UTA Arad

Primăria a băgat frezele pe „Motorul”, Coulibaly e așteptat la antrenamentul de după-amiază





Solicitările publice ale lui Ionuț Popa pentru degajarea de zăpadă a arenei sintetice din Aradul Nou au avut ecou. În această dimineață, angajații Primăriei au ajuns pe „Motorul” cu două freze, astfel că, până după-amiază, suprafața de teren ar trebui să fie cât de cât bună pentru un antrenament în mijlocul iernii. Ieri, utiștii s-au pregătit tot pe artificial, însă în condiții improprii.

Revenind la antrenamentul de azi, penultimul înainte de intrarea în cantonament, la el ar trebui să ia parte și Stephan Coulibaly. Mijlocașul ivorian aterizează azi la Timișoara și e așteptat să se alăture echipei. La ora actuală, fotbalistul de culoare de 20 de ani este printre puținele variante pe care Popa le are pentru centrul liniei mediane după despărțirile de Oprea, Petra și Enescu și întârzierea achizițiilor.

Apropo de acestea, stafful tehnic utist a ajuns la concluzia că merită să mai testeze câțiva fotbaliști străini, însă de data aceasta aleși ceva mai bine de impresarii lor. Așadar, lotul care va intra de luni în cantonament ar putea și 4-5 pretendenți la un tricou „roș-alb”, alții decât cei sosiți de la începutul acestei săptămâni.

4 comentarii

  1. Nu as dori sa fiu critic dar daca tot s-a instalat recent suprafata de gazon artificial, poate se putea face un efort financiar si sa se instaleze si un sistem de incalzire in gazon. Nu de alta dar singura data cand vrei sa te antrenezi pe un teren artificial este iarna. Dar daca nici macar atuncea nu se poate folosi in conditii decente, mai bine nu se instala un gazon artificial!

    0
    0
    1. Doamne,Dumnezeule,@Dagh….ai uitat in ce oras traiesti si mai ales condus de catre cine anume?
      Pai tu nu vezi ca se asfalteaza strazi si nici bine nu s-a racit asfaltul ca il sparg din nou,pentru te miri ce???
      Abia au reusit sa termine,cu chiu cu vai, Arena Motorul,asa cum a iesit ea,d-apoi daca se mai gandeau sa monteze si o instalatie de incalzire subterana,atunci cand ar fi fost gata???
      Spune-mi tu @Dagh,o singura lucrare efectuata din bani publici locali,in mandatele lui Falca,facute cu cap si de calitate!
      Pai nu vezi ca primaria nu este in stare sa deszapezeasca terenul,pentru ca nu au avut cu ce,pana astazi?
      Este ca si cum ti-ai construit o barca,o lansezi in sfarsit la apa,ca apoi sa-ti dai seama ca nu ai vasle.
      Ma intreb totusi,din ce cauza se insista ca intretinerea terenului sa o faca neaparat angajatii primariei(incompetenti) si nu se scoate acest serviciu,in licitatie si sa o faca vreo firma?Intretinere,curatenie,reparatii tribune si iarna,mentinerea terenului curat,fara zapada.Ce naiba este atat de greu?
      Aceeasi problema s-a intamplat anul trecut si acum 2 ani,oricum pe putinele terenuri posibile de antrenament,cand erau inzapezite si echipele de juniori,chiar si UTA mare,au intarziat reluarea antrenamentelor si ale meciurilor de pregatire…Aduceti-va aminte ca juniorii lui Gaica,dadusera la lopata pe Sega,pana au facut basici in palme,iar cand comenduirea lui Falca s-a gandit totusi sa aduca o freza..s-a defectat….
      „Mai bine nu se instala un gazon artificial?”Pai daca iti aduci aminte,nici macar nu era vorba de asa ceva…Ci de un teren cu gazon Hibrid,cum doar Manchester are…Si asta in conditiile in care nu era an electoral…
      Stai asa @Dagh…Sa vedem cum se va prezenta sinteticul dupa zapada si inghet?Stai sa vezi ce mai urmeaza…Oare a golit cineva instalatia subterana de aspersoare,ca sa nu inghete?Dar pompele?Hmmmm……

      0
      0
      1. Parcările și asfaltarile din Vlaicu, a fost un lucru bun făcut de falcă, cel puțin în zona a-urilor unde stau eu, umblai pe aici în noroi pana la glezne! Dar anul viitor sigur vom trage la promovare, fiindcă douăzeci douăzeci e an electoral, și falcă știe ca realizarea stadionului împreună cu o promovare va face arădeanul sa uite calvarul cu rușinea și disconfortul construirii stadionului, sau cu apa scoasa cu ușa vestiarului, imagini care ne-au făcut de ras în toată lumea nu doar în țară!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button