Stranieri aradeni

Țucudean – curtat de Lyon, dar șefii CFR-ului țin de preț





George Ţucudean (27 de ani), golgheterul CFR-ului şi, în opinia multor oameni de fotbal, jucătorul anului 2018 în România, poate prinde transferul carierei. Randamentul excelent al vârfului din Arad l-a adus în atenţia unui club important din Europa, care vrea să-l transfere şi a pus pe masa campioanei o ofertă importantă.

Este vorba despre francezii Olympique Lyon. Echipa lui Bruno Genesio e gata să achite şase milioane de euro pentru transferul lui George Ţucudean, conform gsp.ro. În vară, Ţucudean a refuzat să plece în China, după ce CFR-ul a primit o ofertă importantă pe numele său. Conducerea din Gruia vrea însă mai mult.

Deşi cele şase milioane de euro pe care Lyon e gata să le vireze în conturile campioanei reprezintă o sumă importantă pentru Liga 1, şefii CFR-ului vor mai mult. Conform sursei citate, conducerea clujenilor a solicitat opt milioane de euro în schimbul serviciilor lui George Ţucudean.

Dacă va pleca, „Ţucu””nu va fi la prima aventură în afara României. De-a lungul carierei, atacantul a mai jucat la Standard Liege şi Charlton. George Ţucudean a fost golgheterul sezonului trecut din Liga 1 Betano, la egalitate cu Harlem Gnohere de la FCSB. Vârful de 27 de ani e şi acum liderul clasamentului marcatorilor, cu 13 reuşite, la egalitate cu Mitriţă de la Craiova.

3 milioane de euro este cota de piaţă a lui George Ţucudean, potrivit Transfermarkt.

 

11 comentarii

  1. Și Lyon-ul asta e plin de bani ! Din păcate noi ne uităm peste masa de joc a cazinoului ca cei care doar privesc.! Sponsori grei ,bani cu sacul de la televiziuni abonamente etc. Bine fac și cei de la Cluj !! Ba au și prins gustul negocierilor . Ce ar fi acum macar 5 milioane la UTA. !! Recomandam ,cu sfială, conducerii UTA să urmărească serialul. Discovery ,cu PAWN STARS. Acolo se vede negocierea cu profit și la vînzare și la cumpărare. Pui cheltuielile curente ,cele eventual ulterioare plus marja ta de profit !! La UTA nu e vorba de o promovare ,ci de rămânerea permanenta in A !!!

    0
    0
    1. Olimpique Lyon este un club de tip „socios”. Poate il luam ca model de afacere cinstita in fotbal.

      0
      0
      1. La noi a încercat Chisbora treaba asta când încă UTA avea suporteri mulți în tribune și mai putini pe internet.. Nu a mers deși a fost mediatizat și la posturile TV..

        0
        0
  2. La UTA cat timp e vorba de bani publici nu se vrea decat sifonarea lor pe diferite cai vanzarea jucatorilor tineri si impartirea banilor intre UTA si si atletico cat despre promovare in liga1 ‘poate la anu” ca ba nu avem stadion ba nu avem echipa ca ne am tzepuit la jucători ba pierdem barajul ca asa sunt indicatiile și mai aburim suporteri ăștia puțini care mai cred aburelile conducerii

    0
    0
    1. Ce prost esti..dar ai dreptul tau de opinie….Mai idiotule…amintiri…UTA lui Giovanni,macaronarul bucatar,a lasat UTA in fundul gol!In faliment!Cu Martipan venit cu body-guarzi cu slugi parvenite….explicand ca are bani,dar nu lichizi….Daca nu era sustinerea Atletico,UTA ar fi fost PEPSI!Inca si astazi,grupele Atletico performante,trec imprumutate spre UTA…nu invers..Clar?Oare din ce cauza?Boule!

      0
      0
      1. Giro se vede cat de bătrân si senil ești Uta la care faci referire Uta lui Giovanni a fost dezafiliata de mult Uta care e susținută de Atletico e Uta bătrână doamna alta marie cu alta palarie

        0
        0
  3. Tucudean la Lyon, Man la Manchester united, Stalh la Dortmund 🙂 ce să mai… Atletico a ajuns pepinieră (virtuală) în Europa! Urmează Vulturar la Barca sa ieie locu lu Messi!

    0
    0
  4. La ce foame de bani este la cfr cluj acum il dau aia si oe 2000000. Despre ce vorbim . Pentru 6 milioane il duc ei cu fundita si confetii pana acolo . E buna gluma ca-l vor francezii.

    0
    0
  5. Ce sa facă asta la Lyon?despre ce vb mai oameni buni,la noi e bunicel dar ce sa facă afara? A fost in Belgia,Anglia liga a2!! Cine da 6 milioane ptr el vai viață nostra poate da bunicul?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button