UTA Arad

Enescu e liber să plece, Costea semnase cu el pe numai 6 luni: „În acest moment ne mai rămân trei seniori în primul 11”





UTA traversează o nouă vacanță agitată din punct de vedere al mutărilor pe piața de transferuri. Dacă lucrurile din punct de vedere financiar s-au mai reglat și „roș-albii” ar trebui să nu intre cu restanțe în noul an, la nivel de lot sunt multe lucruri de ajustat. După turul modest de campionat, s-a renunțat deja la 9 jucători: Vădrariu, Cubleșan, Pop, Janos, Petra, Dan, Oprea, A. Iuga și Matei, iar unul dimtre ei se află într-o situație inedită.

Andrei Enescu semnase în vară un contract ce l-a legat de „Bătrâna Doamnă” doar 6 luni de zile, iar acestea expiră la 31 decembrie. Practic, mijlocașul de 31 de ani e liber să-și aleagă viitoarea destinație fără ca utiștii să aibă ceva de obiectat, lucru ce-l nemulțumește pe Ionuț Popa. „Am aflat de abia înainte de meciul de la Constanța care e situația contractuală a lui Enescu. Fostul mare conducător care a fost la noi în vară, Marian Costea, îi făcuse un contract pe doar 6 luni de zile, iar eu și antrenorul secund, Cristi Păcurar, am și apelat la diferite cunoștințe prin Arad pentru a-i oferi fotbalistului o primă de instalare, știindu-se că de la club nu se oferă așa ceva. Acum riscăm să pierdem un jucător cu experiență, care, chiar dacă a mai făcut și meciuri slabe, știe fotbal și ne-ar fi putut ajuta în continuare. Mă gândesc că are și alte oferte, nu știu dacă îl vom putea întoarce din drum. Cert este că în acest moment, ne mai rămân trei seniori în primul <<11>>, un portar, El Hasni și Rus. Manea e accidentat tot restul sezonului, iar cu Benga lucrurile nu sunt clare, el având ceva probleme cu viza”, ne-a mărturisit antrenorul „roș-albilor”.

La rândul său, Enescu spune că așteaptă oferta scrisă de prelungire a contractului din partea clubului și de abia apoi, dacă  va mai fi cazul, va discuta concret și cu alte echipe. „Am mai fost căutat de diferite cluburi, dar le-am spus că prioritate are UTA. Aștept propunerea din partea ei, care ar trebui să vină cel târziu după Revelion și, dacă totul va fi în regulă, rămân la Arad. Dacă nu…”, a menționat fotbalistul sosit de la ACS Poli în această vară.

Andrei Enescu a evoluat în 18 partide pentru „roș-albi” în prima parte a sezonului, toate ca titular, confruntându-se la un moment dat cu o problemă musculară ce l-a ținut pe margine la mijlocul toamnei. Șapte a fost numărul paselor decisive reușite de Enescu până acum la UTA.









24 comentarii

  1. îmi vine să rid 7 pase decisive intru-n tur și marele creier conducătorul de joc marele fotbalist dați drumul sa plece sunt in liga trei jucători mai buni că el și mai tinerii

    0
    0
  2. Acum pe la plecări ,vedem că structura în teorie a lotului nu era rea In practică putini au dat satisfacție și parcă aliniați la salarii restante mai mult s-au menajat.! Dacă se schimba modelul financiar poți schimba toți seniorii. Cinci ,șase români încă pe atât străini ,plus juniorii in totalitate . Enescu a arătat cate ceva dar i-am văzut și destule nereușite.Inca ne gândim la o rearanjare a lucrurilor pentru revenirea lui Hlistei .!!! Asta dacă dorește și el . Nu putem evalua cine poate veni la club. Proba va fi etapele pe puncte și pe nervi. !!

    0
    0
  3. Conducere = 0 organizare = 0 , in concluzie nu sunteti buni fe nimic , mai bine va dati demisile , nu stiti sa va organizați!

    0
    0
  4. Cam asta e valoarea „conducerii” la UTA. Bine, bine o fi fost vre-un fraier Costea, dar contractul ramane la club, se inregistreaza la FRF, nu se poate sa nu stii ce scrie in el. Nu cred ca suporterii trebuie sa fie luati de fraieri. Referitor la UTA , pentru suporterii ei imi doresc sa aiba un viitor fericit. Ionut Popa sa nu faca …pe nestiutorul,neimplicatul, nevinovatul,… ca doar el l-a adus, pe Enescu, nu e vreun naiv. Cit despre conducere….”despre morti….doar de bine” ( ca sintem ……in Sarbatori).
    Cit despre „BRANDUL UTA”…o singura urare : o parafraza….

    „UTA mea de glorii, UTA mea de dor?
    Sa fi iarasi mare, gloria-ti reinvie
    Braţele nervoase, arma de tărie,
    La trecutu-ţi mare, mare viitor!
    LA MULTI ANI …. jucatorilor si suporterilor !!

    0
    0
  5. E liber Ion Hora,dar a depasit 30 ani si la fel sunt si alti aradeni care inainte de a pune ghetele-n cui,revin la Arad sa mai mulga ceva….Nu trebuie reprimiti dupa ce au hoinarit pe la altii !Pe d-l Werni (Germania) il anunt ca la Munchen la un hotel poate fi gasita d-na Mariana Moculescu ce a fost prin Italia..Ea face masaje deosebite celor cu multi E si cei de la Bayer ori doritorii… ar putea apela la ea sa-i maseze…pentru a reveni pe primul loc in Germania.Gluma exacta…Hai UTA ,dar Enescu nu e o pierdere mare….!

    0
    0
    1. Pentru Le are cu….. n-am inteles aluizia !!! Nu ne cunoastem si nu locuiesc la München ci la Herzogenaurach la 20 km de Nürnberg dar sunt bine inteles Fan Bayern München. Nu inteleg cum de i-mi scrii doarce a cam trecut citeva luni de cind am m-ai scris ceva. Haide UTA !

      0
      0
    2. @Albautistule(Le are cu..Stoker,etc)…tot nu te dezminti….Oare care o fi fost aradeanu(sau care a mai evoluat pentru UTA in trecut) care a revenit ca sa mai „mulga” ceva?Ca sa mulga ce si de unde?Da-mi un exemplu macar, la cine te referi…????
      Eu,contrar parerilor tale, i-as astepta cu bratele deschise pe un Hora,Purece,Bozian,Gavra,Hlistei,Danalache si pe altii…
      Pe „repede”…Todea,Botis,Varga,etc… au revenit la UTA ca sa mai „mulga” ceva zici tu?Pai de exemplu Sore Botis,la varsta lui,cu 2-3 saptamani de pregatire,nu mai mult,cred ca ar fi mult peste Benga,cel putin…
      Hai noroc….LA MULTI ANI Nicule!
      PS:vezi ca nu toti gusta glumele tale….eu ma distrez acum,dar am invatat sa o fac pe parcurs..

      0
      0
  6. Interes 0 din partea conduceri sa vina banu ca restul e can can la a cate a gafa sunt nu ma mir ca nu mai vine lumea la fotbal cand doar îl mimam sa mai treaca un tur și retur sa isi umple șmecheri buzunarele

    0
    0
  7. Popa Ionuț stia foarte bine ca Enescu are doar 6 luni de contract. E usor sa dai cu pietre in cel absent. El stia asta pentru ca Enescu a cerut o prima de instalare si un salariu pentru 1 an iar el , Popa i-a oferit prima de instalare din banii altora ( nu de la UTA) pe jumătate pentru 6 luni. Asa au fost condițiile o suma pentru un an și alta pentru 6 luni. Popa e un mare mincinos. Sărbători cu sanatate!

    0
    0
  8. Pentru : Le are cu…. A fost Craciunul poate ai baut cam mult alcol si inca nu te-ai trezit din ameteala altfel nu inteleg de ce te legi de mine ! Eu nu ti-am scris vreodata in viata mea .

    0
    0
    1. @Werni…Du musst nicht bose sein auf ihm!So ist er!Spricht viel, aber nichts entwegen!Wir alle moechten das unsere geliebte UTA wird wieder dort…oben sein irgendwann!Aber biss dann…gibt noch viele Luecken zum revidieren!Mal sehen!
      Werni!Ein gutes und froeliches NEUE JAHR!!!

      0
      0
    2. D-le Vermi nu m-am legat de dvs.,ce naiba nu stii de glume,mai ales ca nu va cunosc.Eu am strabatut Germania de 4 ori si am intalnit multe romance,mai ales din Vaslui si am facut doar o propunere….stiind ca sunteti utist.Pe fosta prezentatoare TV M.Moculescu ar intalnio multi doritori ca e bunaciune..Unii nemtii c-am stiu de glume…!

      0
      0
      1. Pentru:Le are cu…. ma numesc Werni ( de la Werner cum ma cheama ) deci nu cum ai scris (Vermi) ca ar venii der la vierme. Toti prietenii mei ma striga Werni . Doarece sint plecat de 27 de ani din Romania numele doamnei nu-mi spune nimic. Eu il cunosc doar pe Stelian Moculescu fost mare antrenor de volei in Germania la Dachau. Eu nu fac glume timpite cu oameni pe care nu-i cunosc . Acesta este ultimul mesaj pe aceasta tema !!!
        La Multi Ani UTA !!!

        0
        0
        1. D-le VERNER scuze daca v-am suparat caci unii sasi ori nemti savureaza glumele.Fosta prezentatoare TV M.Moculescu e fosta sotie a compozitorului de muzica usoara Horea Moculescu,pe care aceasta la numit ,,mosulica ce doar dormea cu ea in pat,,Si sora mea tinerica(nsc,59) in 91 pentru a ajunge in D.s-a maritat cu(un mosulica) compozitor,dirijor in Bach..Horst Gehann si s-au stabilit intr-un fost ,,puf,,din KludenbachSora era prof.de franceza,dar preda si engleza in Darmstadt(mosulica ei a murit in 2007)si stiu ce spunea de sasi ca-s….nemtilor,el fiind nsc.la Frankfurt si venit prin ROU cu razboiul al doilea mondial,tatal sau fiind inmormantat in SbEl sustinea ca-i neamt pur sange,nu sas….Am fost in Nurberg mai ales cand se renova gara orasului conoscut pentru>lagar si proces…mosulica< m-a dus de 2 ori pri Paris si Luxemburg unde am intalnit si cersetori albaiuleni.In scolile romanesti eu am invatat ruseste,germana si franceza si din auzite ceva ungureste ori ,,romanii,, caci avem cartierul lor numit ,,Lumea Noua,,Deci stiu ce a scris in germana d-lui Verner simpaticul Giro!Gata si poate pe alta data,dar sa urez utistilor un ,,La multi ani ,,!

          0
          0
          1. Nu stiu de ce i-mi scrii asemena lucruri. Eu sint svab nascut la Lipova in 1961.
            Ce ma intereaza limbile pe care le vorbesti. La mine in familie si bunica vorbea 4 limbi eu vorbesc 6……Ai visat urit despre mine si ai inceput sa-mi scrii !!!

            0
            0
    1. Nelule,sarbatori fericite sa ai!La Multi Ani si sanatate!!!
      Stii tu cum se spune?Cand doua persoane cunosc ceva,deja nu mai este un secret!
      Se stia demult ca Enescu a incasat 3000 eur,ca sa semneze cu UTA.Stia si baba care vinde seminte,pentru ca de unde nu iese fum,nici foc nu este.Nici o problema pana aici,se practica peste tot,doar ca se stia ca Ionut Popa(doar)ar fi sponsorizat aceasta danie,care pe la acea vreme,ma cam contraria si nu intelegeam…la fel cum nici acum nu pot sa inteleg aducerea lui Oprea…Despre restul nu vorbim…
      Nu cred ca este o scuza ca cei adusi la cererea lui Mister,au fost exclusi,pe rand,tot de catre el..dar poate ca mai bine asa…Ca sa fim impaciuitori,spun din nou ca greseala recunoscuta,este pe jumatate iertata…Ca la cati amici cu mingea si elefantii(botezati si „dragi” mie) au defilat in ultimele 2-3 sezoane la UTA,n-o fi fost tot Popa de vina!
      Dar daca pot sa arat cu degetul si sa spun ca Mister are vina maxima,este pierderea unor fotbalisti bunicei sau de viitor pentru UTA(Florea,Hlistei,Buia,Toma,Jorza,Tanase,de ce nu Burla,etc)si sa aduci non valori sau sperante dovedite dezamagiri,dar care au gaurit bugetul adanc.Daca antrenorul cere,conducerea trebuie sa rezolve,dupa posibilitati!Daca Mister i-ar fi dorit neaparat,erau ramasi la UTA!Despre ce naiba vorbim in cele din urma?
      Haosul a inceput cu contingentul Mihalcea,dinozaurul peste elefanti!Toti dau in conducere!I-au adus lui Mihalcea fosilele dorite?Au adus!Ca i-a dorit Mihalcea!Punct!
      Apoi s-a intrat in acel declarativ Low-cost!I-am pierdut pe Adili si pe Florea!Corect?
      Si a venit Mister la timona,ceea ce raman de parere ca a fost pozitiv,pana la un punct!Ce jucatori au venit?Cei doriti de catre dansul!Care mai sunt acum in lot?Pai?Cum?Ce?
      Acum vorbeste la plural…”ne-am inselat”!Cine s-a inselat?Noi nu ne pricepem la fotbal,vorba lui „doctoru’ Dehelean”:dam cu mucii in fasole!Dar oare noi suporterii dam cu mucii in fasole?Serios?Pai noi,ghibitii,nepriceputi am vazut,am constatat mereu mainile moarte din acest tur…
      Ca acum Mister spune ca nu a stiut ca Enescu are contract doar pe 6 luni,sa o spuna la fraieri…Nici mie nu mi-a inspirat de la inceput incredere(Costea), mana cu care Marius Stan se stergea acolo,pion,ramas ca sa mature la Arad…acel Marian Costea…dar as muri de curiozitate sa aflam si parerea sa,obiectiva…nu prosteli ce ni se astern…ca nu am putut,ca nu ne-am inteles,bla.bla,bla…
      Ori suntem tampiti,ori suntem considerati asa….Un antrenor nu cunoaste datele contractuale???Serios?Pai de aici porneste!Un antrenor trebuie sa cunoasca absolut tot despre jucatorii sai!De la juniorat,pe unde a trecut,lucruri pozitive dar si negative in istoric,ce mananca,ce tentatii are,ce bucurii sau lipsuri,familie,ce fel de om,caracter, este respectivul,tentatii…si tu imi vii acum sa-mi spui ca nu ai stiut de contractul lui Enescu?
      Nu este 1-i Aprilie ci sarbatorile sfinte de Craciun si trecerea in alt AN NOU!
      Nu va bateti joc!Ce comisii?
      Ce jucatori se aduc,recomandati de catre cine,pe ce criterii?Nu cerem in avans aceste date,dar nu mai dorim sa culegem rebuturi refuzate,care nu si-au gasit angajamente si sa culegem din nou pleava(refugiu UTA)si asta dupa asa zisa pregatire de iarna,ca apoi sa ni se ceara din nou rabdare,ca sa se acomodeze amicii cu fotbalul…
      PFFFF!!!!

      0
      0
  9. Multumesc GIRO pt. aceste urari de sarbatori ceea ce iti doresc si tie si familiei tale ,sarbatori fericite si sanatate maxima ca este mai buna ca toate !!! Sper ca de data aceasta , Mister Popica sa gaseasca alegerile potrivite si UTA. sa nu mai aiba treaba cu zona miscatoare din josul clasamentului si incepand din campionatul viitor, UTA. sa fie principala candidata la promovare !!! Oricum, daca Ionut Popa , o sa faca trupa buna pt. returul campionatului, echipele care lupta acum la promovare, o sa aiba dificultati , viata grea cu UTA. , gen U, Cluj , Petrolul, Chindia, Fc. Arges , Snagov , Clinceni !!! O zi buna si sa ne mai auzim , FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  10. Poate ieri ati vazut la Digi cum a fost inscaunat antrenor brunetul M,Teja la FCSB,CNA ar trebui sa sanctioneze Digi ca pemite folosirea numelui de STEAUA desi e interzis cum spune Talpan.Jijii cu un vocabular….(vorba lui Oreste,ca ne despart cateva biblioteci,,,) de pastor a vorbit multe,mai ales cum a facut el puscarie boiereasca(era scos afara si cand paznicii(poate directorii) il anuntau el sosea la puscarie pentru apel.Ar trebui sa se sesizeze T.Toader ori Dir.Penitenciarelor sa faca cercetari pentru infr.de >favorizarea infractorului <.Se zice de unii ca dir.penitenciarelor au scos cu masinile lor ce au geamuri fumurii pe pilosi,caci autoturiemele acestora erau necontrolate.Am auzit cum JIjii vrea sa adune la FCSB spuma fotbalistilor romani ca sa castige campionate.Burleanu ar trebui sa limiteze transferurile la maxim 2-3 jucatori,pentru ca fiecare echipa sa-si creasca jucatori,nu sa colecteze tot ce e bun…M-am intrebat de ce M.Teja are ochii parca introdusi in 2 pahare cu vopsea neagra,o fi din neam…?Poate iar am suparat pe unii care nu stiu de glume..HAI UTA!

    0
    0
  11. Pai asa a facut JIJI mereu, a luat toata spuma fotbalului romanesc , asa a luat Steaua si Dinamo atatea campionate,dar acuma nu prea le mai merge !!! TEJA a plecat fara acordul conducerii si JIJI trebuie sa plateasca pt. ca Teja are contract cu GAZUL din Medias ,Jiji vrea jucatori pe dea moaca de la toate echipele dar uite ca nu se mai poate cu japca !!!

    0
    0
  12. Mai Nelu,oare tu esti albaiulean cu Limoniu( sau eu) sa spui ca Teja a plecat fara acordul lui I.Marginean ori a directorului Romgaz din Medias,caci eu stiu totul…si te contrazic.Eu nu comentez numai sa ma aflu ca comentator de stiri,ci dau verdicte exacte,nu dupa ureche..!Ma surprinde faptul ca conducerea utista nu cunoaste perioada in care un fotbalist e legat de UTA prin contract!Oare cu ce se ocupa ei ??poate nu tin nici evidenta cartonaselor,suspendatilor,precum cei de la Faru…Hai UTA !

    0
    0
  13. Pai asa a declarat Marginean in presa ,nu am zis eu !? Legat de contractul lui Enescu , cum sa nu cunoasca Ionut Popa s-au conducerea , asta ma mira si pe mine , ciudat fenomenul ,oare chiar asa oarba sa fie conducereasa nu stii ce ai in curtea ta !?

    0
    0
  14. AMATORISM ORI REA CREDINTA! Tot aia e! Cred ca la UTA ar trebui adusi nu doar jucatori din liga a III-a aradeana ci si conducatori! Majoritatea sunt utisti vechi, sufletisti si ce-i mai important au dovedit ca pot….. Si nu fura din banii publici!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button