Alte sporturi

Arădeanul Gag și-a făcut baremul de calificare la „europenele” de sală, de la Glasgow





Cu fiecare competiție care se desășoară la început de an 2019, delegația României pentru Campionatul European de sală de la Glasgow prinde contur.

După ce în week-end-ul trecut, Daniel Petre Rezmiveș (22 de ani) – de la CSM Ploiești – a câștigat cursa de 60 m din cadrul Cupei RMA de la București, și, cu timpul de 6,76 secunde, a devenit primul atlet român ce își îndeplinește baremul de calificare la Campionatul European de sală pentru seniori de la Glasgow, sâmbătă, 26 ianuarie, alți doi sportivi din țara noastră au obținut biletele pentru întrecerea din Scoția, din perioada 1-3 martie.

Marina Andreea Baboi (SCM Gloria Buzău) și Andrei Marius Gag (CSU Suceava/CSM București) și-au câștigat azi, 26 ianuarie 2019, probele din cadrul Campionatului Național Universitar de la Bacău cu performanțe care le dau dreptul să concureze pentru România la Campionatul European de sală de la Glasgow.

La aruncarea greutății de 7 kilograme, arădeanul Andrei Gag s-a impus detașat cu o performanță de 20,81 m. Evoluția „aruncătorului” născut la Bocsig i-a oferit și lui bilet pentru CE de la Glasgow. Gag s-a transferat de la CSM Arad la CSM București în vara anului 2017.

Campionatul Național Universitar de la Bacău continuă duminică, 27 ianuarie 2019, de la ora 9:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button