Stranieri aradeni

Hlistei, lângă Jorza, la Rapid: „Obișnuit cu presiunea de la UTA, sper ca în 2020 să jucăm din nou în Liga 1”





6 luni de zile a durat aventura Cătălin Hlistei la FC Snagov. Fotbalist esențial pentru ilfoveni la mijlocul terenului, arădeanul a profitat de haosul din curtea liderului ligii secunde și a optat pentru a doua mare grupare de tradiție din cariera sa, Rapid București. În plus, fotbalistul a stins o datorie pe care Cătălin Rufă a avut-o la unul dintre finanțatorii Rapidului, Victor Angelescu.

„Aripa” de 23 de ani a semnat chiar azi cu giuleștenii, unde se reîntâlnește cu Amir Jorza, juniorul plecat de la UTA în vară. „Sunt obișnuit cu presiunea, dar și căldura suporterilor, de pe vremea când jucam la UTA. Sunt conștient că la Rapid nu ai voie să te gândești decât la locul 1, indiferent de eșalonul la care evoluezi. Sunt sigur că din vară vom juca în Liga 2-a, iar din 2020, sperăm noi, să ne întoarcem acolo unde ne este locul, Liga 1. Am vorbit deja și cu Amir (n.a. Jorza), de  mâine, cu ocazia primului antrenament, vom fi din nou colegi”, ne-a declarat Hlistei, care a marcat 7 goluri și a reușit 9 pase decisive în prima parte a sezonului la FC Snagov.

Transferul arădeanului crescut de Atletico a fost intermediat de impresarul Bogdan Apostu, iar în poza de prezentare apare și Florin Manea. Directorul sportiv al „alb-vișiniilor” este cel care a dorit să o preia pe UTA în urmă cu un an de zile, dar nu a putut oferi garanțiile solicitate de conducerea arădenilor.

Daniel Pancu, antrenorul liderului din C2, ar fi interesat și de un alt fost utist de la FC Snagov, Darius Buia, care ar fi și el pe picior de plecare de la formația de lângă București. Pe urmele mijlocașului ofensiv de 24 de ani s-ar afla și Chindia Târgoviște.









13 comentarii

    1. Mai bine ați d-a mwe lui falcă , popa meszar Grădinaru Drăgan , ăștia sunt răspunzători pt situația dezastruoasă in care ne aflăm, nu rapid și Timișoara

      0
      0
  1. Demisia toata conducere în frunte cu vizionarii de la km0 scu tre sa va retraga sigla si palmaresul nu meritati sa purtati UTA pe piept bisnitarilor m-am săturat de incompetenta voastra

    0
    0
    1. andrei du-te si… da-ti doua palme… ce nu intelegi din „in plus, fotbalistul a STINS O DATORIE pe care rufa a avut-o la unul dintre finantatorii rapidului”?

      0
      0
  2. Ma lasi cu povești nemuritoare bine ca avem paraguayeni de ce nu la vrut meszar pe hlistei de asta ales rapidul popa la biruit cu bani și message nici nu a vrut să audă de hlistei mai informeazate toți jucători de la snagov pot pleca liberi

    0
    0
  3. Frumos, ce să spun…chiar speram să se intoarcă la UTA, după ce am văzut că sunt probleme la Snagov.

    0
    0
  4. Macar,ca si mereu,am visat frumos,ca Hlistei va mai inchide inca odata ochii si se va reantoarce la UTA,macar ca daca am lua-o dupa amintiri,erau putine sanse…Dar daca nu speri???Baiatul a mai stat pe bara,pe vremea mamutului antrenor si elefantilor lui Mihalcea,cumintel pana sa fie reprimit.Iata ca roata se intoarce mereu.Asa ne trebuie!
    Adevarul ca are o varsta,la care inca poate arata foarte multe si ca sa nu ne mintim singuri,de unde altundeva daca nu de la o echipa de traditie bucuresteana?Asta-i adevarul,mai ales ca acum au si pretentii…Daca vor si reusi ce si-au propus in conditiile actuale?Cine stie?Ramane de vazut!Fotbalul ne arata mereu ciudatenii…
    Vad ca F.ManeA,cu accentul pe litera A,din urma,specialistul in carduri bancare,prin SUA si cine mai stie pe unde si mai cate infractiuni,a tinut neaparat sa apara in poza…doar degetul mijlociu nu ni l-a aratat.(Inca).
    Catalin Hlistei:felicitari,sanatate,mult succes in evolutia carierei si iti multumim mult si poate candva….
    Asta este….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button