UTA Arad

Păcurar, după remiza albă cu Szegedul: „E încă foarte greu să avem trasee, omogentitate, mai ales că am folosit și un nou modul de joc”





UTA nu a cunoscut gustul succesului după primele două amicale ale iernii. După 2-3 cu Elore Bekescsaba, a urmat în 0-0 cu Szeged 2011, maghiarii având ocazii mai multe și mai clare decât arădenii. Cel puțin în prima parte, Orlic a avut două-trei intervenții decisive, însă nici Bodea nu s-a lăsat mai prejos în partea a doua, la o dublă ocazie a divizionarei a treia de peste graniță. Stahl, Vera și Isac s-au aflat la capătul celor mai periculoase acțiuni ale „roș-albilor”, care, altfel, exceptând primele 20-25 de minute, au stat destul de bine în teren și au rezistat din punct de vedere fizic în fața unei formații aflate spre finalul pregătirii, destul de agresive.

Așa cum anticipam, Ionuț Popa a fost ținut la pat de o puternică răceală și nu a văzut pe viu prestația echipei sale. „Mister” își va lua referințe de antrenorii săi secunzi, dar – probabil – va și viziona înregistrarea partidei pusă la dispoziție de maghiari. Reacțiile la cald i-au aparținut lui Cristian Păcurar: „Un al doilea meci de antrenament pentru noi cu o echipă ce a început mai repede decât noi pregătirea, un joc în care am avut destui jucători noi. Am folosit și un modul nou de joc, 4-1-4-1, este încă foarte greu să avem trasee, omogenitate, e abia al doilea meci al anului. Exceptând golurile, partida a avut de toate, joc pe contre, momente de apărare în care a trebuit să ne organizăm, dar am avut și contraatacuri din care am ieșit destul de bine. E adevărat că nu am înscris, dar, pe de altă parte, e bine că nu am luat gol. Pe fază defensivă le-am trasat niște sarcini jucătorilor noștri, pe care le-au îndeplinit cam 70%. În atac, Matei, Stahl, Miculescu, Rus se știau încă din toamnă, dar trebuie să ținem cont și de așezarea nouă. Va vedea și Mister meciul, îi voi relata și eu ce am văzut azi, una peste alta a fost un efort bun, pe o suprafață de joc la fel de bună”, a punctat antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Dacă Șeroni a rămas la Arad, pentru a se pregăti cu echipa a doua, alături de Moisin, Coulibaly (probleme cu actele), Merian și Deta, restul noilor sosiți au fost utilizați azi, la Gyula. Cum Ivan și Kanda sunt deja utiști cu acte în regulă, ochii au stat în special pe „închizătorii” Alfaiate și Keita și „vârful” Vera. „Am vrut să vedem acest sistem nou pentru că este o echipă în formare, cu jucători noi și vechi pe care ne vom baza. Au fost plusuri, dar și minusuri la acest modul de joc, cât în ceea ce-i privește pe noii sosiți încă nu am stabilit cine rămâne și cine plaecă. Unii au confirmat, alții au CV bun și mai așteptăm. Mâine facem două antrenamente și joi avem revanșa cu Szegedul, la Arad, ocazie cu care îi mai vedem la lucru”, a adăugat Păcurar.

Returul cu maghiarii de la Szeged va avea loc joi, de la ora 13, cel mai probabil pe terenul „Motorul”. De această dată, antrenorii arădeni vor avea la dispoziție toți jucătorii din lot, plus un nou fundaș central care e așteptat mâine, la Arad, pentru semnarea contractului.









5 comentarii

  1. Nu exista termene la o integrare cu Virf de forma la comanda. Se muncește zilnic ,unii poate nici nu rămân ,se încearcă și alt sistem Apoi ai jucători dar intirzie sa. apară ,,echipa”’ .Entuziasmul e datorat deschiderii clubului spre aducerea de jucători de alta calitate.. Schimbarea de tactica apare necesara ca urmare a altor profile de jucători aduși. O munca tot atît de grea ca și aducerea lor. De pe margine se vede că simple scheme ,din interior e motorul intim al echipei care trebuie să funcționeze fara rateuri și la,,,caii putere”’ ai unei mașini de curse !

    0
    0
  2. Ma bucur foarte mult ca, meciul va fi televizat, Va multumesc mult pt. informatie, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button