Baschet

ICIM-ul nu face înmormântare după eșecul din El Clasico! Moraru: „Campionatul e încă lung, avem același potențial cu Târgoviște și Brașov”





Echipa antrenată de Miljan Medved și-a început cu stângul aventura în Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Fiindcă le bătuseră deja în acest sezon pe cele de la CSM Târgoviște, și încă la o diferență destul de mare (78-65), „galben-albastrele” și-au dezamăgit puțin suporterii înainte de Crăciun.

Meciul a fost analizat din punct de vedere tehnico-tactic de Dan Moraru, pentru totalbaschet.ro. „Meciul a fost destul de echilibrat, pe muchie de cuțit. Probabil că experiența jucătoarelor de la Târgoviște a făcut ca jocul să fie câștigat de către această echipă. Noi am jucat foarte prost în prima parte a meciului, mai ales în sfertul doi, în care am pierdut 9 mingi. Cu toate acestea, lipsa de înălțime, până la urmă, și experiența au făcut ca Târgoviște să câștige. Adevărul este că arbitrajul a lăsat jocul larg din punct de vedere al apărării, iar acum, pe final, s-au trezit cu două, trei decizii care normal nu trebuiau să fie fluierate pentru că meciul a fost destul de încrâncenat și s-a lăsat jocul mai liber. Probabil că pe final și arbitrii au avut emoții”, a comenntat antrenorul secund al FCC ICIM Arad.

După părerea experimentatului tehnician, arădencele se pot bate doar pentru ultimul loc al podiumului în acest sezon. „Campionatul este încă lung, valorile sunt echilibrate. Ați văzut și dumneavoastră, noi cu Brașovul și cu Târgoviște suntem cam de același potențial. Cele două echipe din Satu Mare și din Sfântu Gheorghe sunt cu o clasă peste aceste trei echipe care se bat pentru locul 3”, a adăugat Moraru pentru aceeași sursă.

După eșecul de sâmbătă, ICIM-ul a ajuns pe locul 5 în Grupa Roșie, la un punct în spatele adversarelor directe pentru poziția a treia, CSM Târgoviște și Olimpia CSU Brașov. De fapt, în ultimul meci al anului, pe 29 ianuarie, Hadzovic și colegele sale joacă chiar sub Tâmpa, putând să-și ia rapid revanșa pentre eșecul din El Clasico.

Un comentariu

  1. In 29.Decembrie de la ora 17.00 se va juca la ARAD meciul dintre ICIM si BRASOV.
    E obligatoriu sa castigam acest meci daca vrem sa mai avem sanse pentru clasarea intre primele 4 echipe la finalul sezonului.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button