UTA Arad

Livetext, ora 13.00: Primul amical al iernii, UTA Arad – Elore 1912 Bekescaba, 2-3, final





Începând cu ora 13.00, vă prezentăm în format LIVETEXT cele mai importante aspecte de la primul amical al iernii dintre UTA Arad și Elore 1912 Bekescaba. Partida se joacă pe ˝Motorul˝și este televizată de TV Arad.

Formațiile oficiale:

UTA Arad: Bodea – Dombrovschi, R. Iuga, Pușcașu, Suslak – Hrezdac, Vulturar – D. Popa, Isac, Cipri Rus – Alvarenga. Rezerve: El Hasni, Copaci, Coulibaly, Matei, Costic, Miculescu, Merian, Deta. Antrenor: Ionuț Popa.

Elore 1912 Bekescaba: Rybanszky – Pilan, Viczian, Szelpal, Zahoran, Sinanovic, Mezei, Lustyk, Szatmari, Kokemsky, Serpiu. Rezerve: Uram, Szilinszki, Babinyecz, Meszaros, Kiraly, Ilyes, Styecz, Macsai, Granicz, Urbin, Borbely. Antrenor: Gabor Boer.

Arbitri: Sebastian Mako – Florin Vesa, Denis Calnacov.

 

Min.1 A început partida, UTA joacă în kaki cu șorturi negre iar Elore în mov.

Min.2 Un prim corner pentru Elore, mingea a fost trimisă în careul mic de unde Viczian a reluat pe lângă poartă.

Min.8 Lovitură liberă pentru UTA, Suslak a trimis peste transversală de la 18 metri, poziție centrală.

Min.12 Cel mai tânăr jucător din echipa UTA-ei, Vulturar, s-a accidentat și este înlocuit de Miculescu.

Min.16 Lovitură liberă  de la 22 de metri, lateral stânga, Cipri Rus a trimis pre atare, mingea iese în aut de oartă.

Min.18 GOL Elore: Sinanovic a profitul de o greșeală în apărare și a marcat din careu: 0-1

Min.21 GOOOL UTA: Alvarenga debutează cu gol, după un șut de la 25 de metri.

Min.24 Lovitură liberă pentru UTA de la 17 metri, puțin lateral stânga, Cipri Rus a șutat direct în zid.

Min.27 Alvarenga a centrat în careu și David Popa a reluat pe lângă poartă dintr-o poziție foarte bună.

Min.37 Meciul se joacă mai mult la mijlocul terenului

Min. 38 GOL Elore: Pușcașu a greșit o pasă, Kokemsky a pătruns în careu pe dreapta și a așezat lateral la Serpiu, care a marcat cu latul: 1-2

Min.40 Cartonaș galben Isac

Min.40 Schimbare la UTA, Merian i-a luat locul lui Cipri Rus.

Min.42 Szelpal a primit cartonaș roșu pentru proteste.

Min.45 Pauză.

Min.46 UTA joacă în repriza a doua în formula: Orlic – Dombrovschi, El Hasni, R. Iuga, Copaci – Coulibaly, Matei – Costin, Miculescu, Merian – Alvarenga, iar Elore cu Rybanszky – Zsilinszki, Viczian, Babinyecz, Meszaros – Granicz, Macsai, Mezei, Ilyes – Szatmari, Urbin.

Min.50 Joc dur al maghairilor, arbitrul a fost nevoit să mai dea un cartonaș roșu și unul galben. Jucătorii eliminați sunt înlocuiți, fiind doar un joc amical.

Min.55 Corner executat slab de Matei.

Min.60 La Elore, portarul Rybanszky este înlocuit de Uram.

Min.62 Merian a fost înlocuit de Deta.

Min.64 Mezei este înlouit de Styecz

Min.70 Șut bun al lui Matei de la 20 de metri, la o palmă de bara lui Uram

Min.75 Ocazie bună pentru UTA, Alvarenga a fost prins între portarul Uram și fundașul Babinyecz, dar portarul nu acordă penalty.

Min.76 Penalty pentru UTA, Costina. fost împins de Viczian.

Min.77 GOL UTA. Matei a marcat cu un șut plasat: 2-2

Min.78 GOL Elore: Urbin trece prin apărarea noastră ca prin brânză:2-3

Min.81 Ocazie imensă pentru UTA, Costin a pătruns în careu și a șutat în blocaj la șase metri de unde Alvarenga a șutat într-un fundaș și a scos doar un corner. După două cornere succesive ale lui Deta, faza s-a stins.

Min.85 Meleu din care El Hasni se alege un cartonaș roșu.

Min.90 Fluier final, UTA – Elore Bekescaba 2-3

FOTO: UTA Media Design

 

18 comentarii

  1. Au plecat juniorii și a venit acest Pușcaș care e 3 clase sub Fundașii de la grupa de 2000 și sub alți jucatori.

    0
    0
    1. Transferuri marca Popa = eșec total.
      La vară pleacă toți!
      Dar UTA are ” antrenori” și conducere!

      0
      0
          1. Nici nu prea pare ca o se se faca un transfer de calitate.
            Poate mai gasiti ceva jucatori si la Dorobanti.

            0
            0
          2. Pentru Utist… lu’ pește…
            Era o ironie… dar se vede că nu te pricepi deloc la astea…
            Păi ce transferuri a făcut Popa și Fortuna Covaci până acum??? De 1 an încoace….
            Doar transferul banilor in propriile buzunare!

            0
            0
  2. Meci. ,,inamical” ,de dezmorțire și ,,control la oase ” . Lotul in aceasta perioada da sentințe individuale ,fiind împărțit în două. Ocolită deocamdată de. ,,,nume ”’ echipa face și ea ce poate. Și pista aducerii de jucători poate fi falsa !! Credem ce vedem Promovarea în forță a elementelor tinere locale Exista niste puncte în clasament și probabil asta e baza Sa ne păstrăm calmul și …..banii clubului . Se vor pronunța. rezultatele. !!

    0
    0
  3. Apararea , slabuta , nu se poate sa treaca adversarii ca prin branza !!! ATENTIE CONDUCEREA , ADUCETI JUCATORI CU EXPERIENTA ca altfel o sa fie CHIN mare in acest retur !!! Si inca ceva, de ce oare UTA. nu joaca in tricourile ei traditionale in ALB si ROSU !? Domnule MESZAR , ce facem ,chiar nu puteti convinge jucatori cu experienta sa vina la UTA !?

    0
    0
  4. Bai Meszar nu te-ai saturat sa-i inviti pe salbaticii astia de unguri sa joace amicale aici? E a doua sau a treia oara cand vin la Arad doar sa rupa picioare si sa jigneasca. Nu mai doresc sa vad meciuri amicale cu Bekecsaba si sunt convins ca oricine a vazut meciul e de acord cu mine. In rest, UTA arata jalnic… dintre cei noi-veniti doar paraguayanul parca a pus cat de cat osul, mare pacat.

    0
    0
  5. Si anul trecut tot cu Bekescsaba a fost accidentat stahl si a stat pe tusa mult si bine si daca imi aduc aminte bine si Enescu a suferit o accidentare minora!!
    Deci sunt niste criminali!!!

    0
    0
    1. Alex pop vadrariu erau peste toți ce are UTA acuma păcat că marele popa ia dorit ce caută ăștia la UTA mezar Grădinaru Drăgan ii dor undeva de UTA pentru ei sa fie bine cașcaval cît de mult nu vede nimeni chiar nimeni scu unde ești?

      0
      0
  6. UTA e clar cea mai slabă echipă divizionara din judetul Arad! Vulturar trebuia menajat , se știe că a avut probleme mari la genunchi..

    0
    0
  7. Daca se tot vaita nea POPICA dar poate cred ca totusi si asa este, managerul si patronul UTA.-ei MESZAR care este de etnie maghiara, a aranjat aceste meciuri de fiecare data , pai dumnealui nu vede ca maghiarii de cate ori joaca cu UTA. , joaca la rupere ?! Deci nea POPICA ce sa faca si uite ce se intampla, ii nenoroceste pe acesti copii Vulturar si Isac , nici macar nu s-au uitat ca joaca pe teren si niste copii debutanti , nesimtiti oameni !!! Sa ii mai inviti altadata Meszare ?

    0
    0
    1. Nelule,tu doar ce vezi la TVA,dar sa stii ca asa joaca si la ei acasa,inclusiv la turneele de juniori,dur si cu arbitri care te fura pe fata.Nu i-am inteles niciodata,pana cand un fost UTA-ist,dl.prof.Patrascu,actual coordonator a unei academii de fotbal din Ungaria,stand la rand la casa cu dansul,intr-un magazin aradean,mi-a spus ca asta este mentalitatea si asa sunt crescuti de mici.Cand joaca pe teren,indiferent despre ce meci este vorba,nu conteaza la ei miza.Pun osul!
      Din pacate asta nu le scuza comportamentul nesportiv,care se pare ca se tot repeta cu ei.Sper sa fie ultima incercare de a juca neoficial impotriva lor.
      Ma intreb ce folos a avut acest amical,la momentul cand nu stim pe cine ne bazam?(inca)
      Daca s-ar fi vrut testati cei putini veniti,se facea un meci scoala cu cei ai lui nea Sandu Gaica si era simplu.Stim ce pot juniorii,stim ce poate Miculescu,acum stim ce poate si Puscasu,macar ca banuiam.
      Ce folos ca acum,ca nici nu am inceput bine si deja incepem sa umplem infirmeria?
      Sper sa fie bine copiii!Multa sanatate!
      Nu cred ca ar fi rezonabil sa ne conturam o parere,dupa un asemenea joc,care doar a fotbal nu a aparut,dar sper sa nu-l scapam pe Alvarenga.Si nu contract pe 6 luni…macar pe un an,doar sa si accepte…asta mai greu….
      Asteptam vesti bune….speram…tot speram….

      0
      0
  8. Da GIRO , una este sa pui osul la minge , alta este sa joci la rupere ciobaneste mai ales ca in fata lor erau niste copii , pai ce facem , joaca fotbal s-au bataie pe teren , nu este normal astfel de adversari care au fost invatati de mici sa joace asa , nu mai trebuiesc invitati la meciuri amicale sa se duca sa joace in jungla !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button