Minifotbal, futsal

Sala din Beliu le-a purtat noroc campionilor en-titre la futsal: Ineul și-a luat biletele pentru finală înainte de a urca la Moneasa





După Săvîrșin, CS Ineu este a doua echipă ce și-a câștigat locul în finala campionatului județean de futsal. Parchetul sălii de sport din Beliu i-a purtat noroc campioanei en-titre, chiar în ziua în care a urcat la Moneasa pentru cantonamentul de iarnă.

Dar, până la concluzia „zonei”, la care au luat startul alte 8 echipe din județ, iată tabloul competiției, dreptatea fiind împărțită în teren de: Lucian Berariu, Sebastian Mako și Ciprian Pătroi, supervizați de Andras Mako:

Clasamente

Jocuri de clasament

Șicula și-a vândut scump pielea în ultimul act

Gazdele de la Beliu s-au oprit în semifinale în fața celor de la CS Șicula, în timp ce Ineul a trecut și mai clar decât Caporal Alexa: 3-0. Finala a fost extrem de spectaculoasă, pe muchie de cuțit. Spătaru a dat iluzia unui succes faci lcu o „dublă”, dar ex-ul Voștinar egalând la 2. Golul succesului a purtat semnătura lui Dan Mîneran, iar campioana en-titre își va apăra trofeul la Macea, pe 24 februarie. „Chiar dacă am contat pe mai multi juniori și portar de nici 14 ani, Tulcan, am terminat neînvinși și ne-am atins obiectivul pe care jucătorii și l-au impus, eu personal concentrându-mă pe fotbalul de pe tenre mare. Dar eram cumva datori să câștigăm această zonă din postura de campioană, pentru a ne apăra titulatura. Probleme ne-au pus doar cei de la Șicula, dar experiența lui Spătaru și Dan Maneran a făcut diferența în finală. Astăzi la ora 17.00, tot lotul plecăm la Moneasa, urmează o perioadă grea pentru orice fotbalist, cantonamentul de iarnă, sperăm să evităm problemele de ordin medical și să ne atingem scopul”, a spus Cristi Sculici, antrenorul campioanei de la zona Beliu.

 

Zărăndanii au câștigat „zona” în formula: Andrei Tulcan – Alexandru Karmanoczky, Marius Dodu, Georgian Hulbăr, Sergiu Balaci, Raul Belei, Dan Mâneran și Victor Spătaru. 

Galerie foto de la zona Beliu

 

 









2 comentarii

  1. Bvv ajf acum 1 saptamana ati declarat că sunteți bucuroși că se va juca la polivalenta , după ne băgati macea, ce frumos ziceati acolo bine ca am închiriat sala din arad pt a putea veni mai mulți iubitori în sala

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button