UTA AradzTOP ARTICOLE

Popa s-a plâns din nou de suprafața sintetică după meciul cu Luceafărul: „Nu am reușit să realizăm ce ne-am propus din cauza accidentărilor”





Pentru a doua oară în această săptămână, UTA a oprit tabela de pe „Motorul” la 1-1 în cadrul unui joc de verificare. Miercuri, „roș-albii” au remizat cu Crișul, pentru ca azi și divizionara secundă, Luceafărul Oradea, să plece neînvinsă de la Arad.

A fost un meci al ghinioanelor pentru „Bătrâna Doamnă”, care a fost nevoită să facă trei înlocuiri până în minutul 25, ca urmare a unor accidentări. Portarul Orlic a fost transportat la spital, pentru că, în urma contactului cu Dulca a scuipat sânge. Din fericire, după i s-au făcut investigații amănunțite, nu pare a fi nimic grav, deși fotbalistul se află pe mâna medicilor și la această oră.

Apoi, Kanda și Matei au cerut și ei schimbări acuzând dureri musculare. La finalul disputei Ionuț Popa a susținut că și Șeroni și Isac nu au mai ieșit de la vestiare pe același motiv. „Din păcate nu am reușit să realizăm ce ne-am propus și anume să jucăm cu titularii mai mult de 60 de minute. Din păcate, în primele 20 de minute au ieșit trei jucători accidentați, iar pe parcurs alți doi. Miculescu și Stahl au lipsit și ei, fiind răciți. În fine, pe Melinte doream să-l introduc doar 15-20 de minute, pentru că are probleme și el la inghinali, dar am fost nevoit să apelez mai repede la el. Marea noastră problemă este acest teren, de mult vorbesc despre acest lucru, dar nimeni nu ia în considerare. Acest teren provoacă mari dureri la inghinali și spate. Toți jucătorii noștri au probleme în special la inghinali, de aceea le-am dat duminică și luni liber. Vom încerca miercuri, la Ripensia, să folosim jucătorii valizi, iar la ultimul amical să putem alcătui o echipă apropiată de cea pe care o vom folosi în campionat, cu Brăila”, a menționat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” după confruntarea cu orădenii.

De altfel, Luceafărul se va întoarce pe „Motorul” peste 5 săptămâni, în cadrul rundei cu numărul 25. „Au echipă bună, muncitoare, care știe să țină de minge. Contează pe câțiva jucători experimentați precum Oros, Roșu sau Pop, sunt destul de rapizi de la mijloc în sus. Sper să ne întărim și noi pe atac, ca și joc în primul rând și să punem mai multe probleme. Azi am avut vreo trei-patru ocazii, dar nu ajunge”, mai consideră Popa.

La rândul său, Cristian Lupuț a apreciat utilitatea testului de la Arad. „A fost un joc foarte bun, dar nu se compară cu cel oficial. Pe 16 martie va fi cu totul altceva pe <<Motorul>>. Mi-am văzut și eu la lucru jucătorii noi contra unei echipe bune și sper să ne îndeplinim obiectivul acestui retur, salvarea de la retrogradare. Nu ne-a interesat rezultatul, acest 1-1 e bun doar pentru moralul echipei. Una peste alta, am văzut lucruri pozitive, dar și destule negative, cum ar fi problemele pe care le avem la fazele fixe. În rest, un antrenor nu este niciodată mulțumit de lotul pe care îl are, mai așteptăm încă trei jucători și cu ei cred că vom închide lista. Dacă obiectivul clubului e salvarea de la retrogradare, al meu personal este o clasare pe pe locurile 1-10”, a declarat antrenorul „luceferilor”.

FOTO: UTA Media Design









22 comentarii

  1. Terenul ala nu imi place, face numa probleme la jucatori.
    Trebuie neapărat să termină stadionul ala nou
    FORZA UTA haide UTA!!!!

    0
    0
  2. Ar fi mai bine sa se planga domnului Meszar, care in ianuarie 2017 spunea ca stadionul Motorul va avea un gazon UNIC in Romania, un gazon hibrid, cum doar la Manchester a mai vazut. Despre ce declarau altii nici nu are rost sa ne mai amintim.

    0
    0
    1. amice, mai usor cu dezinformarea
      cauta, decat aci, pe sport arad, „clm a votat gazon natural pe motorul, falca la transformat din nou in artificial”
      asa ca mars…

      0
      0
      1. Nu cred ca suntem amici si asta ma bucura. Declaratia de care vorbeam a fost facuta de domnul Meszar in ianuarie 2019. Cine avea majoritate in CLM . Care erau pilonii proiectului UTA BD? Aud?
        Si te rog fara apelative adresate in cel mai bun caz cainilor.

        0
        0
        1. … cauta „hibrid” pe sport arad si o sa gasesti „am considerat ca un gazon hibrid ar fi o solutie mai buna pentru terenul motorul, deoarece prezinta o garantie mai mare in caz de vreme nefavorabila…”, comunicat uta 26.08.2017. hibrid si-ar fi dorit meszar….

          acuma realizez ca tu nu faci distinctie intre gazon hibrid si sintetic dar nu-i bai…

          ce legatura are majoritatea din clm? aia fac ce le zice falca… si falca o vrut sintetic, nu hibrid. asa ca, mars! de ce? pentru ca atata meriti…

          0
          0
          1. Cata fermitate! Exemplu de barbatie , iti galgaie testosteronul prin vene, nu alta. In ianuarie 2017, domnul Meszar cu a sa gurita graia: ,, pe Motorul VOM AVEA un gazon unic in Romania” asemanandu-l cu cel din Manchester. Se presupune ca unul dintre pilonii proiectului nu vorbea prostii. Sau?

            0
            0
          2. Cand ai o pozitie importanta si faci niste declaratii ti le asumi. Daca nu era sigur ca teoria va fi transpusa in practica putea sa taca. Asa ca domnul Popa poate sa i se planga domnului Meszar. Q.e.d.

            0
            0
          3. esti rupt de realitatea din arad si cine trage haturile asa ca ai demonstrat fix un kkt…

            0
            0
          4. si totusi, asa de aerian cum esti, ar trebui sa stii ca motorul tine de municipalitate, deci primaria face investitia… ca ai un cui contra lu meszar e vizibil, dar esti ticalos cand incerci sa ocolesti adevaratul vinovat, pacostea aradului, recte primarele…

            0
            0
          5. Cand vorbim de proiectul UTA BD , domnul Meszar trage haturile, adica stia exact ceea ce spunea in ianuarie 2017. . Daca nu crezi mai intereseaza-te.

            0
            0
      2. Nu inteleg,@Viktor din ce cauza esti trecut la negative,pentru ca ai perfecta dreptate…Era vorba de un gazon hibrid si ni s-a dat exemplu de „Manchester” si terenul 2,Barcelona…Mai bine taceau si mutau gazonul perfect de pe FN,pe Motorul.
        Gura bate curul….Daca le-au trebuit aproape 2 ani sa faca porcaria de sintetic,ma si intreb cum s-ar fi realizat acel gazon hibrid,din pix…Din cate stiu,in Romania nici nu exista un altul.
        Mereu punem botul la ce se trompeteaza….si ce iese…se vede….Degeaba ei cred ca detin jobenul magic,pentru ca nu au bagheta….

        0
        0
  3. Noi, inca de la inceput am zis ca trebuia facut drenaj, instalatie de irigare , eventual si incalzire si adus gazonul de pe UTA aici pe Motorul, asa mai bine au dat ampulea 450 000 de euro pe acest sintetic.

    0
    0
  4. Așteptăm ca meșterul să pună accent pe nucleul de baza. Acolo trebuie băgat ,,,cărbunii !! Va reveni și Miculescu ,iar postul lui Manea e pus deoparte . Contract la UTA ,reprezintă un atu. ! Au fost aleși să reprezinte un brand ! Și nu oricare.. Toți adversarii se simt mai fotbaliști când joacă cu UTA !! La rândul nostru și noi dorim. să fim suporterii unei echipe ce da totul pe teren. Hai UTA !!

    0
    0
  5. Va bateți joc de UTA si de suporterii acestei echipe , am ajuns sa jucam pe un stadion infect și un teren jalnic , o sa va blestem toată viața !!!!

    0
    0
  6. Pai in tur cand au venit la Arad astia de la Dacico-Getica , au spus ca, terenul sintetic de la Motorul este cu mult mai bun decat ala de la Pandurii Tg. Jiu care este tot sintetic !?

    0
    0
  7. Dupa cum am mai scris,terenul Sega,tot sintetic,este calitativ mult peste cel de pe Motorul.Mai afanat,mai pufos.Si asta in conditiile in care pe Sega se desfasoara multe antrenamente de grupe de juniori,Rugby si chiar si unor alte formatii.
    Dar sa nu se caute scuze,ca sinteticul de pe Motorul este de vina…Tot pe acelasi teren ne-au batjocorit alte echipe,care nici macar nu se antrenasera pe un sintetic,poate ca de nevoie,stiind ca vin la Arad.Si in aceste amicale,formatiile joaca pe aceeasi suprafata,in aceleasi conditii.
    Si daca era gata FN(vise desarte),tot nu s-ar fi jucat pe el,ca sa fie protejat,probabil si tot pe Motorul s-ar fi ajuns.
    Poate ca nu am dreptate,dar ma ingrijoreaza ca aceste accidentari musculare, apar in procentaj putin cam mare,avand in vedere ca ar trebui sa fie obisnuiti,doar tot acolo se antreneaza…Cei care au trecut de o anumita varsta,suporteri vechi,stiu foarte bine ca UTA sfarsitului anilor 60 si chiar in anii 70,se antrenau pe zgura.
    As fi curios ce spune preparatorul fizic italian si medicul(pentru ca acum,scriptic ii avem),despre aceste probleme musculare?(cum spueam,cam multe).
    In rest,inca un meci scoala care nu reprezinta mare relevanta si din acest motiv.Dureros va fi cand se va intampla in timpul meciurilor oficiale si absolut nimeni nu are garantia ca nu se poate intampla.
    Despre atacantul sarb,nu am ce sa vorbesc.Si cred ca nimeni.Ajuns dimineata si probabil la aceasta ora, este deja acasa.Probabil…Sunt rautaciosi cei care il caracterizeaza dupa cateva zeci de minute de joc.
    Bietul Matei,despre care spuneam ca incepe sa se miste si chiar apreciam,iese accidentat,pe cand nici nu intrase in joc.
    Emotii si cu Kanda,Melinte si Orlic….Le doresc multa sanatate!
    Cat despre restul indisponibililor,raciti….na….,se mai intampla intr-o iarna inselatoare.saune,vitamine,ceaiuri si fara Nurofen!Sanatate multa si lor!
    Daca acestia se recupereaza bine din accidentari sau raceli,chiar nu am emotii..
    Si ca sa nu uit…,dar probabil, mai mult ca si sigur,Mister cunoaste terenul 2,Paltinisanu,ar fi si culmea sa nu fie asa…Atentie!Este tot sintetic!Celelalte din imprejur cu gazon natural,nu apartin de Paltinisanu.
    HAI UTA!

    0
    0
    1. Limiteaza-ti aberatiile la orasul in care locuieste. Terenurile din spatele DP nu apartin niciunul de stadion. Toate sunt un singur complex si toate apartin de primarie. In plus, Poli facea prea putine antrenamente pe sintetic, care a ajuns o mocheta tocita. Bati campii cu gratie.

      0
      0
  8. Sunt sigur daca ar fi interes sa se aduca un atacant de careu bun l-ar aduce. Am cautat pe transfermarkt si sunt o gramada de atacanti fara echipe. De exemplu am gasit un bosnian de 19 ani care dat o caruat de goluri la juniori, jucator de nationala: Nedim Hadzic. Mai sunt si altii doar vointa sa fie sa-i aducem,

    0
    0
  9. Are dreptate popa, terenul e prost
    Pe acest teren nu se joacă, rusine la primărie, rusine la conducere !!!!!!

    0
    0
  10. In principiu accidentarile apar la unii, care mereu evita pregatirea fizica, unii mai „copti”, mereu ii supara…inghinalii….. Acestia nu au facut pregatire cum trebuie, de mult , iar citiva s-au transformat in „pasari calatoare”, care nu poposesc prea mult pe niciunde si nu prea ii intereseaza ce si cit joaca. Noua ( adica …conducerea UTA) nu ne-au placut Hlistei, Buia,si altii ca ei, noua ne plac „mercenarii”, care vin pentru bani in mina la semnatura, pe 6=12 luni, apoi joaca „de dorul lelii” si pleaca „prin desfacerea contractului prin intelegere”. Politica avuta de conducerea clubului este mentinerea in B, nu conteaza viitorul. Nu exista nici un plan,…nici o perspectiva, doar se aduna datorii. Din nefericire si ionut Popa, „voteaza” cu ei, vazandu-si de interesele sale, destul de transparente pentru cei ce il stiu. Ca o nedumerire : nu este… Seroni cel pentru care unul mersese la o casa de pariuri( juca inca la Poli…) sa parieze pentru ” cartonas galben , dupa min 80″, dar cum voia sa bage (prea) multi bani, s-au oprit pariurile ?. Insa jucatorul ” si-a indeplinit obiectivul” avut . Cam asta este profilul de jucator , dorit la UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button