Minifotbal, futsal

Ghiorocul, a patra finalistă a campionatului județean de futsal! Felnacul – călăul gazdelor de la Șagu, în semifinale





Caravana futsalului județean a ajuns, astăzi, la Șagu, pentru o „zonă” extrem de echilibrată. Meciurile din „careul de ași” au fost pe muchie de cuțit, câștig de cauză având, în cele din urmă, divizionara a cincea, Podgoria Ghioroc.

Dar, până acolo, tabloul competiției a fost următorul:

 

Jocuri de clasament

 

Revenire ghiorocană pentru un loc în finala de la Macea

Scoțându-le din competiție chiar pe gazdele de la Șagu și învingându-i deja odată pe cei de la Podgoria Ghioroc, în grupe, Victoria Felnac a plecat cu prima șansă în finală. Iar lucrurile păreau să decurgă în favoarea divizionarei a patra, după reușita lui Maxim, însă  Albulescu a întors soarta meciului cu o „dublă”. S-a încheiat 2-1 în favoarea Podgoriei, care este a patra formație calificată în finala campionatului județean de futsal, după Săvârșin, Ineu și Turnu. „Sincer, ne-am deplasat la Șagu cu speranț de a fi măcar în finală. După primele jocuri din grupe, am simțit că Felnacul are o echipă bună și chiar ne-au bătut. Însă, în finală, ne-am mobilizat și am reușit să ne luăm revanșa. Dacă în grupe, noi am condus cu 1-0, iar iei au întors și au câștigat cu 2-1, în finală a fost exact invers. Este o victorie de moral, avem o echipă tânără și frumoasă cu care ne pregătim deocamdată la sală pentru returul Ligii a 5-a. La faza finală avem și noi șansa noastră, dar până atunci ne pregătim. Poate ne mai îmbunătățim și lotul și încercăm scoatem maxim din această participare”, a spus Dan Mițiți, antrenorul Ghiorocului.

Lotul echipei câștigătoare îi cuprinde pe: Marius Sîrbu, Sebastian Albulescu, Raul Sîrbu, Florian Farago, Gabriel Sarvici, Eliad Ardelean, Dorin Ambruș, Dorel Lazăr, Raul Brandais.

Arbitri: Sebastian Mako și Marius Vîlceanu. Supervizor de „zonă”: Ionel Iovescu. Manager de campionat: Andras Mako

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button