Handbal

2019, început cu stângul de „alb-albastre”: CSU Oradea – Crișul Chișineu Criș 34-31





Victoriile clare din prima fază campionatului Diviziei A, 33-25, la Oradea și 33-26, la Arad, nu le-a ținut de cald handbalistelor Crișului în prima etapă din noul an. Tot la Oradea, în debutul celui de-al doilea tur al Seriei D, „alb-albastrele” au fost visătoare în defensivă și au pierdut la trei goluri diferență în fața penultimei clasate.

Partida a fost destul de strânsă, s-a mers aproape cap la cap, însă reduta viceliderului din Chișineu Criș a cedat defintiv spre final. S-a încheiat 34-31, după 16-15 la pauză. Totuși, trupa de pe Crișul Alb a rămas singură pe poziția secundă, după ce Reșița a pierdut la Baia Mare. „Un început de an cu stângul. Când iei 34 de goluri nu ai cum să câștigi un meci, practic nu am existat pe faza defensivă. Oradea și-a dorit mai mult victoria și a făcut un meci foarte bun azi. Campionatul e încă lung și trebuie să ne trezim pentru a aborda meciurile viitoare cu mai multă încredere”, a spus Sebastian Tudor, la finalul disputei din această dimineață.

Iuga 7, Boldor 7, Klimek 5, Petruse 4, Lucușa 3, Puț 2, Damian 1, Roman 1 și Haidu 1 au fost marcatoarele Crișului la Oradea. Etapa viitoare le găsește pe Boldor et. comp. tot în deplasare, în „fieful” echipei de pe ultimul loc, CS Universitatea de Vest Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button