Polo

AMEFA termină pe 6 la Cupa României la polo: „Atât s-a putut!”





Opt dintre cele 9 combatante din Superliga Națională de Polo s-a întrecut în ultimele trei zile în ediția 2019 a Cupei României. Din postura de „lanternă roșie” și contând pe un lot foarte tânăr, AMEFA nu putea emite pretenții nici măcar la „careul de ași”, dar obiectivul minim și l-a atins, o victorie în bazinul „Ghencea” de la București.

Aceasta a venit ieri, în grupa valorică 5-8, în fața celor de la Poli Cluj. Arădenii s-au impus cu 12-7, după golurile semnate Băltean 3, Pîrîianu 3, Samuilă 3, Grama, Nagy și Drăghici.

Astfel, teamul lui Cristi Cosma și-a câștigat dreptul să joace pentru locul 5, dar Rapidul s-a dovedit mai puternică. S-a terminat 13-7 pentru giuleșteni, pentru AMEFA marcând Pîrîianu 3, Băltean 2, Nagy și Samuilă.

În competiția de la București, AMEFA i-a aliniat pe: Cătălin Hodăgeu, Alex Mircea, Alex Băltean, Ronald Furj, George Maier, Raul Marinescu, Sergiu Palotaș, Claudiu Grama, Peter Nagy, Daniel Iscenco, Luca Drăghici, Mircea Samuilă, G. Laboncz și Alin Pîrîianu. „Sigur că ne doream să terminăm cât mai sus posibil, dar atât s-a putut. Rămânem cu o singură victorie la această Cupă, sperăm să ne prezentăm din ce în ce mai bine și în campionat”, ne-a mărturisit Cristi Cosma, tehnicianul poloiștilor arădeni.

Câștigătoarea Cupei României la polo este Steaua, care a trecut cu 12-6 de CSM Digi Oradea în finala competiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button