzei, Nica, Leuca, Topan, Zaharia, Măcean, Giulău, Gabor, Ileana, Kothai, Mitoșeru, Pac, Puie, Kukucska, Mailat, Petrilă, Vlădău, Vădășan, Cohan, Bistrian, Stoian sau V. Aldea.

Primărița Letiția Stoian, cea care s-a zbătut și zbate mult pentru echipa de fotbal din localitate, a fost la rândul ei invitată, dar nu a putut ajunge. Ceaunul cu fasole, lăzile de bere și pocalurile de vine s-au terminat spre dimineață la Semlac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button