Liga a 2-a

Oprița revine în Liga a II-a: fostul antrenor al lui Juventus a semnat cu CS Mioveni





În 2017, Daniel Oprița promova en-fanfare cu Juventus București (actuala Daco-Getica) în prima ligă, încheind campionatul pe primul loc, la 13 puncte distanță de Sepsi, echipa aflată pe poziția a doua. După promovare însă, fostul jucător al UTA-ei a fost demis cu scandal de la echipa din Capitală și a încheiat sezonul 2017-2018 pe banca celor de la Școlar Reșița, echipă aflată în Seria a IV-a a Ligii a III-a. În vara anului trecut, fostul atacant a semnat cu FC Voluntari, în Liga I, dar nici de această dată nu a avut succes în primul eșalon.

Acum, Oprița o va prelua pe CS Mioveni, echipă aflată pe locul 7 în Liga a II-a după prima parte a sezonului, unde îl va înlocui pe Iordan Eftimie. Conform liga2.ro, obiectivul în retur va fi formarea unui lot cu care să atace promovarea în următoarea ediţie a eșalonului secund. Alături de el la Mioveni va ajunge şi un antrenor care acum e „principal” la o adversară a argeşenilor.

Ca jucător, Oprița a evoluat la UTA în returul sezonului 2007-2008, ultimul al echipei arădene în prima ligă, fiind împrumutat de la Dinamo.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button